Plusmode | De Yoek sale in de Yoek outlet tot 50% korting

youkoutlet

De Yoek sale in de Yoek outlet tot 50% korting
Onze online grote maten outlet is speciaal voor jou het hele jaar geopend. Shop trendy plus size kleding in de sale met hoge kortingen op de Yoek collecties.

Grote maten sale
In de Yoek outlet vind je moderne grote maten kleding voor vrouwen, van maat 38 tot en met maat 58. Van speciale aanbiedingen tot promoties: de Yoek mode met korting. De sale geldt op plus size broeken, grote maten jeans, warme jassen in grote maten en onze moderne jurken in grote maten. We hebben geweldige looks voor lage prijzen in onze outlet. Dress for less!

 Naar deze outlet

dinsdag, 22 november 2022 08:55

Paradox Tilburg | Paradox nieuws - Gilad Hekselman, Nate Wood & Will Vinson // Mats Eilertsen Trio // Wolfert Brederode & Matangi Quartet

Written by
Rate this item
(0 votes)
Gilad Hekselman, Nate Wood & Will Vinson // Mats Eilertsen Trio ft. Harmen Fraanje // Wolfert Brederode & Matangi Quartet

Trio Grande
De supergroep Trio Grande 2.0 treedt zaterdag op in Paradox.

Na een volle week met drie uitverkochte concerten houden we het gaspedaal nog even stevig ingedrukt. Opnieuw een lekker volle week met op woensdag het trio van de Noorse bassist Mats Eilertsen met op piano Harmen Fraanje (afgelopen week nog te zien met Fugimundi). Op vrijdagavond presenteert pianist Wolfert Brederode zijn nieuwe ECM-album Ruins and Remains met slagwerker Joost Lijbaart en de strijkers van Matangi Quartet. Powerjazz is er op zaterdagavond van de supergroep Trio Grande 2.0 met jazzkanonnen Gilad Hekselman (gitaar), Will Vinson (saxofoon) en de onnavolgbare drummer Nate Wood (Tigran Hamasyan, Donny McCaslin, Kneebody, Louis Cole, George Harrison).

Gilad Hekselman, Will Vinson & Nate Wood

Een supertrio om de jazzvingers bij af te likken! Met de Britse saxofonist Will Vinson (Kurt Elling, Gonzalo Rubalcaba), de Israëlische gitarist Gilad Hekselman (Esperanza Spalding, Aaron Parks) en de Amerikaanse drummer Nate Wood bestaat Trio Grande 2.0 uit drie internationaal vermaarde bandleiders die hun krachten hebben gebundeld in deze nieuwe groep.

'Het mooie aan deze plaat met originele composities is dat het veel meer is dan een all-star sessie. Er is een buitengewone onderlinge connectie. Elke speler brengt zijn eigen visie mee, maar als geheel het totaal is fris en opwindend' Downbeat.

za 26 nov, 20.30 uur

Mats Eilertsen Trio

De Noorse contrabassist Mats Eilertsen heeft een meer dan indrukwekkend CV. Hij is te horen op tal van ECM platen met onder meer Tord Gustavsen, Trygve Seim en Mathias Eick. Daarnaast treedt hij al 15 jaar op met zijn eigen trio dat bestaat uit drummer Thomas Strønen en de Nederlandse pianist Harmen Fraanje. And Then Comes The Night uit 2019 is het meest recente album van het drietal dat verscheen op ECM REcords.**

'A sustained work of near impossible beauty and sublime human interaction', schreef het Amerikaanse magazine AllAboutJazz over deze trioplaat, waarmee alles wel is gezegd. Tussen de vele pianotrio's in de jazz is dit een groep die je niet mag missen!

wo 23 mei, 20.30 uur

Wolfert Brederode, Joost Lijbaart & Matangi Quartet

Het spel en de composities van pianist Wolfert Brederode zijn doorspekt met subtiele contrasten. Het is weinig pianisten gegeven zo herkenbaar te spelen en toch zo verrassend te zijn. Met Ruins and Remains, dat in het najaar van 2022 is verschenen op het befaamde ECM Records, presenteert de pianist zijn nieuwste album in Paradox.

Invloeden van jazz, minimal music, klassieke muziek en folk vloeien op een natuurlijke wijze samen in dit genre-overschrijdende project dat zich laat beluisteren als een prachtige soundtrack.

‘Het drama in Brederode's spel zit niet in de kracht van de aanslag of een excessief aantal noten maar in zijn weloverwogen verhaal’ NRC Handelsblad

vr 25 nov, 20.30 uur

Nieuw in de agenda!

vr 13 jan - Montis, Goudsmit & Directie
Knallend het nieuwe jaar in met knotsgek, energiek trio [info]

zo 12 feb - Martina Verhoeven Quintet (BE)
Avontuurlijk en avant-garde tot op het bot [info]

vr 17 feb - Matt Carmichael Quintet (SC)
Spectaculaire combi van moderne jazz en Schotse folk [info]

wo 26 apr - Scott Kinsey Group (US)
Virtuoos eerbetoon aan Joe Zawinul [info]

wo 24 mei - Hedvig Mollestad Trio (NO)
Stevige rockjazz van Noorse gitariste [info]

Hedvig Mollestad

Read 26 times

Leave a comment