Plusmode | De Yoek sale in de Yoek outlet tot 50% korting

youkoutlet

De Yoek sale in de Yoek outlet tot 50% korting
Onze online grote maten outlet is speciaal voor jou het hele jaar geopend. Shop trendy plus size kleding in de sale met hoge kortingen op de Yoek collecties.

Grote maten sale
In de Yoek outlet vind je moderne grote maten kleding voor vrouwen, van maat 38 tot en met maat 58. Van speciale aanbiedingen tot promoties: de Yoek mode met korting. De sale geldt op plus size broeken, grote maten jeans, warme jassen in grote maten en onze moderne jurken in grote maten. We hebben geweldige looks voor lage prijzen in onze outlet. Dress for less!

 Naar deze outlet

woensdag, 12 oktober 2022 07:57

De Pul | Popronde Uden op 14 Oktober - Het Grootste Reizende Festival van Nederland!

Written by
Rate this item
(0 votes)

De acts van nu op diverse podia in Uden!

Popronde brengt gratis festival naar muziekstad Uden.

De Popronde is het grootste reizende festival van Nederland. Popronde is er voor talentvolle, opkomende acts, bands en artiesten, en is de kans om hun netwerk buiten eigen regio uit te breiden, intensieve tourervaring op te doen, een nieuw publiek te bereiken en uiteindelijk door te breken in de Nederlandse muziekscene! De Pul is natuurlijk betrokken bij dit prachtige concept als een van de locaties waar je op 14 oktober van gratis livemuziek kunt genieten.

Popronde is geen wedstrijd! Acts als Kensington, De Staat, Chef'Special, Froukje, Wies, Gian, Black Acid, Jeangu Macrooy en Meau zijn voorbeelden van Naamn die voordat ze de grootsten van Nederland werden, meereisden met Popronde en gewoon in jouw stamkroeg te bewonderen waren!

Alle optredens tijdens Popronde zijn gratis toegankelijk. Meer informatie over het festival? Check Popronde Daily via blog.popronde.nl en www.popronde.nl

De locaties die in Uden zorgen voor een thuis van het zware geschut in de Nederlandse muziek zijn dit jaar:

De Pul - Kapelstraat 13
House of Beers - Prior van Milstraat 2
Cravt Markt 28
Café Preek - Markt 24
Markant - Markt 32
Kruisheren Kapel - Lieve Vrouwenplein 44
Senor PP - Kerkstraat 29

Klik hier voor video's & informatie over de bands!

16:30 - SVEN ROSS

Singer/songwriter
Locatie: House Of Beers

Sven Ross verhuisde 3 jaar geleden naar Londen om zich volledig te storten op songwriting. Hij ontdeed zich van sociale verwachtingen door met zijn universitaire studie te stoppen. Terug in Nederland ontpopte zich een missie die er eigenlijk altijd al was: mensen inspireren met zijn muziek. Verwacht een open en eerlijke show die je dichter tot jezelf brengt.

17:30 - THIERRY GANZ

Indie/RnB
Locatie: Cravt Markt 28

De Surinaamse Thierry Ganz uit Rotterdam. maakte zijn debuut als artiest in 2013 met de release van zijn eerste track 'Kamapla'. Thierry heeft door de jaren heen steeds meer muziek uitgebracht. Samen met producer Niké Laos begon Thierry in 2020 zijn nieuwe sound te ontwikkelen. Het nummer 'Selfish' is de eerste track van de EP. Dat belooft dus veel!

18:30 - Q'N

Hip Hop/Emo
Locatie: House of Beers

Q'n is schrijver, rapper en producer en begon met schrijven uit pure noodzaak. Hij worstelde met depressie die anno nu nog doorklinkt in zijn muziek. Hij typeert het zelf dan ook als 'Southside Sadboii-shit'. Hij is getekend bij 162Records, het label van Ares. Ook werd hij voor de Popronde gerenommeerd door 3FM.

19:00 - A MINOR PROBLEM

Punk/Rock
Locatie: Cafe Preek

A Minor Problem is onderhand een bekende naam in het zuiden van Nederland. Deze Party-Punkers maken dan ook al 8 jaar lang elk podium waar ze komen onveilig met hun bizarre, nek-brekende performances! A Minor Problem maakt catchy meeschreeuwers met invloeden van The Sex Pistols, Rise Against en Frank Turner.

HUUB PRINS

Pop
Locatie: Markant

Het Nederlandstalige pop-extravaganza alter-ego van Elias Elgersma (bekend van The Homesick en Yuko Yuko). In 2020 bracht de in Groningen gevestigde muzikant zijn eerste albums ‘Buitenspel’ en ‘De Rat’ uit, gekenmerkt door eigenaardige en zelfreflectieve nederpop liedjes over vriendschap en slechte gewoontes. 

KATIE MOSS

Pop
Locatie: Kruisheren Kapel

Voor de van origine Oekraïense Katie Koss (Katja Poltavets) draait het allemaal om zelfontwikkeling en -reflectie. Met haar zwoele en vurige jazzpop neemt ze je mee in haar zelfstudie. Ze geeft zich bloot, verwondert zich over haar perspectief en reflecteert over onderwerpen als bewustwording, persoonlijke groei, het lichaam, intimiteit en eigenwaarde.

19:45 - CHARLOT

Alternative
Locatie: Senor PP

CHARLOT opende afgelopen voorjaar voor Froukje in o.a. Patronaat en Tivolivredenburg. Geïnspireerd door artiesten als Regina Spektor en AURORA combineert ze warme strijkers, synthesizers en haar serene stem om van haar verhalen muziek te maken. Na haar debuut EP 'Darker than the moon' werkt ze nu samen met o.a. Tessa Rose Jackson aan een nieuwe EP.

SWELL

Core
Locatie: De Pul

SWELL is een 4-piece hardcore band uit Tilburg, getekend bij Blindsided Records. De band creëert een groove-georiënteerde stijl van hardcore die wordt gemengd met snelle riffs, zware breaks en screams gecombineerd met melodieuze zang.

20:30 - CIRRUS MINOR

Stonerrock
Locatie: Cafe Preek

Donderende diesels, op volle kracht vooruit, dwars door een hevige storm op open zee. Vernoemd naar een gezonken zeilboot is de naam van de band Cirrus Minor (letterlijk vertaald kleine wolk) vrijwel het tegenovergestelde van de muziek die de drie uit Groningen afkomstige mannen maken. Verwacht stevige riffs, stomende ritmes en een stevige dosis fuzz!

FIEP

Indie
Locatie: De Pul

Van post punky praatzang tot.. FIEP indie noemen doet onvoldoende recht aan het vernuft, de fantasie en 'catchiness' van haar songs. Met enkel een aantal demo’s op zak werd ze geselecteerd voor de Amsterdamse Popprijs en bereikte ze de finale. Onlangs verschenen FIEP’s eerste 2 singles Nightshop & Daydreaming. With more to come…

20:45 - SOPHIE VAN HASSELT

Pop
Locatie: Kruisheren Kapel

Indie-pop singer/songwriter uit Amsterdam opent haar deuren naar een wereld vol dagdromen waar ze figuurlijk haar eigen brein opeet.  Gelaagde stemmen die klinken als innerlijke monologen tot stuiterende baslijnen. Geïnspireerd door de "Swinging Sixties” mentaliteit, luistert graag naar Lily Allen, en spendeert haar tijd het liefst in de Franse Alpen.

21:00 - SHAEMLESS

Post-Punk
Locatie: De Pul

Shaemless is een vierkoppige Postpunk band uit Nijmegen. De jeugdvrienden zetten intense met zweet doorweekte shows neer geïnspireerd door bands als The Stooges en The Birthday Party. Het geluid wat hier vrij komt is ruw, energiek, noisy, en dynamisch. Met hun recentelijk verschenen debuut plaat ‘SUUZ’ klinkt de band scherper dan ooit.

21:30 - JET VAN DER STEEN

Pop
Locatie: Senor PP

De 20-jarige Jet van der Steen laat al vanaf jonge leeftijd haar stem gelden. Teruggetrokken vanaf haar slaapkamer maakte ze videos voor haar nu grote publiek door regelmatig covers en hertalingen te plaatsen op TikTok (110k+ volgers), Instagram en YouTube. Nu heeft ze ook een eigen repertoire en wil ze niets liever dan deze liedjes live zingen.

22:00 - HEADFIRST

Alternative
Locatie: De Pul

Headfirst is de perfecte combinatie van popvocals en scheurende gitaren. Met een groot arrangement van nummers die invloeden hebben van grunge, punk, pop en blues brengen ze een sound terug die hard nodig is! Gitaarsolo’s, snelle drumfills, en pompende bassriffs komen allemaal tot hun recht bij Headfirst. Geniet van de energie van deze Leidse rockers.

22:15 - néomí

Folk
Locatie: Kruisheren Kapel

néomí is the moniker for folk-pop singer-songwriter Neomi Speelman who writes authentic and sincere stories backed by dreamy soundscapes inspired by the classic folk songwriters, old and new alike.

PHILINE

Pop
Locatie: Markant

De Rotterdamse Philine opende dit jaar shows van o.a. Froukje, Maaike Ouboter en Matt Simons. Met haar muziek geïnspireerd door artiesten als Holly Humberstone, The War On Drugs en Phoebe Bridgers, haar heldere hoge stem en oprechte teksten laat Philine een indruk achter.

23:00 - ROSE MARIN

Americana
Locatie: Cravt Markt 28

De woorden op papier zetten, is voor Rose Marin de enige manier om haar verhaal te vertellen. Waar ze in het echte leven een gesloten boek is, geeft ze zich in haar muziek volledig bloot. In een blend van Americana en haar Zuid-Afrikaanse roots, komen door middel van scherpe metaforen herkenbare situaties in ieders eigen verbeelding tot leven.

        Check hier onze kanalen: 
FACEBOOK           WEBSITE           INSTAGRAM        TIKTOK

 
Koop hier direct je tickets voor de aankomende shows: 
21 oktober: The Exploited
28 oktober: Mercy John
28 oktober: POM
29 oktober: Masters of Metal
5 november: DORO
6 november: Malford Milligan & The Southern Aces
Read 79 times

Leave a comment

winkelbeter koopjeshoek

koopjeshoek

Al doende komen we bij het maken van Winkelbeter niet alleen aantrekkelijke aanbiedingen tegen, maar ook sites die zich specialiseren op de verkoop van producten tegen lagere prijzen. Het gaat dan om bijvoorbeeld gecontroleerde internetretouren , restpartijen en speciale aanbiedingen . Omdat het leven al duur genoeg is verzamelen we dat alles in onze speciale koopjeshoek. Doe er je voordeel mee!

Naar de winkelbeter koopjeshoek

 

N