vrijdag, 09 juli 2021 07:30

Markant Uden De vier verrassende theaterseries van ‘21-‘22

Written by
Rate this item
(0 votes)

 

Jullie hebben er duidelijk zin in!

Vanaf het moment dat de voorverkoop voor seizoen ’21-’22 startte, wordt er volop gereserveerd voor de meest uiteenlopende voorstellingen uit deze veelzijdige theateragenda. Maar we kunnen ons ook heel goed indenken dat je niet goed kunt kiezen uit zoveel fantastische voorstellingen!

Speciaal voor jou hebben we vier verschillende theaterseries voor je in de aanbieding. Letterlijk, want een keuze voor de theaterseries is een voordelige keuze en belooft een aantal mooie en verrassende voorstellingen dit komende theaterseizoen. Kies jij voor cabaret, muziek, voetbal, of kies je voor onze bijzondere jubileumserie, een genre doorbrekende theaterserie van maar liefst vijf voorstellingen, speciaal ter ere van ons 25-jarig bestaan? In deze nieuwsbrief laten we je zien wat er allemaal precies te kiezen valt!

Cabaretserie
Maar liefst vier keer keihard lachen om de meest prettig gestoorde cabaretiers. Van nieuw talent tot gevestigde Naamn. De tranen zullen over je wangen rollen… van het lachen natuurlijk! Met voorstellingen van Fabian Fransiscus, Nabil Aoulad Ayad, Marcel Harteveld, Jim Speelmans, Karin Bruers, Roel C. Verburg, Davey Turnhout, Emiel van der Logt, Rayen Panday. Check de cabaretserie!


Jubileumserie
Markant Uden bestaat 25 jaar! En dat vieren we onder andere met deze feestelijke jubileumserie. Voor slechts € 75,00 kies jij vijf voorstellingen kriskras uit de gehele theateragenda. Met o.a. klassiek ballet in het Zwanenmeer, een avond breintraining met Mindgym on Tour, stevig toneel van Festen en luchtgitaar signeren tijdens het Kinderpopconcert. Dat wordt genieten van toneel, dans, cabaret, muziek en nog veel meer! Check de jubileumserie!

Tributeserie 
We nemen je mee op een trip down memory lane! De beste nationale én internationale tributebands zorgen voor een waanzinnige ode aan de allergrootsten der aarde. Jimmy Hendrix, Aretha Franklin, Simon & Garfunkel, ABBA, Johnny Cash, Sting & The Police, Bruce Springsteen, Genesis en Santana (inclusief originele zangers Alex Ligertwood en Tony Lindsay). Welke vier van deze grootheden raken jouw gevoelige snaar? Check de tributeserie!

Voetbalpakket
Er wordt ook volop gesport dit seizoen in Markant. Maar liefst drie avonden lang is ons toneel het speelveld voor twee voetballers en een scheidsrechter van formaat. Met dit pakket krijg je een uniek kijkje in de wereld van drie grote Naamn uit de voetbalwereld;
Oud-voetballer, trainer en meervoudig kampioen Willem van Hanegem, EK’88-winnaar Wim Kieft en scheidsrechter Bas Nijhuis. Dit pakket is al een winnaar, de bal ligt nu bij jou. Check het voetbalpakket!

Read 34 times

Leave a comment