Plusmode | De Yoek sale in de Yoek outlet tot 50% korting

youkoutlet

De Yoek sale in de Yoek outlet tot 50% korting
Onze online grote maten outlet is speciaal voor jou het hele jaar geopend. Shop trendy plus size kleding in de sale met hoge kortingen op de Yoek collecties.

Grote maten sale
In de Yoek outlet vind je moderne grote maten kleding voor vrouwen, van maat 38 tot en met maat 58. Van speciale aanbiedingen tot promoties: de Yoek mode met korting. De sale geldt op plus size broeken, grote maten jeans, warme jassen in grote maten en onze moderne jurken in grote maten. We hebben geweldige looks voor lage prijzen in onze outlet. Dress for less!

 Naar deze outlet

dinsdag, 04 oktober 2022 13:40

Markant Uden | Dollen en zingen met de koninginnen van het meezing-cabaret!

Written by
Rate this item
(0 votes)

 

Ga je mee grenzen opzoeken?

Het duo begon als de groep De Meisjes met Stuck with a Fantasy en werd meteen beloond met een Zilveren Harp. Via de Dutch Swing College Band, Gerard Joling, Koos Mark Big Band, Het Eurovisie Songfestival en alle televisie-programma’s die daarbij hoorden maakten ze furore als de groep Mrs Einstein. Inmiddels zijn de dames sinds 2008 met de ‘niets-dekt-de-lading-feel-good-meezing-cabaret-show’ Vuile Huichelaar op tournee en maken ze de theaters in Nederland (on)veilig voor duizenden vrouwen. 26 oktober staan ze bij ons in het theater! 

Vuile Huichelaar
Omdat ik zoveel van je hou en andere Een evenement opgeven kan pas na registratie en inloggene liedjes!
wo 26 okt 2022 20:15
Kleine Zaal

De koninginnen van het meezing-cabaret! Paulette Willemse en Saskia van Zutphen gaan in deze show volledig los. We verheugen ons op een kakafonie van zingende brave borsten die hysterische, tranentrekkende, maar zalige liedjes met ons zingen. Laat je gaan op guilty pleasures, de heimelijke genoegens, oftewel het Een evenement opgeven kan pas na registratie en inloggene lied, en laat braafheid en het keurslijf varen!

Reserveer nu!
Read 152 times

Leave a comment

winkelbeter koopjeshoek

koopjeshoek

Al doende komen we bij het maken van Winkelbeter niet alleen aantrekkelijke aanbiedingen tegen, maar ook sites die zich specialiseren op de verkoop van producten tegen lagere prijzen. Het gaat dan om bijvoorbeeld gecontroleerde internetretouren , restpartijen en speciale aanbiedingen . Omdat het leven al duur genoeg is verzamelen we dat alles in onze speciale koopjeshoek. Doe er je voordeel mee!

Naar de winkelbeter koopjeshoek

 

N