Plusmode | De Yoek sale in de Yoek outlet tot 50% korting

youkoutlet

De Yoek sale in de Yoek outlet tot 50% korting
Onze online grote maten outlet is speciaal voor jou het hele jaar geopend. Shop trendy plus size kleding in de sale met hoge kortingen op de Yoek collecties.

Grote maten sale
In de Yoek outlet vind je moderne grote maten kleding voor vrouwen, van maat 38 tot en met maat 58. Van speciale aanbiedingen tot promoties: de Yoek mode met korting. De sale geldt op plus size broeken, grote maten jeans, warme jassen in grote maten en onze moderne jurken in grote maten. We hebben geweldige looks voor lage prijzen in onze outlet. Dress for less!

 Naar deze outlet

dinsdag, 15 november 2022 14:14

Paradox Tilburg nieuws - Mathias Eick, Isfar Sarabski, Fugimundi

Written by
Rate this item
(0 votes)
Mathias Eick Quintet, Isfar Sarabski Quartet, Fugimundi ft. Eric Vloeimans, Harmen Fraanje & Anton Goudsmit

Mathias Eick
De Noorse ECM-trompettist Mathias Eick treedt morgen op met zijn kwintet.

Muziek uit diverse windstreken deze week in Paradox. Dat begint op woensdag als Mathias Eick zijn lyrische, Noorse melodieën zal blazen in een (bijna) uitverkocht Paradox. Van een heel andere orde is energieke mugham jazz van pianist Isfar Sarabski uit Azerbeidzjan met de spectaculaire tar-speler Behruz Zeynal op vrijdagavond. Een dag later is er de onnavolgbare en vooral onweerstaanbare mix van jazz, kamermuziek en tal van andere muzikale invloeden bij Fugimundi met de Nederlandse sterren trompettist Eric Vloeimans, pianist Harmen Fraanje en gitarist Anton Goudsmit.

Mathias Eick Quintet (NO)

Mathias Eick stond al meerdere Mann in een uitverkocht Paradox. Met zijn mix van lyrische melodieën, ruimtelijke improvisaties en opzwepende ritmes groeide de Noorse trompettist de laatste jaren uit tot een van de meest populaire muzikanten uit de rijke Noorse jazzscene. Vanavond komt Eick terug naar Paradox met het nieuwe album When We Leave onder zijn arm dat vorig jaar verscheen op ECM Records.

'Met When we leave heeft Mathias Eick zijn geluid opnieuw verder ontwikkeld en een plaat gemaakt om je helemaal aan over te geven' Jazzenzo.

'De nadruk van het album ligt op de groepsdynamiek, uitgedragen met de levendige geluiden van Eick's visie' Allaboutjazz

wo 16 nov, 20.30 uur

Isfar Sarabski Quartet (AZE)

De uit Azerbeidzjan overgewaaide muziektraditie mugham ontstond uit een kruisbestuiving tussen muziek aan de Perzische hoven en de volksklanken van de barden uit de Kaukasusgebergten. De aloude improvisatiekunsten van de mugham heeft via pianist Isfar Sarabski ook een weg gevonden naar de eigentijdse jazzmuziek.

Sarabski etaleert zijn eigen kijk op de sprankelende, oriëntaalse mugham-jazzstijl. Hij wordt daarbij onder meer geruggesteund door de virtuoze tar-speler Behruz Zeynal. Sarabski won eerder al de Montreux Festival pianocompetitie en maakte deel uit van de Dhafer Youssef band.

vr 18 nov, 20.30 uur

Fugimundi ft. Eric Vloeimans, Harmen Fraanje & Anton Goudsmit

Fugimundi is terug op de Nederlandse podia. Trompettist Eric Vloeimans, gitarist Anton Goudsmit en pianist Harmen Fraanje stappen na jaren van radiostilte weer samen het podium op. Het trio staat garant voor verrassende en veelal uitbundige concerten, waarin intieme hymnen en kamermuziek-achtige sferen naadloos overgaan in extraverte en spetterende improvisaties.

Het trio kenmerkt zich door het enorme spelplezier en door het spannende samenspel. De drie heren behoren allemaal tot de meest toonaangevende musici van Nederland.

za 19 nov, 20.30 uur

Read 37 times

Leave a comment