Print this page
woensdag, 01 juni 2022 19:51

Markant Uden | YES! Nieuwe shows aan ons programma toegevoegd!

Written by
Rate this item
(0 votes)

 

We hebben wéér een aantal nieuwe shows aan ons programma mogen toevoegen. En wát voor een shows! Zo komt de bijzondere muziektheatervoorstelling 'Buiten de Lijnen' naar ons theater, vertelt Rob Kamphues je alles over formule 1 en raast Fred van Leer over ons podium in zijn nieuwe show 'En Route'. Ook kun je genieten van de 'Everly Brothers' en tot slot wordt het meezingen en dansen op de Hollandse avond. 

Zorg ervoor dat je niets hoeft te missen, haast je naar onze website en reserveer nu je tickets. 

Reserveer nu voor:
Buiten de lijnen, het mysterie van Mondriaan
Julika Marijn en Rembrandt Frehrichs
wo 21 dec 2022
Kleine zaal
Wist jij dat Piet Mondriaan een jaar in Uden heeft gewoond? In de muziektheatervoorstelling ‘Buiten de lijnen, het mysterie van Mondriaan’ duikt theatermaakster en actrice Julika Marijn met pianist en componist Rembrandt Frehrichs in het leven van de kunstenaar.
Reserveer nu!
Het Grote Grand Prix Circus 3
met Rob Kamphues en Tom Coronel.a.
do 9 feb 2023
Theaterzaal
Na het succes van de theatervoorstelling over Formule 1 komt er nu op vele verzoek een vervolg van Het Grand Prix Circus. Rob Kamphues is weer de spreekstalmeester. 
Reserveer nu!
Fred van Leer
En Route
do 2 mrt 2023
Theaterzaal

Kan het nog verrassender en nóg hilarischer? Fred van Leer vindt van wel. Vloog hij in zijn vorige show nog op stiletto’s over het podium, in zijn nieuwe show ''En Route'' vertelt hij over zijn alledaagse haast.

Reserveer nu!
Hollandse Avond
Line-up volgt
za 1 apr 2023
Evenementenzaal
B.T. Events presenteert in samenwerking met Theater Markant een spectaculaire, ouderwets oergezellige Hollandse Avond in Markant Uden. Een avondvullend muziekevent in het teken van het Nederlandse lied!
Reserveer nu!
Bye Bye Love
The Dutch Everly’s Tribute Band
vr 21 apr 2023
Theaterzaal
‘Bye Bye Love’, een theatershow van The Dutch Everly's Tribute Band, draait om de onvergetelijke muziek van The Everly Brothers. Hun hemelse close-harmony, ontroerende ballads én uptempo swing waren een inspiratiebron voor iconische bands.
Reserveer nu!
Read 98 times
Super User

Latest from Super User