Plusmode | De Yoek sale in de Yoek outlet tot 50% korting

youkoutlet

De Yoek sale in de Yoek outlet tot 50% korting
Onze online grote maten outlet is speciaal voor jou het hele jaar geopend. Shop trendy plus size kleding in de sale met hoge kortingen op de Yoek collecties.

Grote maten sale
In de Yoek outlet vind je moderne grote maten kleding voor vrouwen, van maat 38 tot en met maat 58. Van speciale aanbiedingen tot promoties: de Yoek mode met korting. De sale geldt op plus size broeken, grote maten jeans, warme jassen in grote maten en onze moderne jurken in grote maten. We hebben geweldige looks voor lage prijzen in onze outlet. Dress for less!

 Naar deze outlet

vrijdag, 30 september 2022 15:23

Willem Twee concertzaal | Craig Taborn, een briljante solo improvisator

Written by
Rate this item
(0 votes)
 
willem2 jazz
Craig Taborn
Ongelooflijk dynamische belevenissen van wereld beroemde pianist
Donderdag 6 Oktober 20:30 uur
Craig Taborn behoort tot de meest authentieke, krachtige en simpelweg beste jazzmuzikanten van de afgelopen twintig jaar. Zijn geïmproviseerde soloconcerten zijn ongelooflijk dynamische belevenissen waarin hij hele jazzgeschiedenis binnenstebuiten keert, de mogelijkheden van de piano oprekt en je meesleurt in zijn ideeënrijkdom. Dit concert is nu al onvergetelijk.
Tien jaar na zijn eerste solo-album "Avenging Angel" , door alle voorNaam critici van New York Times tot Guardian de hemel ingeprezen, bracht Craig Taborn vorig jaar zijn nieuwste album uit: "Shadow Plays". Ook hierover zijn de critici lyrisch, zoals de Volkskrant die Taborn omschrijft als een muzikant '(...) te onderscheiden met een stijl die even eigenzinnig als virtuoos is. (...) Altijd overheerst een soort speelsheid. Nooit verzandt zijn spel in een dichte notenbrij, voortdurend klinkt hij transparant.'
Tussen zijn twee solo-albums in verscheen Taborn op alle grote podia en festivals met oa het trio met Thomas Morgan en Gerald Cleaver en in zijn Daylight Ghosts-kwartet met Chris Speed, Chris Lightcap en Dave King. Hij speelde pianoduetten met Vijay Iyer, werkte met Ches Smith en droeg bij aan Roscoe Mitchell's AACM tribute Bells for the South Side.
In de afgelopen tien jaar heeft Taborn zijn aanpak verfijnd en ontwikkeld en heeft hij met Shadow Plays nieuwe hoogten bereikt. Het is een live-opNaam in het Wiener Konzerthaus: in een volledig geïmproviseerd concert verkent hij klanken en stiltes, wervelende kleuren, dichtheden en vormen en creëert hij nieuwe muziek met zowel poëtische verbeeldingskracht als een ijzeren greep op zijn materiaal. Zijn intuïtie en ervaring leiden hem in de creatie van onvoorstelbare verhalen.
De uitmuntende vleugel en de perfecte akoestiek van de Toonzaal bieden hem de mogelijkheid om een nieuwe kroniek te scheppen.
Speciaal voor onze nieuwsbrieflezers: 
Een wel heel erg bijzondere actie. Vul jij onderstaande code in tijdens het bestellen, dan kost jouw tickets slechts € 10,-!!! Wees er wel snel bij want deze actie is geldig tot zondag 2 oktober 23.59 uur.
CraigtheMightyImproviser
.
SOLO! / DUO!: Wolfert Brederode + Diamanda Dramm
Met groot gevoel voor lyriek en schoonheid
Vrijdag 14 oktober, 20:30 uur
BOI AKIH - Storyteller
Jazz, West-Afrikaanse muziek, Oude muziek en nog veel meer
Vrijdag 2 december, 20:30 uur
Arifa 'Danubian Voyage'
Een voortdurende reis door de muziek van Oost en West
Vrijdag 9 december, 20:30 uur
Instant Composers Pool Orchestra
Één van de beroemdste improvisatiegroepen ter wereld
Vrijdag 16 december, 20:30 uur
SOLO! / DUO!: Reinier Baas + Fuensanta Mendez
Vindingrijk, authentiek en bomvol talent
Vrijdag 13 januari, 20:30 uur
Eric Vloeimans + Jörg Brinkmann
Een duet waarin de interactie centraal staat
Vrijdag 3 februari, 20:30 uur
Meral Polat Trio
Aards, rauw en dicht bij de bron
Vrijdag 10 Februari, 20:30 uur
Bossche Jazzsessies
Jazzmuzikanten nemen het podium en spelen samen.
Vrijdag 28 oktober, vrijdag 25 november & vrijdag 30 december
Read 119 times

Leave a comment

winkelbeter koopjeshoek

koopjeshoek

Al doende komen we bij het maken van Winkelbeter niet alleen aantrekkelijke aanbiedingen tegen, maar ook sites die zich specialiseren op de verkoop van producten tegen lagere prijzen. Het gaat dan om bijvoorbeeld gecontroleerde internetretouren , restpartijen en speciale aanbiedingen . Omdat het leven al duur genoeg is verzamelen we dat alles in onze speciale koopjeshoek. Doe er je voordeel mee!

Naar de winkelbeter koopjeshoek

 

N