Plusmode | De Yoek sale in de Yoek outlet tot 50% korting

youkoutlet

De Yoek sale in de Yoek outlet tot 50% korting
Onze online grote maten outlet is speciaal voor jou het hele jaar geopend. Shop trendy plus size kleding in de sale met hoge kortingen op de Yoek collecties.

Grote maten sale
In de Yoek outlet vind je moderne grote maten kleding voor vrouwen, van maat 38 tot en met maat 58. Van speciale aanbiedingen tot promoties: de Yoek mode met korting. De sale geldt op plus size broeken, grote maten jeans, warme jassen in grote maten en onze moderne jurken in grote maten. We hebben geweldige looks voor lage prijzen in onze outlet. Dress for less!

 Naar deze outlet

dinsdag, 15 november 2022 14:17

Podium Azijnfabriek | Wij gaan weer een maandje fluitend naar ons werk :-)

Written by
Rate this item
(0 votes)
We sturen jullie vol trots en blijheid een greep uit onze agenda.
Dan zie je meteen waarom wij ook komende maand weer fluitend naar ons werk gaan!

Vanavond: 20:30 - 23:00

Comedy bij PA: Finalistentournee Amsterdams Studenten Cabaret Festival

Het Amsterdams Studenten Cabaret Festival (ASCF) is een jaarlijks terugkerend evenement voor talentvolle cabaretiers. Het festival wordt ieder jaar georganiseerd door een bestuur bestaande uit Amsterdamse studenten, de deelnemers aan het festival zijn dat niet per sé. Het voornaamste doel van het A.S.C.F. is om jong talent een opstapje te bieden naar een carrière binnen de cabaretwereld, mede door hen de kans te bieden voor een groot publiek op te treden.

In 2022 wordt het ASCF voor de 29e maal georganiseerd. De halve finale vindt plaats in De Kleine Komedie in Amsterdam. Vervolgens zullen de drie finalisten in Theater De La Mar strijden om de publieks- en juryprijs, eerder gewonnen door o.a. Pieter Derks, De Partizanen, Andries Tunru, Tim Franssen, Davey Turnhout, Kasper van der Laan, Thjum Arts en Blauwe Vinkjes. Na de finale zullen de cabaretiers met de finalistentour door het hele land optreden.

Aanvang: 20:30 uur

Ticket: € 15
https://podiumazijnfabriek.nl/event/comedy-bij-pa-finalistentournee-amsterdams-studenten-cabaret-festival/ 

Vrijdag 18 november: 20:30 - 00:00

Fried-day 
 

Een vette vrijdagavond met een fantastisch optreden, heerlijke cocktails en een te gekke DJ. We pieken vroeg dus zorg dat je voor 20:30uur binnen bent.

(Wij zorgen voor vette snacks)

Aanvang: 20:30 uur

Ticket: € 15
https://www.tix4all.nl/e/fried-day-2344 

Zondag 20 november: 15:00 - 16:30

Stevie Wonder Tribute Band

De Stevie Wonder Tribute is bekend van het SBS6 programma ‘The Tribute’ – Battle Of The Bands en was één van de finalisten van het programma!

De Stevie Wonder Tribute is een heerlijke energieke show, je kan genieten van de mega hits die voorbij komen van Stevie Wonder zoals Signed Sealed Delivered, I Just Called, Isn’t She Lovely, I Wish, Superstition, Higher Ground, My Cherie Amour, Sir Duke en nog veel meer. Dit wordt een héél erg fijne zondagmiddag!!

Aanvang: 15:00 uur

Ticket: € 15
Stevie Wonder Tribute - Podium Azijnfabriek

Zondag 27 november

Den Bosch Zingt...Stars in Heaven

Den Bosch Zingt ... gaat 27 november helemaal los met nummers van Stars in Heaven. Wat dacht je van het nummer Bad girls van Donna Summer. Ga alvast oefenen op het heerlijke koortje: Tjoe tjoe, aaaaaaahhhhh, piep piep! Er worden allerlei muzikale pareltjes vertolkt ...van Queen, de Scene, the Cranberries, tot Andre Hazes en Janis Joplin. Of wat dacht je van Joe Cocker, Willie De Ville en Amy Winehouse. Kortom ... een muzikale memory lane. 

Aanvang 14:00 uur
Ticket €10,-
Den Bosch Zingt... Stars in Heaven - Podium Azijnfabriek

Ps. Bijna uitverkocht :-)

Woensdag 30 november: 20:30 - 22:00
Winnaar Boy Edgarprijs 2022: Ronald Snijders

De Surinaams Nederlandse fluitist, componist en bandleider Ronald Snijders heeft de belangrijkste Nederlandse prijs voor jazz en geïmproviseerde muziek voor dit jaar heeft gewonnen: de Boy Edgarprijs 2022. 

Aanvang: 20:30 uur
Entree: € 17,50
https://www.tix4all.nl/e/jazz-bij-pa-winnaar-boy-edgarprijs-2022-ronald-snijders-2243

Oproepje vanuit Sooph: Blokkeer 23 december (avond) in je agenda! We gaan komende week, via onze socials, uitleggen waarom!Read 64 times

Leave a comment