maandag, 22 november 2021 10:30

Theater De Blauwe Kei | DEZE WEEK IN DE BLAUWE KEI

Written by
Rate this item
(0 votes)
DEZE WEEK IN DE BLAUWE KEI

Nog een gaatje vrij in je agenda? Kom naar het theater!

Corpus Christi
Filmhuis
ma 22 nov 2021 20:15
Grote Zaal

Een jonge oplichter doet een priesterboord om en voor hij het weet heeft hij een kleine parochie onder zijn hoede. “Corpus Christi gaat over een leugenaar die de waarheid vertelt”, aldus regisseur Jan Komasa.

Bestellen
Mijn Man Begrijpt Me Niet
Met Victoria Koblenko, Tanja Jess en Puck Pomelien Busser
wo 24 nov 2021 20:15
Grote Zaal

Leef ik met de ideale man (of vrouw)? Moet ik echt mantelzorg verlenen aan mijn irritante schoonmoeder? Is dit eigenlijk alles? Zal ik op Second Love of Tinder gaan? Dit en nog veel meer wordt besproken tijdens deze ultieme vriendinnenvoorstelling!

Bestellen
Stef Bos
Bloemlezing
vr 26 nov 2021 20:15
Grote Zaal

Stef Bos, alleen met zijn piano. Tijdens dit bijzondere theaterconcert neemt hij je mee naar een veilige haven met zijn oudere, bekende werk. En naar zijn schrijftafel voor nieuwe songs. Ondanks alles dichterbij dan ooit. En elke avond anders.

Bestellen
Grof Geschud
Broeden
vr 26 nov 2021 20:30
Magazijn

Na het verbreken van je relatie tóch samen op het toneel blijven staan. Dit verfrissende cabaretduo doet het! Lander en Myrthe zijn de jongste genomineerde voor de Neerlands Hoop en zijn “twee mooie theatermakers met een krachtig samenspel”.

Bestellen
Lampje
Maas theater en dans (8+)
za 27 nov 2021 19:00
Spectrum Podium Schijndel

Maas Theater brengt een fantasievolle mix van onder andere dans, muziek, mime, film, animaties en techniek. Lampje, naar het succesvolle jeugdboek van Annet Schaap, is een beeldende vertelling met een poëtisch uitzicht op zee, woeste drinkmuziek en droevige verlangliedjes.

Zet mij op de wachtlijst
Wachten op Kado
TG Graasland (4+)
zo 28 nov 2021 11:00
Spectrum Podium Schijndel

In deze waanzinnig leuke Sinterklaasvoorstellingen stoppen twee mannen heel precies en nauwkeurig kadootjes in dozen. Sokken worden netjes opgevouwen en de dinosaurus gaat in een oude doos. De kado-machine spuwt alle kadootjes uit, alles keurig op tijd. Maar ineens stopt de kado-machine er mee.. Wat dan?!

Bestellen
Read 66 times

Leave a comment