Plusmode | De Yoek sale in de Yoek outlet tot 50% korting

youkoutlet

De Yoek sale in de Yoek outlet tot 50% korting
Onze online grote maten outlet is speciaal voor jou het hele jaar geopend. Shop trendy plus size kleding in de sale met hoge kortingen op de Yoek collecties.

Grote maten sale
In de Yoek outlet vind je moderne grote maten kleding voor vrouwen, van maat 38 tot en met maat 58. Van speciale aanbiedingen tot promoties: de Yoek mode met korting. De sale geldt op plus size broeken, grote maten jeans, warme jassen in grote maten en onze moderne jurken in grote maten. We hebben geweldige looks voor lage prijzen in onze outlet. Dress for less!

 Naar deze outlet

woensdag, 18 januari 2023 12:15

Verkadefabriek | Weeknieuws | Erik van Muiswinkel, Brad Pitt en Wim Klein

Written by
Rate this item
(0 votes)
 
Verkadefabriek
WeekNIEUWS | do 19 t/m wo 25 jan

erik van muiswinkel
moojen ligjes in de lugt
Let niet op de spelling, maar geniet van de schoonheid van de taal.

De taal is van de straat, van het kind dat net leert lezen, van vroeger en van nu. Taal is van alle tijden en van iedereen. Van Willem van Hanegem, Simon Carmiggelt en van De Jeugd van Tegenwoordig. De taal is van ons allemaal.

Samen met muzikanten Guus van Marwijk en Paul Remmelts zet Erik van Muiswinkel je onder een anderhalf uur durende taal-douche, waar je fris en gelouterd uitkomt. Een voorstelling voor liefhebbers van (de Nederlandse) taal dus.

ZA 21 JAN, 20.30 UUR | GROTE ZAAL
laatste kaarten

FILMPREMIères

return to dust
return to dust
De bescheiden Ma en de schuchtere Cao zijn verstoten door hun families en worden gedwongen tot een gearrangeerd huwelijk. Ze besluiten hun krachten te bundelen om samen te overleven. Langzaam maar zeker ontstaat er een bijzondere band tussen Ma en Cao. 
bestel tickets
Bekijk de trailer
all the beauty and the bloodshed
all the beauty and the bloodshed
Over de internationaal befaamde fotograaf en activiste Nan Goldin. Oscarwinnaar Laura Poitras (Citizenfour) interviewt Goldin over haar leven en drijfveren. Ze illustreert haar verhaal met foto’s en met beelden van de protestacties die ze organiseerde.
bestel tickets
Bekijk de trailer
babylon
Met o.a. Brad pitt en margot robbie
In Babylon neemt regisseur Damian Chazelle (La La Land, Whiplash) je mee naar Hollywood begin jaren 20', het moment waarop Hollywood de overstap naar de gesproken film maakte. Naar een tijd zonder wetten, mét wilde feesten. Een moeilijke tijd voor veel regisseurs en acteurs, maar ook een tijd waar sterren groter werden dan ooit. En dat vieren ze groots.

Variety: "Harde muziek, duizelingwekkende kostuums en next-level make-up".
★★★★ NRC: ''Een wonderlijke, fatalistische ondergangsfantasie"
bestel tickets
Bekijk de trailer

filmpraat

een gratis avondvullend programma
voor iedereen die van film houdt
Coen en Ruut geven je elke derde woensdag van de maand een exclusief kijkje achter de schermen van de filmwereld.

Met jonge én ervaren filmgasten, interviews, filmtips en fragmenten. Woensdag te gast: regisseur en schrijver Sarah Vos (Curaçao) en componist van filmmuziek Matthijs Kieboom (Wolf, De Piraten van Hiernaast).

WO 25 JAN, 19.30 UUR | CLUBZAAL
bestel je gratis ticket(s)

podium

theater adhoc/vlek
wim klein, de laatste menselijke computer
Een muzikale vertelling over de humor en tragiek van hoofdrekenwonder Wim Klein.

Klein werkte als wetenschappelijk hoofdrekenaar bij het internationaal natuurkundig laboratorium CERN in Genève. Totdat hij overbodig werd vanwege de steeds sneller wordende elektronische rekenaars en hij de geschiedenisboeken inging als ‘de laatste menselijke computer’.


In een mix van rock & jazz vertolkt Jan van den Berg samen met de band VLEK het meeslepende levensverhaal Wim Klein.

DO 19 JAN, 20.30 UUR | GROTE ZAAL
bestel tickets
tapschrift
tapschrift - open podium
Het fijnste open podium duikt weer op in de Verkadefabriek!

Tapschrift is er voor aanstormende schrijvers, jong comedytalent en voorzichtige verhalenvertellers. Kom je spreken? Leuk! Aanmelden kan via instagram @tapschrift_denbosch. Kom je kijken? Of bier drinken? Ook leuk! Regel alvast je kaartje, de toegang is gratis.

DI 24 JAN, 20.00 UUR | CLUBZAAL
reserveer je gratis kaarten

kinderfilms

met de fam naar de film
elke woensdag & zondag
Iedere woensdag en zondag draaien we de mooiste, leukste en grappigste films voor de hele familie in de filmzalen!

Kom kijken naar Wil de Krokodil (6+) over een krokodil die dol is op badderen, kaviaar en goede muziek. Naar de Gouden Kalf winnaar Knor (6+) met korte muzikale prequel Koning Worst. Of ga mee op avontuur met beer Ernest en muis Célestine in Ernest & Celestine: op avontuur in Brabbelland (4+).
naar de agenda

nieuw in verkoop

workshops in de verkadefabriek
chopped and screwed door cherish menzo
De Verkadefabriek is een plek waar je kunt leren van kunstenaars en artiesten. Op 10 en 11 maart is performer en performance-maker Cherish Menzo te gast in de Verkadefabriek, met haar nieuwste voorstelling D̶A̶R̶K̶MATTER. Op donderdag 9 maart kun je onder begeleiding van Cherish Menzo en vocal coach Daniel Bonsu meedoen aan de workshop Distorted Rap Body / Chopped and Screwed Body, waarin je kennis maakt met de Chopped and Screwed techniek.

DO 9 MRT, 19.00 UUR | GRATIS
meer info & aanmelden

 
 
Read 48 times

Leave a comment

winkelbeter koopjeshoek

koopjeshoek

Al doende komen we bij het maken van Winkelbeter niet alleen aantrekkelijke aanbiedingen tegen, maar ook sites die zich specialiseren op de verkoop van producten tegen lagere prijzen. Het gaat dan om bijvoorbeeld gecontroleerde internetretouren , restpartijen en speciale aanbiedingen . Omdat het leven al duur genoeg is verzamelen we dat alles in onze speciale koopjeshoek. Doe er je voordeel mee!

Naar de winkelbeter koopjeshoek

 

N