Print this page
woensdag, 22 juni 2022 15:16

Verkadefabriek | Weeknieuws | Buitenbios, Elvis, Openluchttheater

Written by
Rate this item
(0 votes)
Verkadefabriek | Weekmail
View this email in your browser
Buitenbios

De kaartverkoop is begonnen!

Buitenbios 2022

Vanaf donderdag 7 juli draaien we weer de mooiste films op onze binnenplaats. Zak als de zon ondergaat onderuit met een fris wijntje of koud biertje en zet een gloedjenieuwe draadloze koptelefoon op voor de beste filmervaring.

De kaartverkoop voor Grease sing-a-long, Elvis, Encanto, Top Gun: Maverick, Amélie, La vita è Bella, Rocketman,Speak no evil, The Big Lebowski, Nomadland, Western Stars, Summer of Soul en veel meer andere films is begonnen!

Je eigen koeltas!
Bestel aan de bar een mega vrolijk koeltasje gevuld met je favoriete biertjes, wijntjes of frisjes. Zo ben je tot het eind van de avond voorzien. Handig, want er zit dit jaar geen pauze in de films.
Koop nu kaarten!

Filmpremières

deze en andere films zijn vanaf donderdag te zien

Elvis
ELVIS
met Austin Butler en Tom Hanks in de hoofdrollen

Het leven van Elvis vanuit het perspectief van zijn gecompliceerde relatie met zijn mysterieuze manager Colonel Tom Parker. De film schetst de meer dan 20 jaar beslaande complexe dynamiek tussen hem en Presley, van Presley’s doorbraak tot aan zijn status als ongekende superster.

Lekkers van Elvis
The King of Rock & Roll hield erg veel van fastfood, met Naam van burgers. Onze kok serveert daarom de komende dagen The King’s cheeseburger.
Tijden & Tickets
Nowhere special
NOWHERE SPECIAL
indringend en lief Brits drama

John (James Norton) is een alleenstaande vader in Noord-Ierland die de zorg heeft voor zijn zoontje Michael van vier. John heeft echter niet lang meer te leven, dus gaat hij op zoek naar de perfecte ouders voor Michael.
Tijden & Tickets
Il Buco
IL BUCO
een expeditie naar het binnenste van de aarde

In 1961 maakt een groep wetenschappers een expeditie naar de ongerepte Italiaanse regio Calabrië. Verborgen in het Pollino-gebergte ligt een nog niet in kaart gebrachte grot. Voor het eerst verkennen zij de bodem van de maar liefst zevenhonderd meter diepe Abisso del Bifurto. 
Tijden & Tickets
Bekijk hier de volledige filmagenda

De laatste, voor we naar buiten gaan!

Je kunt me gerust een geheim vertellen

Matzer
do 23 jun en vr 2 dec, 20.30 uur

Nog één keer te zien voor de zomer in de Verkadefabriek losbarst: de intieme en positieve voorstelling over dementie, van ons huisgezelschap MATZER Theaterproducties, Je kunt me gerust een geheim vertellen.

Hoe is het om iemand die nog leeft, stukje bij beetje kwijt te raken? Kun je die persoon dan nog terugvinden? En zo ja, waar en hoe?

Kun je er donderdag niet bij zijn? Niet getreurd: in december komen ze nog eens terug.  
Bestel kaartjes

Zomer in de Verkadefabriek

Theater in de openlucht: ONS

ONS
Fijne films in de Buitenbios, een nieuwe theatervoorstelling in de open lucht en natuurlijk elke dag terrasweer. We klappen de parasols voor je open en zetten de rosé koud, we zien je graag deze zomer in de Verkdefabriek!

THEATER IN DE OPENLUCHT
Na het succes van WIJZIJ en -afgelopen voorjaar- Ons Moeder, presenteert Paleis voor Volksvlijt deze zomer ONS. Achter de Verkadefabriek, in de open lucht. Zomers!

ONS is een ode aan de Bossche liefde, in al zijn vormen en in alle kleuren: de grote liefde, de verloren liefde, de ware liefde, de prille liefde en de al door sleur versleten liefde. Geslacht- en grensverleggend, met een traan en met een lach. Gespeeld door een mix van bekende Bossche beroeps- en vrijetijdsspelers, laat de voorstelling zien hoe we er met z’n allen kunnen zijn voor elkaar, hoe dan ook. ‘Want gij -ja, óók gij- gij bent er één van ons.’

Ons is van 13 t/m 24 juli te zien 

Info & tickets

Ondertussen in de Verkadefabriek

de enige echte Verkadefabriek-caravan

Caravan
Onze nieuwste aanwinst: de enige echte Verkadefabriek-caravan!
Kings of colors maakt er wat vets van en deze zomer kun je 'm onder andere bewonderen op de binnenplaats bij de Buitenbios. Mooi ding toch!
Bekijk het resultaat!

We zien je graag

in de VerkadefabriekRead 68 times
Super User

Latest from Super User