Plusmode | De Yoek sale in de Yoek outlet tot 50% korting

youkoutlet

De Yoek sale in de Yoek outlet tot 50% korting
Onze online grote maten outlet is speciaal voor jou het hele jaar geopend. Shop trendy plus size kleding in de sale met hoge kortingen op de Yoek collecties.

Grote maten sale
In de Yoek outlet vind je moderne grote maten kleding voor vrouwen, van maat 38 tot en met maat 58. Van speciale aanbiedingen tot promoties: de Yoek mode met korting. De sale geldt op plus size broeken, grote maten jeans, warme jassen in grote maten en onze moderne jurken in grote maten. We hebben geweldige looks voor lage prijzen in onze outlet. Dress for less!

 Naar deze outlet

zaterdag, 14 januari 2023 10:13

Verkadefabriek | Weeknieuws | Golden Globes, Ozard of Wiz, heerlijke ovenschotels en meer

Written by
Rate this item
(0 votes)
Verkadefabriek
WeekNIEUWS | do 12 t/m wo 18 jan

golden globe winnaars
in de verkadefabriek
Terwijl wij vannacht op één oor lagen, was het Beverly Hills Hotel in Los Angeles weer gevuld met Cartier-kettingen, diamanten oorbellen en Prada smokings. De beste acteurs en regisseurs van het afgelopen jaar verzamelden zich in de hoop een Golden Globe in ontvangst te nemen.

De grote winnaars: The Fabelmans van Steven Spielberg (vanaf 2 februari in de Verkadefabriek) en The Banshees of Inisherin van Martin McDonagh (vanaf 26 januari). Andere prijzen waren voor Cate Blanchett (TÁR vanaf 2 maart), Michelle Yeoh (Everything Everywhere All at Once), Austin Butler (Elvis), Colin Farrell (The Banshees of Inisherin). We hoopten op een Golden Globe voor onze Nederbuur Lukas Dhont, regisseur van Close. Helaas greep hij mis.

Hoe dan ook, er staan een aantal filmparels op ons te wachten de komende maanden. We kijken ernaar uit!
meer films om naar uit te kijken

FILMPREMIères

voorpremière: babylon
een nieuwe film van damian chazelle (la la land, whiplash)
Een nieuwe film van Damian Chazelle (La La Land, Whiplash) met o.a. Brad Pitt en Margot Robbie. Over de opkomst en ondergang van diverse personages in een tijdperk van decadentie in het vroege Hollywood.

★★★★ NRC: "Dit komische epos is een stoomwals van een film, dynamisch en wervelend op het uitputtende af, in alles overdreven. Maar ook gedurfd en vaak briljant."
bestel tickets
Bekijk de trailer
broker
broker
Moeder So-young legt haar baby te vondeling en raakt verzeild in een crimineel netwerk van illegale adoptie. Overspoeld door gevoelens besluit ze mee te helpen bij de zoektocht naar geschikte ouders voor haar kind. Een nieuwe komedie/drama van Hirokazu Kore-eda (Shoplifters)
bestel tickets
Bekijk de trailer
rodeo
rodeo
Julia, een jong buitenbeentje met een passie voor motorrijden, ontmoet een team van dirt-riders die stunts uitvoeren in de buitenwijken van Bordeaux. Ze wil bewijzen dat ze thuishoort in de door mannen gedomineerde wereld, maar een ongeluk brengt alles in gevaar.
bestel tickets
Bekijk de trailer
TROIS COULEURS: BLEU
TROIS COULEURS: BLEU
Juliette Binoche speelt de rol van Julie, die na een verkeersongeval haar man en dochter verliest. Getraumatiseerd besluit ze alles achter te laten en een nieuw leven te beginnen. Een prachtige 4K-restauratie van de klassieker.
bestel tickets
Bekijk de trailer
JESÚS LÓPEZ
JESÚS LÓPEZ
Het hele dorp is verbijsterd als de jonge en geliefde autocoureur Jesús López om het leven komt bij een ongeluk. Zijn neef Abel voelt de drang om de rol van Jesús over te nemen. Naarmate hij steeds meer op zijn neef gaat lijken, ontstaat er groot ongemak.
bestel tickets
Bekijk de trailer

filmspecials

filmblik op de samenleving
filmblik op de samenleving
Als je films in een tijdcapsule stopt en ze worden jaren later bekeken, dan kunnen de films onze nakomelingen veel vertellen over de wereld waarin ze gemaakt zijn.

In deze filmcursus kijkt filmdocent Constant Hoogenbosch naar de wisselwerking tussen film en samenleving. 

Vanaf dinsdag 17 januari
bestel tickets
iffr preview tour
iffr preview tour: aftersun
Een voorproefje van het International Film Festival Rotterdam. Dit jaar met het prachtige Aftersun: een met prijzen overladen Brits drama, dat aanvoelt als een relaxte en lome zomermiddag op vakantie.

wo 18 jan, 19.40 uur
bestel tickets
Bekijk de trailer

podium

being wrong and how to admit it
productiehuis theater rotterdam/zarah bracht
Beeldend muziektheater, genomineerd voor de BNG Bank Theaterprijs 2021.

Elton John heeft er een wereldhit mee gescoord: Sorry seems to be the hardest word. Waarom hoor je zo zelden 'Het spijt me' uit de mond van een politicus of ceo? Hunkerend naar een écht
excuus onderzoekt Zarah Bracht in deze voorstelling het fenomeen ‘Een evenement opgeven kan pas na registratie en inloggenen bekennen’. Kirsten Mulder kruipt in de rol van een belangrijk politiek figuur, die zich in kronkels en bochten wringt om een verontschuldiging uit haar lijf te wurgen voor gemaakte Een evenement opgeven kan pas na registratie en inloggenen en geleden leed.

ZA 14 JAN, 20.15 UUR
bestel tickets
Bekijk de trailer
ivgi & greben - wasted skin
ivgi & greben - wasted skin
Een voorstelling van het choreografenduo Uri Ivgi en Johan Greben, die in de Verkadefabriek eerder te zien waren met hun voorstelling De voorlopers.

Aangeraakt worden is een primaire levensbehoefte - je voelt dat je bestaat. Huidhonger, zo wordt die hunkering naar ­fysieke intimiteit ook wel genoemd. In WASTED SKIN verbeelden acht dansers de uitwerking van lichamelijke nabijheid en afstand op gevoel en gedrag.

ZA 14 JAN, 20.30 UUR | GROTE ZAAL
bestel tickets
Bekijk de trailer
maas theater & dans - the ozard of wiz (9+)
maas theater & dans - the ozard of wiz (9+)
Een wonderlijke voorstelling met vogue, popmuziek en melancholie in een seventies sausje.

In The Ozard of Wiz keren 7 bijzondere mensen terug naar hun kindertijd. Allemaal hopen ze uiteindelijk bij The Ozard of Wiz te krijgen waar ze hun hele leven al naar op zoek zijn: een thuis, moed, hersenen en een hart.

ZO 15 JAN, 15.00 UUR | GROTE ZAAL
bestel tickets
Bekijk de trailer
under the surface xl
zondag in de jazz factory
Van Colombia tot Rwanda, van Indonesië tot Noorwegen tot Tanzania. Al 5 jaar lang put de groep inspiratie uit de verschillende culturen en tradities die tegenkwamen.

Al deze werelden zitten in Under the Surface, maar hoe goed kennen wij ons eigen land? Onze eigen geschiedenis?


ZO 15 JAN, 15.00 UUR | CLUBZAAL
bestel tickets
even luisteren

we verbouwen de keuken

Vanaf wo 11 jan serveren we de allerlekkerste ovenschotels
Team sloop-en-bouw heeft de keuken overgenomen en onze koks hebben een mooi tijdelijk onderkomen gecreëerd dus vanaf vandaag serveren we de lekkerste ovenschotels! Deze week: Lasagne ossobucco, paneer (vega), kip piri piri, en gado gado (vega). Soepje vooraf? Dessert na? Lunchen of een borrel drinken? Kan nog steeds! Reserveren is niet mogelijk, dus loop even langs voor een plekje. 
meer info

 
 
Read 53 times

Leave a comment

winkelbeter koopjeshoek

koopjeshoek

Al doende komen we bij het maken van Winkelbeter niet alleen aantrekkelijke aanbiedingen tegen, maar ook sites die zich specialiseren op de verkoop van producten tegen lagere prijzen. Het gaat dan om bijvoorbeeld gecontroleerde internetretouren , restpartijen en speciale aanbiedingen . Omdat het leven al duur genoeg is verzamelen we dat alles in onze speciale koopjeshoek. Doe er je voordeel mee!

Naar de winkelbeter koopjeshoek

 

N