zaterdag, 27 november 2021 10:10

Design Museum Den Bosch Tijd voor een inspirerende lunch met Lucio Fontana. Bekijk de gratis livestream

Written by
Rate this item
(0 votes)

Meld je nu aan voor de gratis livestream op 29 november!  
Tijd voor een inspirerende lunch! Kijk op maandag 29 november om 12.30 naar het live online lunchgesprek vanuit de tentoonstelling Lucio Fontana – De verovering van de ruimte. Conservator Colin Huizing en host Maan Leo gaan in gesprek over het leven en werk van Lucio Fontana en nemen je mee langs de hoogtepunten uit de tentoonstelling.
Foto door Peter Tijhuis
Foto door Peter Tijhuis
Lucio Fontana (1899 – 1968) is een van de belangrijkste avant-garde kunstenaars van de twintigste eeuw en nog steeds een inspiratiebron voor kunstenaars, ontwerpers en architecten. Fontana is vooral bekend vanwege zijn iconische schilderijen met sneden. Maar zijn oeuvre reikt veel verder dan dat. Hij was van huis uit beeldhouwer, maakte ruimtelijke installaties, werkte samen met architecten en ontwierp sieraden. Dit alles ontdek je in De verovering van de ruimte – een lunchgesprek over Lucio Fontana.
Foto door Peter Tijhuis
Foto door Peter Tijhuis
Bekijk het lunchgesprek op maandag 29 november om 12.30 live op het Youtube kanaal of de Facebook pagina van het museum. Ontvang je de link liever per mail in je inbox? Meld je dan hier aan. Je kunt het lunchgesprek naderhand ook terugkijken op ons Youtube kanaal.
Foto door Peter Tijhuis
Foto door Peter Tijhuis

Read 78 times

Leave a comment