Plusmode | De Yoek sale in de Yoek outlet tot 50% korting

youkoutlet

De Yoek sale in de Yoek outlet tot 50% korting
Onze online grote maten outlet is speciaal voor jou het hele jaar geopend. Shop trendy plus size kleding in de sale met hoge kortingen op de Yoek collecties.

Grote maten sale
In de Yoek outlet vind je moderne grote maten kleding voor vrouwen, van maat 38 tot en met maat 58. Van speciale aanbiedingen tot promoties: de Yoek mode met korting. De sale geldt op plus size broeken, grote maten jeans, warme jassen in grote maten en onze moderne jurken in grote maten. We hebben geweldige looks voor lage prijzen in onze outlet. Dress for less!

 Naar deze outlet

dinsdag, 15 november 2022 14:11

Theater De Blauwe Kei | Kruimeltje komt naar Veghel

Written by
Rate this item
(0 votes)
KRUIMELTJE KOMT NAAR VEGHEL

Wij hebben een nieuwtje! De jeugdvoorstellingen van het Nationaal Theaterweekend zijn bekend: Kruimeltje & BullyBully.

Kruimeltje (6+) is een hartverwarmende voorstelling over een vrolijke en ondeugende straatjongen, op zoek naar zijn ouders. “Een echte feel-good musical voor het hele gezin.”

BullyBully (3+) is een “hilarische peutermusical” over twee ruziënde wereldleiders. Met veel liedjes, grappig geruzie, gedram en een happy end.

Extra leuk!
Tijdens het theaterweekend (27 t/m 29 januari) kosten alle voorstellingen € 10. Zo ook Kruimeltje! Bij BullyBully heb je helemaal geluk, want daarbij krijg je zelfs twéé tickets voor € 10.

Dat wil je toch niet missen?! Reserveer nú de beste plekken!

Kruimeltje
De familiemusical (6+) - Theaterweekend
zo 29 jan 2023 - zo 29 jan 2023
Grote Zaal

Door de besneeuwde straten ergens in Nederland zwerft Kruimeltje, een vrolijke en ondeugende straatjongen van 10 jaar. Helemaal alleen, op zoek naar zijn vader en moeder. Het enige dat hij van zijn ouders heeft, is een medaillon met hun portretten erin. 

Bestellen
BullyBully
Maas Theater en Dans (3+) - Theaterweekend
zo 29 jan 2023 14:30
Magazijn

In deze peutermusical over vriendschap en ‘het onbekende’ treffen twee wereldleiders elkaar in niemandsland. Een ongemakkelijke ontmoeting tussen twee kinderachtige, maar machtige volwassenen die stukje bij beetje aan elkaar wennen. 

Bestellen
SINTERKLAAS OP DE NOORDKADE

Wist je dat Sinterklaas afgelopen zondag is aangemeerd in de haven bij de Noordkade? Dat was me toch een feestje! Ook leuk: op zaterdag 3 december wordt er op de Noordkade een speciale Pietendag georganiseerd voor kinderen. Doe jij mee?!

Lees meer
LAATJEKINDERENTHUIS-TIPS
do 15 dec 2022 20:15
Grote Zaal
René Van Meurs
2636

Een voorstelling met als vanouds eerlijke verhalen, hilarische anekdotes en stapels steengoede grappen.

Bestellen
vr 23 dec 2022 20:30
Podiumzaal
Comedy Café Noordkade
Thank God It's Friday

De beste stand-uppers van Nederlandse en Vlaamse bodem.

Bestellen
Read 47 times

Leave a comment