Plusmode | De Yoek sale in de Yoek outlet tot 50% korting

youkoutlet

De Yoek sale in de Yoek outlet tot 50% korting
Onze online grote maten outlet is speciaal voor jou het hele jaar geopend. Shop trendy plus size kleding in de sale met hoge kortingen op de Yoek collecties.

Grote maten sale
In de Yoek outlet vind je moderne grote maten kleding voor vrouwen, van maat 38 tot en met maat 58. Van speciale aanbiedingen tot promoties: de Yoek mode met korting. De sale geldt op plus size broeken, grote maten jeans, warme jassen in grote maten en onze moderne jurken in grote maten. We hebben geweldige looks voor lage prijzen in onze outlet. Dress for less!

 Naar deze outlet

vrijdag, 25 november 2022 16:41

Theater aan de Parade | Scoren tijdens pakjesavond met deze theaterhits

Written by
Rate this item
(0 votes)
Theater aan de Parade
Sinterklaas is in het land! Voor velen hét startsein van gezelligheid, kilo’s pepernoten eten en natuurlijk heel veel pakjes. Krijg je al stress bij de gedachte? Geen zorgen! Wij zetten de leukste (schoen)cadeautjes voor je op een rij. Van een kerstavond met de jongens van Mevr. Van Heck en cabaret met Kiki Schippers tot muziek met o.a. Sven Ratzke en Flip Noorman en toneel in Seksklimaat. Of ga voor een vette circusact in Coffeelab met Company Heïn?!. Wedden dat jij gaat scoren tijdens pakjesavond? 
Kiki Schippers
Kiki Schippers
Meer (reprise)
Gewapend met haar piano, gitaar en dijk van een stem komt de Adèle van de Lage Landen naar RosMann. Kiki Schippers barst van de muzikaliteit en humor. We love Kiki.
Wo 7 dec  |  20.30 uur  |  PERRON-3
Info
Tickets
Kerst met Mevr. van Heck
Kerst met Mevr. van Heck
Kom helemaal in de kerstsferen met de jongens van Mevr. van Heck! Dé kerstshow die je niet missen mag met een briljante mix van muziek, humor én ‘veul’ lekkere hapjes. En als piek op de kerstboom: een bruut grappige surprise act!
9 & 10 dec  |  20.00 uur  |  Podium Azijnfabriek
Info
Tickets
Sven Ratzke & Holland Baroque
Sven Ratzke & Holland Baroque
Love is Crazy
Kerst, muziek en de liefde. Je gooit ze op één hoop en je krijgt Sven Ratzke en Holland Baroque. Om alvast in de kerstsfeer te komen presenteren Sven en het orkest een show vol liefdesliedjes.
Za 17 dec  |  20.00 uur  |  Jheronimus Bosch Art Center
Info
Tickets
Seksklimaat
Seksklimaat
Maria Goos, Michiel de Jong en Sieger Sloot
Deze toneelvoorstelling bied geen oplossing voor het klimaat, en een beter seksleven kunnen ze ook niet garanderen. Wel geeft het inzicht in wat het leven zo de moeite waard maakt.
Di 20 dec  |  20.30 uur  |  PERRON-3
Info
Tickets
Flip Noorman
Flip Noorman
zingt Tom Waits
Ooit Tom Waits in het Nederlands gehoord? Flip Noorman bewijst hoe ongelofelijk mooi dat klinkt. Hij bewees het al eens met het werk van Cohen, in dit programma doet de zanger er nog een schepje bovenop.
Wo 11 jan  |  20.30 uur  |  PERRON-3
Info
Tickets
Company Heïn?!
Company Heïn?!
TP@COFFEELAB
Denk jij bij circus nog aan een grote tent en glitterpakjes? Realitycheck: dan heb je nog geen kennis gemaakt met jongelerende virtuozen Elise en Nils. Dat is veel meer dan 'gewoon' circus.
Do 12 jan  |  19.30 uur  |  Coffeelab, Den Bosch
Info
Tickets
Vacature: Hoofd marketing & communicatie
Vacature: Hoofd marketing & communicatie
We zijn op zoek naar een nieuw hoofd marketing & communicatie. Een resultaat- en mensgerichte collega met een inspirerende visie op publieksbereik- en ontwikkeling. Denk jij ‘dat ben ik’ of ‘die ken ik’: dan horen we heel graag van je!
Solliciteer direct
TP op tournee
                               
open
Read 82 times

Leave a comment

winkelbeter koopjeshoek

koopjeshoek

Al doende komen we bij het maken van Winkelbeter niet alleen aantrekkelijke aanbiedingen tegen, maar ook sites die zich specialiseren op de verkoop van producten tegen lagere prijzen. Het gaat dan om bijvoorbeeld gecontroleerde internetretouren , restpartijen en speciale aanbiedingen . Omdat het leven al duur genoeg is verzamelen we dat alles in onze speciale koopjeshoek. Doe er je voordeel mee!

Naar de winkelbeter koopjeshoek

 

N