Plusmode | De Yoek sale in de Yoek outlet tot 50% korting

youkoutlet

De Yoek sale in de Yoek outlet tot 50% korting
Onze online grote maten outlet is speciaal voor jou het hele jaar geopend. Shop trendy plus size kleding in de sale met hoge kortingen op de Yoek collecties.

Grote maten sale
In de Yoek outlet vind je moderne grote maten kleding voor vrouwen, van maat 38 tot en met maat 58. Van speciale aanbiedingen tot promoties: de Yoek mode met korting. De sale geldt op plus size broeken, grote maten jeans, warme jassen in grote maten en onze moderne jurken in grote maten. We hebben geweldige looks voor lage prijzen in onze outlet. Dress for less!

 Naar deze outlet

dinsdag, 04 oktober 2022 10:37

Verkadefabriek | Dans | Nieuw choreografietalent en dans voor de allerkleinsten

Written by
Rate this item
(0 votes)
Verkadefabriek

De tiende editie: danslokaal
Conny Janssen Danst is niet meer weg te denken uit de Verkadefabriek. En niet alleen de grote producties die in het voorjaar te zien zijn: ook de voorstellingen die voortvloeien uit het talentontwikkelingsproject DANSLOKAAL in onze Kleine Zaal zijn elk jaar weer populair. En we kijken er wéér ontzettend naar uit.

In DANSLOKAAL zie je werk van dé choreografen van de toekomst. Drie talentvolle makers krijgen de kans om binnen de professionele context van Conny Janssen Danst te werken aan de ontwikkeling van hun eigen signatuur. Dit keer zijn dat Zino Schat, Dovydas Strimaitis en Remy Tilburg. Het resultaat is een verrassende dansavond met drie nieuwe werken, gemaakt voor én met de dansers van het Rotterdamse gezelschap.
zino schat
Met zijn voormalige groep SkillDealers trad Zino op over de wereld en na zijn ervaringen als straat-performer choreografeerde/danste hij showcases voor o.a. koningin Máxima en Obama. Zijn theatercarrière begon als performer bij dansgezelschap AYA en Solid Ground Movement en later kreeg hij interesse voor het choreograferen. Dit bracht hem ertoe samen te werken met De Nationale Opera en het Nederlands blazers ensemble.

Zino Schat is een choreograaf die geïnteresseerd is in het samensmelten van hedendaagse en urban dans. 
DOVYDAS STRIMAITIS
Deze Litouwse hedendaagse danskunstenaar begon op 12-jarige leeftijd met het trainen in verschillende dansstijlen, waaronder lijndansen, showdans en uiteindelijk hedendaagse dans. In 2019 studeerde hij af aan de Codarts opleiding uitvoerend dans. Sinds september 2019 is Strimaitis danser bij Het Nationale Ballet van Marseille.

Strimaitis ontwikkelde zijn choreografische oeuvre al tijdens zijn Codarts opleiding. In 2021 regisseerde en choreografeerde Strimaitis een videoclip/dansfilm en zijn solo The Art of Making Dances ging in juli 2021 in première in Litouwen.
remy tilburg
Studeerde af in Urban Contemporary aan de Hogeschool voor de Kunsten. Sinds 2014 danst Remy bij Conny Janssen Danst.

In 2021 won Remy als choreograaf de NDT Partner Award tijdens de RIDCC voor zijn duet Fifty-one/fourty-nine met Emma Evelein. Naast het choreograferen van o.a. muziekvideo’s voor artiesten als Jeangu Macrooy, zette Remy zijn eigen programma op als choreograaf: onder de naam IID geeft hij workshops aan veelbelovende dansers met focus op de ontwikkeling van een eigen identiteit.

In zijn werk ontleedt Remy beweging en dans tot een vormloze entiteit waarin identiteit centraal straat.
Conny Janssen Danst - DANSLOKAAL 10
wo 19 t/m vr 21 okt, 20.15 uur
Koop nu Tickets
open repetitie: Panama pictures
Hoe wordt een dansvoorstelling bij Panama Pictures gemaakt, hoe repeteren ze, wat is de dynamiek in een omgeving waar concept, dans, acrobatiek en livemuziek samensmelten tot één geheel - tot een voorstelling voor publiek? Maak van dichtbij mee hoe ons huisgezelschap te werk gaat in de aanloop naar hun nieuwste voorstelling The man who fell from the sky.

za 8 okt, 20.30 uur
info & tickets
dans voor de allerkleinsten
In de herfstvakantie presenteren we Vier, een voorstelling van De Dansers, voor onze jongste bezoekers (4+).

Samen met drie dansers maak je een reis door de jaargetijden. Van de winter, naar de eerste zonnestralen in de lente. Een ode aan de wonderlijke seizoenen!

zo 16 okt, 15.00 uur
info & Tickets
Agenda
za 8 okt, 20.30
zo 16 okt, 15.00
wo 19 okt, 20.15
do 20 okt, 20.15
vr 21 okt, 20.15
do 27 okt, 19.30
wo 2 nov, 20.30
ma 7 nov, 20.30
di 8 nov, 20.45

vr 18 nov, 20.30
za 19 nov, 20.30
zo 20 nov, 15.00
Panama Pictures - Open repetitie
De Dansers - Vier (4+)
Conny Janssen Danst - DANSLOKAAL 10
Conny Janssen Danst - DANSLOKAAL 10
Conny Janssen Danst - DANSLOKAAL 10
Circus Andersom - TAO Boksclub
Marta & Kim - Our arms grew together
NM: LeineRoebana & Cello Octet - Sonus Motus
NM: Arno Schuitemaker & Aart Strootman - 30 appearances out of darkness
Panama Pictures - The man who fell from the sky (try-out)
Panama Pictures - The man who fell from the sky (première)
Panama Pictures - The man who fell from the sky 
Bekijk de volledige agenda
VF
Read 116 times

Leave a comment

winkelbeter koopjeshoek

koopjeshoek

Al doende komen we bij het maken van Winkelbeter niet alleen aantrekkelijke aanbiedingen tegen, maar ook sites die zich specialiseren op de verkoop van producten tegen lagere prijzen. Het gaat dan om bijvoorbeeld gecontroleerde internetretouren , restpartijen en speciale aanbiedingen . Omdat het leven al duur genoeg is verzamelen we dat alles in onze speciale koopjeshoek. Doe er je voordeel mee!

Naar de winkelbeter koopjeshoek

 

N