Plusmode | De Yoek sale in de Yoek outlet tot 50% korting

youkoutlet

De Yoek sale in de Yoek outlet tot 50% korting
Onze online grote maten outlet is speciaal voor jou het hele jaar geopend. Shop trendy plus size kleding in de sale met hoge kortingen op de Yoek collecties.

Grote maten sale
In de Yoek outlet vind je moderne grote maten kleding voor vrouwen, van maat 38 tot en met maat 58. Van speciale aanbiedingen tot promoties: de Yoek mode met korting. De sale geldt op plus size broeken, grote maten jeans, warme jassen in grote maten en onze moderne jurken in grote maten. We hebben geweldige looks voor lage prijzen in onze outlet. Dress for less!

 Naar deze outlet

woensdag, 05 oktober 2022 10:01

Verkadefabriek | Muziek | Theo Nijland, David Bowie en SMANDEM.

Written by
Rate this item
(0 votes)
Verkadefabriek

beste muziekliefhebber,
Traditie en geschiedenis, de jonge hippe band SMANDEM. slaat een unieke brug tussen jazz uit de twintigste eeuw en de hedendaagse jongerencultuur. Muziek geïnspireerd door jazziconen Herbie Hancock en Christian Scott en hiphopsterren Travis Scott en Drake.

‘Er is vaak verwarring over de betekenis van de begrippen traditie en geschiedenis. De traditie heeft een geschiedenis waar we van leren om de traditie in leven te houden. De jazztraditie betekent voor ons een mengeling van verschillende stijlen en culturen. We delen een voorliefde voor hedendaagse populaire muziek en streven naar een sound die al onze invloeden samensmelt tot iets wat relevant is voor deze tijd.’

za 8 okt, 21.00 uur in de Jazz Factory
bestel tickets
theo nijland e.a. - de joke's
bronstige borsthaarfunk en zwoele saunapop 

Dein mee met Theo Nijland, Jan-Paul Buijs en Bart Rijnink op een mix van bronstige borsthaarfunk, zwoele saunapop en geraffineerde kleinkunst.

Jan-Paul Buijs ken je misschien van zijn muziektheatergroep Circus Treurdier en de televisieserie Swanenburg. Bart Rijnink componeert al jaren voor onder meer Het Klokhuis en Theatergroep Oostpool, en de dertig jaar oudere liedkunst-mastodont Theo Nijland; ach wie kent hem niet? 


za 22 okt, 20.30 uur | Grote zaal
meer info & tickets
Bekijk de trailer
blue room sessions
shannon mcnally & brett hughes

De Amerikaanse Shannon McNally speelde na haar studie als straatmuzikant in Parijs. In 2002 verscheen haar debuutalbum Jukebox Sparrows. Haar nieuwste album, The Waylon Sessions, is een eerbetoon aan de overleden countrymuzikant Waylon Jennings.

Di 18 okt, 20.30 uur

tickets & meer info
luisteren
Blue Room sessions
ninalynn band
NinaLynn is een Americana-pop singer-songwriter geïnspireerd door Emmylou Harris, Taylor Swift, Norah Jones en Eva Cassidy. Ze komt naar de Blue Room Sessions met haar hartverwarmende eigen composities en een stem die je tot diep in je ziel raakt.

Di 15 nov, 20.30 uur
tickets & meer info
luisteren
november music (3 t/m 13 nov)
muziek van nu door de makers van nu 

Elf dagen lang hoor je de meest eigenzinnige en vooruitstrevende makers en muzikanten uit de hele wereld tijdens November Music.


Ervaar modern gecomponeerde muziek, jazz, new world music, muziektheater, pop, installaties en genres die je zelf nog niet voor mogelijk hield. Op verschillende locaties in Den Bosch met de Verkadefabriek als kloppend festivalhart.

Van do 3 t/m zo 13 nov
het volledige programma
november music in de verkadefabriek
nu te zien
david bowie: moonage daydream

Van vijf miljoen stukken archiefmateriaal verwerkte filmmaker Brett Morgen in vijf jaar tijd een caleidoscopische portret van popgenie Bowie.


Met nooit eerder vertoonde concertbeelden, interviews en de bekendste nummers van een van de meest iconische rocksterren aller tijden. Een genre-overschrijdende filmische ervaring.

★★★★★ AD: 'David Bowie zoals hij zelden te zien was'
★★★★ VPRO Cinema: 'Half-psychedelisch en zeer ambitieus portret'
tijden & tickets
Bekijk de trailer
Agenda
wo 5 okt, 20.30
Nanoek - Lokroep
Grote zaal
za 8 okt, 21.00
Jazz Factory - SMANDEM.
Clubzaal
di 18 okt, 20.30
Blue Room Sessions - Shannon Mcnally & Brett Hughes
Clubzaal
za 20 okt, 20.30
Theo Nijland e.a. - De Joke's
Grote zaal
di 1 nov, 20.30
Blue Room Sessions - Jeffrey Foucault
uitverkocht
3 nov t/m 13 nov
November Music
di 15 nov, 20.30
Blue Room Sessions - Ninalynn band
Clubzaal
 
 
Read 112 times Last modified on woensdag, 05 oktober 2022 10:05

Leave a comment

winkelbeter koopjeshoek

koopjeshoek

Al doende komen we bij het maken van Winkelbeter niet alleen aantrekkelijke aanbiedingen tegen, maar ook sites die zich specialiseren op de verkoop van producten tegen lagere prijzen. Het gaat dan om bijvoorbeeld gecontroleerde internetretouren , restpartijen en speciale aanbiedingen . Omdat het leven al duur genoeg is verzamelen we dat alles in onze speciale koopjeshoek. Doe er je voordeel mee!

Naar de winkelbeter koopjeshoek

 

N