Plusmode | De Yoek sale in de Yoek outlet tot 50% korting

youkoutlet

De Yoek sale in de Yoek outlet tot 50% korting
Onze online grote maten outlet is speciaal voor jou het hele jaar geopend. Shop trendy plus size kleding in de sale met hoge kortingen op de Yoek collecties.

Grote maten sale
In de Yoek outlet vind je moderne grote maten kleding voor vrouwen, van maat 38 tot en met maat 58. Van speciale aanbiedingen tot promoties: de Yoek mode met korting. De sale geldt op plus size broeken, grote maten jeans, warme jassen in grote maten en onze moderne jurken in grote maten. We hebben geweldige looks voor lage prijzen in onze outlet. Dress for less!

 Naar deze outlet

woensdag, 12 oktober 2022 08:08

Paradox Tilburg nieuws | Guy Salamon Group, Bjørn Berge, Rund om Hausen

Written by
Rate this item
(0 votes)
Deze week concerten van Guy Salamon Group, Bjørn Berge en Rund om Hausen #4

Guy Salamon
De eigenzinnige componist Guy Salamon presenteert vrijdagavond zijn nieuwe album

Deze week de eigenzinnige en heerlijk onvoorspelbare muziek van Guy Salamon Group in Paradox. Variërend van stevige improvisaties en opzwepende folk ritmes tot subtiele filmmuziek en pakkende melodieën creëert componist en drummer Guy Salamon een heel eigen muzikale wereld. Verder is er een Rootzclub met gruizige blues van singer-songwriter Bjørn Berge. Op zondagmiddag is de vierde editie van de muziekwandeling Rund om Hausen met concerten van onder meer Nueva Manteca, Mehmet Polat Quartet en Paul van Kemenade's Budha Building.

GUY SALAMON GROUP

De uit Israël afkomstige drummer en componist Guy Salamon geldt als een eigenzinnige, humorvolle en hoogst originele muzikale geest. Met zijn 7-koppige Guy Salamon Group gaf hij tijdens de lockdown vanuit Paradox een overweldigend livestreamconcert. De hoogste tijd om hem opnieuw te ontvangen, maar dan met publiek en in zijn kielzog het gloednieuwe album Creatures! Creatures!

De groep doet bij vlagen denken aan bands als het Willem Breuker Kollektief en Charlie Hadens Music Liberation Orchestra, maar integreert tegelijkertijd invloeden van Charles Mingus en Frank Zappa alsook folkmuziek uit de Balkan en Israël.

vr 14 okt, 20.30 uur

BJØRN BERGE

Bjorn Berge is een Noorse gitaarvirtuoos met een strot, ‘like gravel and broken glass’. Hij speelt solo, maar live knalt hij alsof er een volledige band op het podium staat. Op zijn repertoire staat voorNaamlijk grofkorrelige blues(rock) met een funky tintje naast een reeks covers van musici als Led Zeppelin, Bonnie Rait en Tom Waits.

wo 12 okt, 20.30 uur

RUND OM HAUSEN #4

Voor de vierde keer vindt Rund om Hausen plaats, een zondagmiddag-muziekwandeling langs vier locaties ( Synagoge, Paradox, International Center en Cinecitta ) met vier mini-concerten. Met onder meer latinjazz van Nueva Manteca, Turkse klanken van ud-speler Mehmet Polat, klassieke muziek van mezzo-sopraan Lucie van Ree en elektrojazz van Buhdha Building.

zo 16 okt, 14.00 uur

Read 77 times

Leave a comment

winkelbeter koopjeshoek

koopjeshoek

Al doende komen we bij het maken van Winkelbeter niet alleen aantrekkelijke aanbiedingen tegen, maar ook sites die zich specialiseren op de verkoop van producten tegen lagere prijzen. Het gaat dan om bijvoorbeeld gecontroleerde internetretouren , restpartijen en speciale aanbiedingen . Omdat het leven al duur genoeg is verzamelen we dat alles in onze speciale koopjeshoek. Doe er je voordeel mee!

Naar de winkelbeter koopjeshoek

 

N