Plusmode | De Yoek sale in de Yoek outlet tot 50% korting

youkoutlet

De Yoek sale in de Yoek outlet tot 50% korting
Onze online grote maten outlet is speciaal voor jou het hele jaar geopend. Shop trendy plus size kleding in de sale met hoge kortingen op de Yoek collecties.

Grote maten sale
In de Yoek outlet vind je moderne grote maten kleding voor vrouwen, van maat 38 tot en met maat 58. Van speciale aanbiedingen tot promoties: de Yoek mode met korting. De sale geldt op plus size broeken, grote maten jeans, warme jassen in grote maten en onze moderne jurken in grote maten. We hebben geweldige looks voor lage prijzen in onze outlet. Dress for less!

 Naar deze outlet

vrijdag, 18 november 2022 10:58

Het Noordbrabants Museum | 😈 Wim Delvoye: speels, uitdagend en rebels

Written by
Rate this item
(0 votes)
Het Noordbrabants Museum
Eerste solotentoonstelling in Nederland
Nieuw: Wim Delvoye
Nieuw: Wim Delvoye
Speels, uitdagend en rebels
Naar de site
Speels, uitdagend en rebels! Dat zijn de kunstwerken van de Belgische kunstenaar Wim Delvoye. Hij speelt graag met tegenstellingen en zoekt steeds naar manieren om kunst en ambacht, populaire cultuur en klassieke kunst samen te brengen.In de eerste Nederlandse solotentoonstelling van de internationaal bekende kunstenaar ontdek je een indrukwekkend overzicht van zijn werk, waarin niets is wat het lijkt. Van in Delfts Blauw beschilderde gasflessen en gotische vrachtwagens, tot zijn glas-in-loodramen met röntgenfoto's van het menselijk lichaam. Nu te zien in Het Noordbrabants Museum. Met deze tentoonstelling vieren we ons 10-jarig jubileum met de Renschdael Art Foundation. Klik hier en lees meer over onze samenwerking.
Praat mee!
Praat mee!
Wat denk jij als je het werk van Delvoye ziet? Je kunt het mooi vinden, inspirerend, misschien wel schokkend. We nodigen je uit om samen met experts de discussie aan te gaan tijdens een van onze gespreksavonden. Gehost door Lucas De Man.
Lees meer
Twee keer kijken
Twee keer kijken
Onze gratis audiotour geeft je verschillende perspectieven op het werk van Delvoye. Aan het woord komen een betontechnoloog en bisschop, ook een tapijthandelaar en bagagemedewerker. Zij gaan met elkaar in gesprek. Tip: vergeet niet je oordopjes mee te nemen.
Open alvast de Museumgids
10 jaar tentoonstellingen dankzij de Renschdael Art Foundation
Win een catalogus
Win een catalogus
Wil je meer lezen over hoe Delvoye klassieke kunst met populaire cultuur mengt? Doe dan mee met onze winactie! Je maakt kans op de catalogus (t.w.v. € 24,95) én twee vrijkaartjes voor het museum. De catalogus is ook verkrijgbaar via WBOOKS en in onze MuseumShop.
Doe mee en schrijf je in!
Volg een gratis rondleiding
Volg een gratis rondleiding
Iedere zondag om 12 en 13.15 uur kun je een gratis rondleiding door de tentoonstelling bijwonen. Als trotse sponsor van het museum gelooft Rabobank dat cultuur toegankelijk moet zijn. Rabobank maakt deze wekelijkse rondleiding dan ook met veel plezier beschikbaar.
Benieuwd naar meer?
Partners van Het Noordbrabants Museum
Subsidiënten
Provincie Noord-Brabant
's-Hertogenbosch
Grondleggers
BankGiroLoterij
Vrienden van het Noordbrabants museum
Hoofdsponsor
Renschdaele Art Foundation
Stersponsoren
DMG
Rabobank
VDL
Co-sponsoren
Avans Hogeschool
Clavis
Coffr
Kuijpers
Sikkens
Van Lanschot
Read 41 times

Leave a comment