Plusmode | De Yoek sale in de Yoek outlet tot 50% korting

youkoutlet

De Yoek sale in de Yoek outlet tot 50% korting
Onze online grote maten outlet is speciaal voor jou het hele jaar geopend. Shop trendy plus size kleding in de sale met hoge kortingen op de Yoek collecties.

Grote maten sale
In de Yoek outlet vind je moderne grote maten kleding voor vrouwen, van maat 38 tot en met maat 58. Van speciale aanbiedingen tot promoties: de Yoek mode met korting. De sale geldt op plus size broeken, grote maten jeans, warme jassen in grote maten en onze moderne jurken in grote maten. We hebben geweldige looks voor lage prijzen in onze outlet. Dress for less!

 Naar deze outlet

vrijdag, 20 januari 2023 11:02

Theater aan de Parade | Voor meer me-time, zijn wij je partner in crime

Written by
Rate this item
(0 votes)
Theater aan de Parade
Zit de agenda alweer propvol en verlies jij je in de waan van de dag? Vergeet niet dat ontspannen soms ook mag. Kom in deze koude dagen gezellig naar het theater.

Luister naar Barokmuziek met Francesco Corti & Robert Smith, verlies jezelf in de toneelvoorstelling Ik ben de wind en Een Leven met Benja Bruijning, train je lachspieren met cabaretier Remy Evers of krijg hét advies over de liefde van Dr. Elisabeth Timmermans in Liefde in tijden van Tinder. Ben je een echte dansliefhebber? Dan tippen we twee dansvoorstellingen op één avond met Corpo Máquina.

Ontspan, verwen jezelf en we zien je graag in het theater. 

 
Francesco Corti & Robert Smith
Francesco Corti & Robert Smith
Barokmuziek van de bovenste plank. Voor de klassieke liefhebbers is dit een concert waarbij je je vingers kunt aflikken. Verwacht Bach en Christoph Schaffrath met zijn Vivaldiaanse Barok.
Di 24 jan  |  20.30 uur  |  Jheronimus Bosch Art Center
Info
Tickets
Ik ben de wind
Ik ben de wind
TG. Stan
Naar een tekst van de Noorse schrijver Jon Frosse. Matthias de Koning en Damiaan De Schrijver wisten meteen dat dit op het podium gebracht moest worden. Twee mannen slingeren tussen eenzaamheid en verbondenheid.
Wo 8 feb  |  20.30 uur  |  PERRON-3
Info
Tickets
Benja Bruijning
Benja Bruijning
Een Leven
De euforie van de geboorte van je dochter en het verdriet van het overlijden van je vader. Hoe ga je om met twee totaal verschillende gebeurtenissen in je leven en wat voor impact heeft dat?
Do 9 feb  |  20.30 uur  |  PERRON-3
Info
Tickets
Remy Evers
Remy Evers
Gewoon Remy
Remy stond eerder al in PERRON-3 tijdens de Nieuwe Naamn. Nu krijgt hij een avondvullend programma! Remy probeert wat van het leven te maken, hij is altijd al een bijzonder kind geweest.
Za 11 feb  |  20.30 uur  |  PERRON-3
Info
Tickets
Liefde in tijden van Tinder
Liefde in tijden van Tinder
Dr. Elisabeth Timmermans
Liefdesadvies van een echte professional? Check! Dr. Elisabeth Timmermans praat je bij of het klopt dat Tinder en co vooral seksapps zijn of dat je er ook de liefde van je leven kunt vinden.
Ma 13 feb  |  20.30 uur  |  PERRON-3
Info
Tickets
Simon Bus & Evangelos Biskas
Simon Bus & Evangelos Biskas
Corpo Máquina
Twee dansers, twee voorstellingen, één avond. Simon is gefascineerd door het zelf portret en documenteert alles van zichzelf. Evangelos laat zijn dromen die hij ’s nachts heeft tot leven komen.
Za 4 mrt  |  20.30 uur  |  PERRON-3
Info
Tickets
Tip bij de buren: Shut Up and Play with me – Het Zuidelijk Toneel
Tip bij de buren: Shut Up and Play with me – Het Zuidelijk Toneel
Spelen… iedereen kan het, maar weinigen doen het. Zien we de mogelijkheden tot spel nog wel? Is het een bewijs van volwassenheid om ons spel plezier te onderdrukken of omdat er geen cent aan te verdienen valt? Wat als we de remmen loslaten en ons storten in een belangeloos spel? 
14, 15 & 16 mrt  |  20.00 uur  |  Verkadefabriek
Meer informatie
Bestel je tickets
TP op tournee
 
                               
open
Read 35 times Last modified on vrijdag, 20 januari 2023 11:06

Leave a comment

winkelbeter koopjeshoek

koopjeshoek

Al doende komen we bij het maken van Winkelbeter niet alleen aantrekkelijke aanbiedingen tegen, maar ook sites die zich specialiseren op de verkoop van producten tegen lagere prijzen. Het gaat dan om bijvoorbeeld gecontroleerde internetretouren , restpartijen en speciale aanbiedingen . Omdat het leven al duur genoeg is verzamelen we dat alles in onze speciale koopjeshoek. Doe er je voordeel mee!

Naar de winkelbeter koopjeshoek

 

N