Plusmode | De Yoek sale in de Yoek outlet tot 50% korting

youkoutlet

De Yoek sale in de Yoek outlet tot 50% korting
Onze online grote maten outlet is speciaal voor jou het hele jaar geopend. Shop trendy plus size kleding in de sale met hoge kortingen op de Yoek collecties.

Grote maten sale
In de Yoek outlet vind je moderne grote maten kleding voor vrouwen, van maat 38 tot en met maat 58. Van speciale aanbiedingen tot promoties: de Yoek mode met korting. De sale geldt op plus size broeken, grote maten jeans, warme jassen in grote maten en onze moderne jurken in grote maten. We hebben geweldige looks voor lage prijzen in onze outlet. Dress for less!

 Naar deze outlet

dinsdag, 27 september 2022 19:23

Paradox Tilburg | nieuws - Martin Fondse ft. Trygve Seim, Paradox Jazz Orchestra, Bob Reynolds Group

Written by
Rate this item
(0 votes)
 

Martin Fondse Voice Orchestra & Trygve Seim, Paradox Jazz Orchestra, Bob Reynolds Group

Trygve

Martin Fondse treedt op met The Voice Orchestra en special guest de Noorse saxofonist Trygve Seim (foto)

Twee grote groepen deze week in Paradox. Vanavond brengt Paradox Jazz Orchestra een ode aan de Amerikaanse bandleider Bob Florence. Morgenavond voert Martin Fondse de compositie Card Games uit met The Voice Orchestra en speciale gast saxofonist Trygve Seim. Verder is het concert van Snarky Puppy-saxofonist Bob Reynolds op vrijdagavond uitverkocht. In het weekend is het Murf/ Murw Festival te gast in Paradox.

En wil je het Paradox gevoel mee naar huis nemen? Onze tweede Paradox JazzCast is vorige week online gegaan. Dit keer praten programmeurs Bartho van Straaten en Koen Graat met saxofonist en componist Kika Sprangers over jazz, componeren, vakanties en allerlei andere zaken die wel of niets met jazz te maken hebben.
[luister naar de Parodox JazzCast]

 

MARTIN FONDSE THE VOICE ORCHESTRA FT. TRYGVE SEIM (NO)

Pianist en bandleider Martin Fondse kreeg van het Amsterdamse jazzpodium Bimhuis de compositieopdracht 2022 toegekend. De Componist des Vaderlands schreef hiervoor niet alleen gloednieuwe muziek, ook formeerde hij een nieuwe band onder de naam The Voice Orchestra met onder meer de zangeressen Margriet Sjoerdsma en Sanne Huijbregts en bassist Eric van der Westen. Fondse wist als speciale gast ook nog de bekende Noorse ECM-saxofonist Trygve Seim te strikken.

woe 28 sept, 20.30 uur

PARADOX JAZZ ORCHESTRA

Paradox Jazz Orchestra gaat deze avond aan de slag met repertoire van de Amerikaanse bandleider Bob Florence die als arrangeur voor onder meer Count Basie en Buddy Rich werkte.

Paradox Jazz Orchestra is het 'huisorkest' van Paradox en bestaat uit top jazzmusici uit Nederland en België. De groep werd in 2019 opgericht door dirigent/saxofonist Jasper Staps en trompettist Teus Nobel om bijzondere en tijdloze jazzcomposities uit de wereld van de bigbandmuziek levend te houden en van een eigen(tijdes) draai te voorzien.

di 27 sept - Create & Play
19.00 uur - openbare repetitie (create)
21.00 uur - concert (play)

BOB REYNOLDS GROUP (US)

Snarky Puppy tenorsaxofonist Bob Reynolds voelt zich net zo op zijn gemak in een arena vol rockfans als in een intieme jazzclub. De Amerikaan speelt naast Snarky Puppy met popsterren John Mayer en Usher, maar ook met topjazzmuzikanten als Brian Blade, Larry Carlton, Aaron Goldberg en Tom Harrell. Met zijn eigen Bob Reynold Group combineert hij akoestische jazz met subtiele invloeden uit de soul, hiphop en pop.

Reynolds noemt zichzelf een ‘melodisch architect’. Zijn nummers zitten vol pakkende melodieën die worden gespeeld met een aanstekelijke ritmische drive en toegankelijk zijn voor het grote publiek.

vr 30 sept

 

ECM ARTISTS IN PARADOX DIT NAJAAR

wo 28 sept - Trygve Seim (NO)
Samen met The Voice Orchestra van componist Martin Fondse
[info]

vr 21 okt - Thomas Strønen Time is a Blind Guide (NO)
Cinematic jazz met strijkers, slagwerk en piano
[info]

vr 28 okt - Gard Nilssen Acoustic Unity (NO)
Avontuurlijke drummer presenteert nieuwe album Elastic Wave
[info]

wo 16 nov - Mathias Eick Quintet (NO)
Opzwepende ritmes en pakkende melodieën
[info]
Mathias

wo 23 nov - Mats Eilertsen Trio (NO/NL)
Topbassist Mats Eilertsen met Nederlandse pianist Harmen Fraanje
[info]

vr 25 nov - Wolfert Brederode & Matangi String Quartet (NL)
Combinatie van filmische jazz en kamermuziek
[info]

 
Read 131 times

Leave a comment