Plusmode | De Yoek sale in de Yoek outlet tot 50% korting

youkoutlet

De Yoek sale in de Yoek outlet tot 50% korting
Onze online grote maten outlet is speciaal voor jou het hele jaar geopend. Shop trendy plus size kleding in de sale met hoge kortingen op de Yoek collecties.

Grote maten sale
In de Yoek outlet vind je moderne grote maten kleding voor vrouwen, van maat 38 tot en met maat 58. Van speciale aanbiedingen tot promoties: de Yoek mode met korting. De sale geldt op plus size broeken, grote maten jeans, warme jassen in grote maten en onze moderne jurken in grote maten. We hebben geweldige looks voor lage prijzen in onze outlet. Dress for less!

 Naar deze outlet

vrijdag, 25 november 2022 09:54

Verkadefabriek | Theater | Warm je aan mooie voorstellingen

Written by
Rate this item
(0 votes)
 
Verkadefabriek
Theaternieuws

beste theaterliefhebber,
Buiten wordt het steeds kouder. Ideaal weer om de komende tijd 's avonds een bijzondere voorstelling te bewonderen! Van Abel van Gijlswijk die met gloedjenieuwe ideeën over kapitalisme en anarchisme het theater in gaat, van Nastaran Razawi Khorasani die vertelt over leven in de islamitische dictatuur van Iran, van Firma MES over diplomatieke onschendbaarheid, of Simon Heijmans over eenzaamheid en vriendschap. En meer, want Kerst komt er ook nog aan. Oh, het wordt een héérlijke winter hier binnen! 
 
toneelhuis/benjamin verdonck
de tijger eet de zebra en de vogel vliegt verschrikt weg
De Vlaamse beeldend kunstenaar, acteur en theatermaker Benjamin Verdonck maakt in coproductie met Theaterfestival Boulevard een choreografie voor levensgrote figuren. Een grote toverdoos, met vlakken en vormen die verglijden en veranderen. In een betoverende choreografie van bewegende beelden, kleur, muziek en licht blijft geen enkele figuur het zelfde. 

"Zo mooi, en bij wijlen zo ontroerend" - Theaterkrant

Benjamin Verdonck
Performancekunstenaar Benjamin Verdonck is geïnteresseerd in wat je kan doen denken buiten gevestigde patronen. Zijn theaterwerk geeft de afgelopen jaren een belangrijke rol aan ‘de dingen'. Zo maakte hij mobiele installaties en kleine kijkkasten, waarbij hij zelf vaak de machinist was die de objecten, vormen en vlakken in beweging zette. Met De tijger eet de zebra en de vogel vliegt verschrikt weg maakt Benjamin Verdonck nu een choreografie voor levensgrote figuren. 

Toneelhuis/Benjamin Verdonck - De tijger eet de zebra en de vogel vliegt verschrikt weg
za 17 dec, 20.30 uur & zo 18 dec, 15.00 uur
koop je kaartje voor deze unieke voorstelling

luister naar benjamin over 'de tijger'
abel van gijlswijk 
aabz'22 tour: rebranding anarchisme
Abel van Gijlswijk is rapper, zanger, schrijver, acteur, punk-icoon, stijl-goeroe en labelbaas. Je kunt hem kennen van zijn werk als Vice-presentator, van zijn band Hang Youth en zijn solo rap-act Abel. En nu gaat hij het theater in. Met woorden, antwoorden en muzikaal werk.

"Het kapitalisme heeft onze planeet compleet verkloot. Eigen schuld, want we wilden zelf niet geloven in een alternatief. Tot nu." In Rebranding Anarchisme stopt magiër AABZ je brein vol met 5648 glasheldere antwoorden en de nodige muzikale hoogstandjes. Gloednieuw gedachtegoed voor een betere wereld.

do 15 dec, 20.30 uur
info & Tickets
firma mes 
de onaantastbaren
In 2019 werd de 19-jarige Harry Dunn in Engeland doodgereden door Anne Sacoolas, partner van een Amerikaanse diplomaat. Ze reed aan de verkeerde kant van de weg. Anne vlucht na het incident, dankzij haar diplomatieke paspoort, met een privévlucht naar Amerika. Wat de ouders van Harry ook proberen: Sacoolas wordt niet uitgeleverd of vervolgd. Firma MES onderzoekt deze zaak: ze ontsluiten de wereld van diplomatie en nemen je mee in een bloedstollende theateravond.

"Firma MES is er meester in schijnbaar simpele gebeurtenissen in een breder perspectief te plaatsen" - Trouw

vr 16 en za 17 dec, 20.15 uur
info & tickets
de zachte kracht
een voorstelling van meesterverteller simon heijmans
Eenzaamheid zit in iedereen en kent vele vormen. Je wordt geboren. De navelstreng wordt doorgeknipt. En dat is het dan. Daar sta je dan. We kunnen nooit helemaal terug de baarmoeder in. We kunnen slechts proberen vriendschappen, verbondenheid en liefde te vinden in onszelf en mensen om ons heen. De zachte kracht is een vrolijk melancholische voorstelling over hen die kijken naar de wereld, en moeite hebben zich daarmee te verbinden. 

"Heijmans weet duidelijk hoe hij een verhaal moet vertellen met een maximum aan impact. Dat doet hij hier wederom voortreffelijk." - Volkskrant 
"Bovenal levert het stuk dat fijne gevoel dat vriendschap ook kan geven" - Trouw

Simon Heijmans is theater- en podcastmaker. Eerder maakte hij de succesvoorstelling Voor altijd duurt een jaar en -speciaal gemaakt voor het 15-jarig jubileum van de Verkadefabriek in 2019- Het goede heertje van Verkade. Eind 2018 maakte hij de podcast De brand in het landhuis. De serie ontving in 2019 de BNR Podcast Award en won de DirectorsNL Award in 2020. Zijn nieuwe podcastserie De gestolen schilderijen van Jopie Huisman (najaar 2022) stond na twee dagen al op nummer 1 van de podcasthitlijst. Ook bij De zachte kracht maakte Simon een podcast.

Simon Heijmans - De zachte kracht
di 20 t/m vr 23 dec, 20.15 uur
koop nu kaarten
luister naar de zachte kracht: de podcast
theatergroep bambie 
bambie 20. de woedende versie
Woede is tegenwoordig ‘een gast die alleen onder strenge voorwaarden welkom is’, aldus filosoof Peter Sloterdijk. Heerlijk dus, dat in BAMBIE 20 woede álle ruimte krijgt. In absurdistische, fysieke uitvergrotingen met herkenbare trekjes zorgen de aanvallen van drie figuren voor een anderhalf uur durend non-stop conflict. Ze leven zich helemaal uit. Op elkaar en zichzelf, op het leven in het algemeen, op de krant én op het interieur. Het is vrolijk makend en bevrijdend.
"Absolute meesters van fysiek theater tonen de bevrijdende kracht van woede" - Theaterkrant
wo 21 dec, 20.30 uur
info & Tickets
matzer theaterproducties 
je kunt me gerust een geheim vertellen
Hoe is het om iemand die nog leeft, stukje bij beetje kwijt te raken? Kun je die persoon dan nog terugvinden? En zo ja, waar en hoe?

Huisgezelschap MATZER Theaterproducties maakt een positieve theatervoorstelling over dementie. In een persoonlijke, muzikale, troostrijke en grappige voorstelling wordt zowel de kant van een dementerende ouder als die van haar dochter belicht. In een regie van Madeleine Matzer.
"Waardevolle monoloog over dwalen door het doolhof van dementie" - Theaterkrant

vr 2 dec, 20.30 uur
info & tickets
sluit het jaar af met carrousel des moutons
een magische kerstvoorstelling voor de hele familie
De fantastische familievoorstelling Carrousel des Moutons van D’irque en Fien komt in de Kerstvakantie naar de Verkadefabriek. Na het bejubelde Sol Bémol (2019) is het werk van onze favoriete Vlamingen in de mooiste dagen van het jaar opnieuw te bewonderen in de Grote Zaal. 

Carrousel des Moutons is een wonderschone voorstelling vol frivole circustaal: een piano als acrobaat, ontelbare schapen die door je hoofd jongleren, een bezem als trapeze. Wat absoluut niet kan, gebeurt hier echt! De voorstelling is direct als straattheater en intiem als een muziekdoosje. Ga mee op deze muzikale reis met prachtig spel, heel veel liefde, warmte en geluk.

Kerstvoorstelling: D'irque en Fien - Carrousel des Moutons
ma 26 t/m vr 30 december
tijden & tickets
Agenda
do 1 dec, 20.15
Orkater/De Nieuwkomers: Uma - Oroonoko
vr 2 dec, 20.15
Orkater/De Nieuwkomers: Uma - Oroonoko
vr 2 dec, 20.30
MATZER Theaterproducties - Je kunt me gerust een geheim vertellen
di 6 dec, 20.30
Het Nationale Theater - De jaren (uitverkocht)
wo 7 dec, 20.30
Het Nationale Theater - De jaren (uitverkocht)
vr 9 dec, 20.15
Nastaran Razawi Khorasani - Songs for no one
za 10 dec, 20.15
Nastaran Razawi Khorasani - Songs for no one
do 15 dec, 20.30
Abel van Gijlswijk - AABZ '22 Tour: Rebranding Anarchisme
vr 16 dec, 20.15
Firma MES - De Onaantastbaren
za 17 dec, 20.00
Magic Tom & Yuri - Down The LOL Hole (werkvoorstelling)
za 17 dec, 20.15
Firma MES - De Onaantastbaren
za 17 dec, 20.30
Toneelhuis/Benjamin Verdonck - De tijger eet de zebra en de vogel vliegt verschrikt weg
zo 18 dec, 15.00
Toneelhuis/Benjamin Verdonck - De tijger eet de zebra en de vogel vliegt verschrikt weg
di 20 dec, 20.15
Simon Heijmans - De zachte kracht
wo 21 dec, 20.15
Simon Heijmans - De zachte kracht
wo 21 dec, 20.30
Theatergroep Bambie - Bambie 20: de woedende versie
do 22 dec, 20.15
Simon Heijmans - De zachte kracht
vr 23 dec, 20.15
Simon Heijmans - De zachte kracht
ma 26 dec, 16.00
Kerstvoorstelling: D'irque en Fien - Carrousel des Moutons
di 27 dec, 15.00
Kerstvoorstelling: D'irque en Fien - Carrousel des Moutons
wo 28 dec, 15.00
Kerstvoorstelling: D'irque en Fien - Carrousel des Moutons
wo 28 dec, 19.30
Kerstvoorstelling: D'irque en Fien - Carrousel des Moutons
do 29 dec, 15.00
Kerstvoorstelling: D'irque en Fien - Carrousel des Moutons
vr 30 dec, 15.00
Kerstvoorstelling: D'irque en Fien - Carrousel des Moutons
vr 30 dec, 19.30
Kerstvoorstelling: D'irque en Fien - Carrousel des Moutons
bekijk de volledige agenda
Contact
Boschdijkstraat 45
5211 VD 's-Hertogenbosch
Verkadefabriek
Volg ons
Instagram Twitter Facebook
 
Read 95 times

Leave a comment

winkelbeter koopjeshoek

koopjeshoek

Al doende komen we bij het maken van Winkelbeter niet alleen aantrekkelijke aanbiedingen tegen, maar ook sites die zich specialiseren op de verkoop van producten tegen lagere prijzen. Het gaat dan om bijvoorbeeld gecontroleerde internetretouren , restpartijen en speciale aanbiedingen . Omdat het leven al duur genoeg is verzamelen we dat alles in onze speciale koopjeshoek. Doe er je voordeel mee!

Naar de winkelbeter koopjeshoek

 

N