Plusmode | De Yoek sale in de Yoek outlet tot 50% korting

youkoutlet

De Yoek sale in de Yoek outlet tot 50% korting
Onze online grote maten outlet is speciaal voor jou het hele jaar geopend. Shop trendy plus size kleding in de sale met hoge kortingen op de Yoek collecties.

Grote maten sale
In de Yoek outlet vind je moderne grote maten kleding voor vrouwen, van maat 38 tot en met maat 58. Van speciale aanbiedingen tot promoties: de Yoek mode met korting. De sale geldt op plus size broeken, grote maten jeans, warme jassen in grote maten en onze moderne jurken in grote maten. We hebben geweldige looks voor lage prijzen in onze outlet. Dress for less!

 Naar deze outlet

woensdag, 28 september 2022 13:31

Tilt herfstactiviteiten­čŹü

Written by
Rate this item
(0 votes)

Literair programma tijdens

Nacht van de Stad

Kort & Laat editie Nacht van de Stad

Gemeente Tilburg organiseert samen met lokale partners de Nacht van de Stad op woensdag 28 september 2022. Tussen 19:30 en 22:30 kunnen inwoners van de stad en geïnteresseerden gratis genieten van theater, muziek, ontdekkingen, gesprekken en meer op verschillende plekken in de stad. Tilt verzorgt samen met boekhandel Gianotten Mutsaers een literair programma. Tijdens Kort & Laat editie Nacht van de Stad lees je mee, lees je voor óf kom je lekker luisteren. Plof neer op een zitzak in de gezellige boekhandel in Tilburg en luister naar de mooiste korte verhalen. Tussendoor kun je genieten van performances van onder andere de Tilburgse stadsdichter Rodgairo Dalnoot. Doe je ogen dicht en waan jezelf even in een andere wereld. Voor het volledige programma kijk je op onze website.

Campagne Brabants Boek Present een groot succes

“Sonny zou verwarring toe kunnen laten, maar moet eerst water, pijnstillers. De zon beukt al licht de kamer in.”

Dit jaar deelden boekhandels in Brabant maar liefst 1200 exemplaren van ‘Zo hoog de zon stond’ aan hun klanten uit. De feestelijke aftrap van de campagne werd ingeluid bij boekhandel Gianotten Mutsaers in Tilburg. Het verhaal speelt zich af tijdens een verstikkende hittegolf in Brabant. De presentatie was daarom ook in een zomers decor met badhanddoeken, strandstoelen en waterijsjes. Tussendoor was er prachtige muziek van Fenne Scholte. Eén groot literair feest! In de week van het Brabants Boek Present is Simone op promotietour geweest in verschillende boekhandels in Brabant. ‘Zo hoog de zon stond’ ligt dit najaar in de landelijke boekhandels. De campagne is een samenwerking tussen De Arbeiderspers, het Prins Bernhard Cultuurfonds Noord-Brabant en literair productiehuis Tilt.

Lees hier meer

Sport en literatuur komen samen in ‘De Spaanse Renner’

Lidewey van Noord overhandigt het startexemplaar aan Rini Wagtmans

Op zaterdagmiddag 20 augustus vond in de Willem II Toonzaal tussen 13.00 uur en 18.30 uur een literair-muziekprogramma plaats. Dit gratis evenement stond volledig in het teken van wielrennen. Tilt organiseerde een literair programma rondom het boek ‘De Spaanse Renner’ van Lidewey van Noord. Zij schreef dit boek in opdracht van Tilt en het Prins Bernhard Cultuurfonds Noord-Brabant en verbleef hiervoor een week op de Gerdahoeve in Schijf. Met dit mooie programma legde we de koppeling tussen een groot internationaal sportevenement 'La Vuelta Holanda' en literatuur!

Lees hier meer

Sneak peek!

De Ververs App wordt binnenkort gelanceerd! Poëzie maken is kiezen, passen en meten. Met Ververs maak je de mooiste beeldgedichten en ervaar je hoe fijn het is om te spelen met taal en beeld. Deze app is speciaal bedoeld voor jongeren. Stay tuned! Op 8 november 2022 wordt Ververs officieel gelanceerd.

Facebook icon Instagram icon Twitter icon


Tilt is hét literaire productiehuis van het zuiden. De spil in een levendige literaire scene in Noord-Brabant. Tilt vertelt verhalen. Of dat nu op een podium is, in een boek, een podcast of in een graphic novel; alle verhalen beginnen bij de taal. Schrijvers, performers en dichters brengen via taal hun verhalen tot leven. Tilt tilt ze op door het organiseren van schrijfopdrachten, auteursresidenties en programma’s voor iedereen die leest.

www.tilt.nu

Read 99 times Last modified on woensdag, 28 september 2022 13:42

Leave a comment