vrijdag, 10 september 2021 07:25

Podium Azijnfabriek Oh wat een week!!!

Written by
Rate this item
(0 votes)
1 week open en het voelt al super vertrouwd! Wat een openingsweek hebben wij gehad. Allereerst het geweldige openingsconcert van het Beets Meutgeert Jazz Orchestra, we waren al dol op deze bigband maar na woensdag nog meer! 
De eerste twee lunchconcerten waren druk bezocht en het was heerlijk om te zien hoe iedereen van de prachtige muziek aan het genieten was en al snel zijn of haar plekje gevonden had in onze nieuwe zaal.

De eerste bridgeavond, culturele vrijdagmiddagborrel en Club Zondag waren allen een groot succes. Er hing een geweldige sfeer! Men reageert enthousiast op de locatie en we blozen nog van alle complimentjes. Het grootste compliment dat we hebben gekregen was: 'het voelt als de oude Azijnfabriek, alleen is het hier nog mooier'. 

We hebben zoveel te vertellen: we hebben een mini-magazine, onze programmering tot de feestdagen is al rond, de aanvragen stromen binnen en ons team is uitgebreid. Daarnaast hebben we nog veel meer nieuwtjes, maar dan wordt deze nieuwsbrief wel heel erg lang en we lichten onze plannen natuurlijk veel liever live aan jullie toe!

Komen jullie snel kijken en bijkletsen?

We hebben dit weekend weer een mooi programma!
(klik op de buttons voor informatie)

Hopelijk tot snel,

Liefs Sóphie

PS: Wij werken voorlopig middels een coronacheck deurbeleid (QR code die aantoont dat je volledig gevaccineerd of negatief getest bent). We kunnen ons goed voorstellen dat dit niet voor iedereen ideaal is, maar op deze manier kunnen en mogen wij 2/3 van onze zaalcapaciteit benutten. 
Culturele vrijdagmiddagborrel
Zaterdagmiddag: Lunchconcert Pienavoce
Zaterdagavond: De Bosche Kornuiten “Miles & More”
Zondagmiddag bij PA: The Sauce
Facebook
Website
Instagram
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 


Read 59 times

Leave a comment