Plusmode | De Yoek sale in de Yoek outlet tot 50% korting

youkoutlet

De Yoek sale in de Yoek outlet tot 50% korting
Onze online grote maten outlet is speciaal voor jou het hele jaar geopend. Shop trendy plus size kleding in de sale met hoge kortingen op de Yoek collecties.

Grote maten sale
In de Yoek outlet vind je moderne grote maten kleding voor vrouwen, van maat 38 tot en met maat 58. Van speciale aanbiedingen tot promoties: de Yoek mode met korting. De sale geldt op plus size broeken, grote maten jeans, warme jassen in grote maten en onze moderne jurken in grote maten. We hebben geweldige looks voor lage prijzen in onze outlet. Dress for less!

 Naar deze outlet

zaterdag, 14 januari 2023 10:19

Theater De Blauwe Kei | VISUELE EFFECTEN EN MUZIKALE CLOWNERIE

Written by
Rate this item
(0 votes)
JE KOMT OGEN EN OREN TEKORT

In januari staan er twee shows in ons theater die we graag voor je uitlichten. Het zijn visuele 'feestjes' waarbij je ogen en oren tekort komt. In Oxygen neemt choreografe Jennifer Romen je mee in een spektakel van dans en illusie en de mannen van Släpstick verzorgen een rollercoaster van sketches, muziek en humor.

De voorstelling Släpstick is onderdeel van het Nationaal Theaterweekend, een weekend vol voorstellingen en extra activiteiten. Wat een begin van het jaar! Ben jij erbij?

Oxygen
Delusion
vr 20 jan 2023 20:15
Grote Zaal

Een samenspel van dans en illusie met het gebruik van licht als verbindende factor.

Bestellen
Släpstick
The Roaring Twenties - Theaterweekend
vr 27 jan 2023 20:15
Grote Zaal

Een jubileumvoorstelling die de gloriedagen van de slapstick laat herleven.

Bestellen
Rondleiding
Nationaal Theaterweekend 2023
za 28 jan 2023 - za 28 jan 2023
Overige

Inclusief de backstage kunstcollectie

Bestellen
Nacht van de Noordkade

Op vrijdag 27 januari 2023 vindt de zesde editie plaats van de Nacht Van De Noordkade! Een groots indoorfestival voor jong en oud met muziek, dans, theater, beeldende kunst, film, exposities, demonstraties en natuurlijk heerlijk eten en drinken. 

Lees meer
Släpstick
THEATER VOOR € 10

Eindelijk mogen we ze bekend maken: de voorstellingen van het Nationaal Theaterweekend. Van 27 t/m 29 januari staat er voor elk wat wils op het podium van de Blauwe Kei. Van een muzikale, cabarateske show tot toffe jeugdvoorstellingen. Benieuwd naar het programma? Lees dan snel verder! 

Lees meer
 
Read 50 times Last modified on zaterdag, 14 januari 2023 10:27

Leave a comment

winkelbeter koopjeshoek

koopjeshoek

Al doende komen we bij het maken van Winkelbeter niet alleen aantrekkelijke aanbiedingen tegen, maar ook sites die zich specialiseren op de verkoop van producten tegen lagere prijzen. Het gaat dan om bijvoorbeeld gecontroleerde internetretouren , restpartijen en speciale aanbiedingen . Omdat het leven al duur genoeg is verzamelen we dat alles in onze speciale koopjeshoek. Doe er je voordeel mee!

Naar de winkelbeter koopjeshoek

 

N