Plusmode | De Yoek sale in de Yoek outlet tot 50% korting

youkoutlet

De Yoek sale in de Yoek outlet tot 50% korting
Onze online grote maten outlet is speciaal voor jou het hele jaar geopend. Shop trendy plus size kleding in de sale met hoge kortingen op de Yoek collecties.

Grote maten sale
In de Yoek outlet vind je moderne grote maten kleding voor vrouwen, van maat 38 tot en met maat 58. Van speciale aanbiedingen tot promoties: de Yoek mode met korting. De sale geldt op plus size broeken, grote maten jeans, warme jassen in grote maten en onze moderne jurken in grote maten. We hebben geweldige looks voor lage prijzen in onze outlet. Dress for less!

 Naar deze outlet

zaterdag, 01 oktober 2022 10:01

Spoorpark Tilburg | Nieuws oktober 2022

Written by
Rate this item
(0 votes)

Nieuws

oktober 2022
Beste Spoorpark bezoeker,

Na een warme en droge zomer waar iedereen van heeft genoten met veel activiteiten in het Spoorpark, zijn we de herfst koud en nat begonnen. Maar dat wil niet zeggen dat we nu bij de kachel kruipen. Het Spoorpark gaat het laatste kwartaal van 2022 in met leuke activiteiten en vernieuwingen, lees er over in dit nieuwsbericht. 

Veel leesplezier!
Team Spoorpark Tilburg

Verbouwing overkapping van start

Na flink wat overleg en betrokkenheid van velen gaat in november de verbouwing van de overkapping van start. In de ruimte wordt over de hele lengte een tribune gebouwd. Aan de achterzijde komt extra bergruimte en een werkplaats voor de vrijwilligers van het Spoorpark klusteam. Tijdens het Spoorparkcafé op 12 oktober a.s. wordt een uitgebreide toelichting gegeven op de verbouwing.

Spoorparkcafé

Op woensdag 12 oktober organiseren we weer een Spoorparkcafé. We blikken kort terug op de afgelopen maanden en kijken vooral vooruit naar de leuke activiteiten die we in de laatste maanden van het jaar samen gaan beleven. Festival Circolo geeft alvast een inkijkje wat je kunt meemaken, er is een toelichting op de verbouwing van de overkapping en we vertellen je graag meer over de Wintertuin in december. Locatie: Spoorpark gebouw. Start: 20.00 uur. Inloop vanaf 19.30 uur.

Festival Circolo in Herfstvakantie

In de herfstvakantie van 21 t/m 30 oktober vindt Festival Circolo voor de eerste keer plaats in het Spoorpark. Tijdens het Spoorparkcafé op 12 oktober krijg je een korte eerste impressie en wordt er meer verteld over dit bijzondere circusfestival. 

Nu al meer weten? Kijk dan op festivalcircolo.nl.

Kunstwerk Kessels onthuld

Om de historie tot leven te brengen en een verbinding te maken met het onlangs geopende Kessels Museum in de Stationsstraat  maakte Tom Dubelaar een kunstwerk. Vorige werk werd het werk, geschonken door het museum, onthuld. Op de muur van het Spoorpark gebouw kun je nu door toegevoegde vensters naar het verleden kijken, en word je uitgenodigd voor beleving van muziek, maar ook voor een bezoek aan het nieuwe Kessels Museum.

De winter vier je samen in De Wintertuin

De winter vier je samen in de warmste tuin van Tilburg! In het Spoorpark kun je twee weken lang (9 t/m 23 december) genieten van een sfeervol winterdorp met dagelijks een breed scala aan activiteiten en diverse kerstkramen. Denk aan kampvuurtjes, winterse activiteiten, koek- en zopie, leuke spelletjes, een podium voor jong talent en eet- en drinkkraampjes. Het programma is voor jong en oud en er is voor ieder wat wils. Meer informatie volgt via de Spoorpark website.

OP DE AGENDA

zondag 9 oktober
KUBB Toernooi

woensdag 12 oktober
Spoorparkcafé

21 t/m 30 oktober
Festival Circolo

zondag 13 november
Sinterklaas in het Spoorpark

9 t/m 23 december
De Wintertuin

Bekijk de volledige kalender >

Meer nieuws

Kleine watersalamander gespot in Spoorpark

Scouting Esjeeka zoekt gebouwbeheerder, bestuursleden en handige klussers

In gesprek met de buurt in 'Buurten over het Spoorpark'

Sinterklaas in het Spoorpark
 

JE 'EIGEN' STUKJE SPOORPARK?

Ben jij al ‘Vriend van het Spoorpark’? Via de vrienden website kun je je favoriete plek in het park adopteren. Vanaf € 25,00 per spot kun jij je een jaar lang ‘eigenaar’ van een stukje Spoorpark noemen. Je krijgt daar een officieel certificaat bij om te printen en in te lijsten. Ook leuk om cadeau te geven!

word vriend!

Vragen?

Heb je een vraag, een opmerking of wil je graag persoonlijk contact met ons? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wil je in contact komen met één van de parkpartners? Kijk dan op onze contact pagina.
 
 
 
 
Read 130 times Last modified on zaterdag, 01 oktober 2022 10:13

Leave a comment

winkelbeter koopjeshoek

koopjeshoek

Al doende komen we bij het maken van Winkelbeter niet alleen aantrekkelijke aanbiedingen tegen, maar ook sites die zich specialiseren op de verkoop van producten tegen lagere prijzen. Het gaat dan om bijvoorbeeld gecontroleerde internetretouren , restpartijen en speciale aanbiedingen . Omdat het leven al duur genoeg is verzamelen we dat alles in onze speciale koopjeshoek. Doe er je voordeel mee!

Naar de winkelbeter koopjeshoek

 

N