Plusmode | De Yoek sale in de Yoek outlet tot 50% korting

youkoutlet

De Yoek sale in de Yoek outlet tot 50% korting
Onze online grote maten outlet is speciaal voor jou het hele jaar geopend. Shop trendy plus size kleding in de sale met hoge kortingen op de Yoek collecties.

Grote maten sale
In de Yoek outlet vind je moderne grote maten kleding voor vrouwen, van maat 38 tot en met maat 58. Van speciale aanbiedingen tot promoties: de Yoek mode met korting. De sale geldt op plus size broeken, grote maten jeans, warme jassen in grote maten en onze moderne jurken in grote maten. We hebben geweldige looks voor lage prijzen in onze outlet. Dress for less!

 Naar deze outlet

donderdag, 19 januari 2023 13:31

Verkadefabriek | Cabaret in de Verkadefabriek

Written by
Rate this item
(0 votes)
 
Verkadefabriek
Cabaretnieuws

Beste kabbaretlievhebber,
let niet op de spelling
Zaterdag komt Erik van Muiswinkel naar de Verkadefabriek met zijn nieuwe voorstelling Moojen ligjes in de lugt. En deze keer let van Muiswinkel even niet op de spelling, maar geniet hij van de schoonheid van de taal.

De taal is van de straat, van het kind dat net leert lezen, van vroeger en van nu. Taal is van alle tijden en van iedereen. Van Willem van Hanegem, Simon Carmiggelt en van De Jeugd van Tegenwoordig. Een voorstelling voor liefhebbers van (de Nederlandse) taal dus.

ZA 21 JAN, 20.30 UUR | GROTE ZAAL
bestel je tickets
stefano keizers - hans teeuwen
DO 26 JAN, 20.30 UUR | GROTE ZAAL
Zijn tweede theatervoorstelling Sorry Baby werd lovend ontvangen. Hij is veel op tv en werd de publiekslieveling van de kijkcijferhit Het Perfecte Plaatje. Niemand lijkt meer om Stefano heen te kunnen. En dat komt goed uit. Want hij komt terug in de theaters met zijn derde voorstelling: Hans Teeuwen.

★★★★★ NRC: 'Keizers' derde voorstelling is opnieuw overdonderend en opwindend.'
laatste kaarten

thijs van de meeberg - meer dan mogelijk
VR 27 JAN, 20.30 UUR | GROTE ZAAL
Thijs heeft je gemist. Maar echt. Ondanks dat het leven in de lockdown heerlijk was - geen confrontaties, geen gemiste kansen en geen verkeerde inschattingen - is hij blij nu weer met jou in een afgesloten ruimte te kunnen zijn voor zijn derde soloprogramma.

Theaterkrant: ''Thijs van de Meeberg plakt een brede grijns op je gezicht die er in ander half uur niet meer vanaf hoeft''.
bestel je tickets

johan goossens - kleine pijntjes
DO 2 FEB, 20.30 UUR | GROTE ZAAL
Leeftijd is slechts een getal en je bent nooit te oud om te leren. Maar als je na een dik jaar binnenzitten nog steeds geen barré-akkoorden kent, geen woord Portugees hebt geleerd en Oorlog en Vrede niet hebt gelezen, gaat het er dan ooit nog van komen in dit leven? Johan verzet zich tegen het onvermijdelijke verval met liedjes, verhalen en relativerende humor.
bestel je tickets

martijn koning - appeltjes schillen
MA 6 & DI 7 FEB, 20.30 UUR | GROTE ZAAL
We zeggen niet vaak wat we van elkaar vinden, want als we dat doen ontstaan er vaak hele ongemakkelijke situaties. Martijn Koning houdt van ongemakkelijke situaties. Sterker nog: Martijn is een ongemakkelijke situatie. In zijn nieuwe voorstelling vertelt Martijn de mensen eens flink de waarheid.

★★★★ NRC: “Binnen het genre van de stand-up staat Koning aan de top.” 
bestel je tickets

Agenda
za 21 jan, 20.30
Erik van Muiswinkel - Moojen ligjes in de lugt
do 26 jan, 20.30
Stefano Keizers - Hans Teeuwen (laatste kaarten)
vr 27 jan, 20.30
Thijs van de Meeberg - Meer dan mogelijk
do 2 feb, 20.30
Johan Goossens - Kleine pijntjes
vr 3 feb, 20.30
Merijn Scholten - Team Solo (uitverkocht)
ui
ma 6 feb, 20.30
Martijn Koning - Appeltjes Schillen
di 7 feb, 20.30
Martijn Koning - Appeltjes Schillen
za 11 feb, 20.30
Wim Helsen - Niet mijn apen, niet mijn circus (uitverkocht)
di 14 feb, 20.30
Kasper van der Laan - Warm (uitverkocht)
wo 15 feb, 20.30
Kasper van der Laan - Warm (uitverkocht)
 
 
Read 51 times

Leave a comment

winkelbeter koopjeshoek

koopjeshoek

Al doende komen we bij het maken van Winkelbeter niet alleen aantrekkelijke aanbiedingen tegen, maar ook sites die zich specialiseren op de verkoop van producten tegen lagere prijzen. Het gaat dan om bijvoorbeeld gecontroleerde internetretouren , restpartijen en speciale aanbiedingen . Omdat het leven al duur genoeg is verzamelen we dat alles in onze speciale koopjeshoek. Doe er je voordeel mee!

Naar de winkelbeter koopjeshoek

 

N