Plusmode | De Yoek sale in de Yoek outlet tot 50% korting

youkoutlet

De Yoek sale in de Yoek outlet tot 50% korting
Onze online grote maten outlet is speciaal voor jou het hele jaar geopend. Shop trendy plus size kleding in de sale met hoge kortingen op de Yoek collecties.

Grote maten sale
In de Yoek outlet vind je moderne grote maten kleding voor vrouwen, van maat 38 tot en met maat 58. Van speciale aanbiedingen tot promoties: de Yoek mode met korting. De sale geldt op plus size broeken, grote maten jeans, warme jassen in grote maten en onze moderne jurken in grote maten. We hebben geweldige looks voor lage prijzen in onze outlet. Dress for less!

 Naar deze outlet

maandag, 16 januari 2023 13:31

Paradox Tilburg nieuws - Dave Douglas Quintet / Minyeshu / Dayna Kurtz

Written by
Rate this item
(0 votes)
 
Deze week - Dave Douglas Quintet (US) / Minyeshu / Dayna Kurtz (US)

Dave Douglas
De fenomenale Amerikaanse trompettist Dave Douglas speelt vrijdag in Paradox

Van virtuoze New Yorkse jazz tot dansbare Ethiopische jazzgrooves tot pakkende Americana songs; het wordt weer een lekker gevarieerde week in Paradox. Op vrijdag treedt trompettist Dave Douglas op - bekend van John Zorns Acoustic Masada - met onder meer drummer Rudy Royston en saxofonist Jon Irabagon in zijn groep. Zaterdag kan het dak eraf met de Ethiopisch-Nederlandse zangeres Minyeshu met haar 7-koppige band. Het concert van Dayna Kurtz op zondag is uitverkocht.

Bekijk de concerten!

Dave Douglas Quintet (US)

De bekende trompettist Dave Douglas drukt al jaren een belangrijke stempel op de Amerikaanse jazz. Douglas is onder meer bekend als belangrijke steunpilaar van de New Yorkse improvisatiescene en werkt al decennia nauw samen met John Zorn. Niet alleen als solist staat hij aan de top, maar ook als componist en bandleider.

Het kwintet ontstond in 2000 in de befaamde jazzclub Village Vanguard en toert inmiddels de hele wereld over. Tijdens deze tournee presenteert de groep het nieuwste album 'Songs of Ascent'. Met onder meer drummer Rudy Royston - die recent nog met gitarist Bill Frisell optrad in Paradox - en saxofonist Jon Irabagon van de groep Mostly Other People Do The Killing.

vr 20 januari, 20.30 uur

Minyeshu

Met haar recent verschenen album NETSA heeft zangeres Minyeshu zichzelf overtroffen en dat blijkt wel uit de razend enthousiaste recensies die ze internationaal ontvangt. Op deze nieuwe plaat vermengt ze swingende ethiojazz met afrofunk en reggae. Zaterdagavond staat de zangeres met haar 7-koppige band in Paradox. Op NETSA, wat ‘vrij’ betekent, neemt ze de luisteraar mee op nieuwe wegen waarin ze de rijke traditionele elementen uit de Hoorn van Afrika, zingend in het Amhaars, combineert met westerse stijlen.

'Ethiopische ritmes en grooves worden onder meer gecombineerd met westerse blazers, en om het maar onbeleefd te zeggen, dat swingt als de hel (..) De muziek die Minyeshu hier met haar band maakt is niet alleen buitengewoon opwindend, maar ook zeer geraffineerd en subtiel.' Moorsmagazine.be

za 21 januari, 20.30 uur

De komende tijd in Paradox!

wo 25 jan - Paradox Jazz Orchestra
UITVERKOCHT

vr 27 jan - Daniel García Diego Trio (ESP)
ihkv Flamenco Biënnale Nederland [info]

za 28 jan - Dani de Morón & Agustín Diassera (ESP)
UITVERKOCHT

vr 03 feb - Benjamin Herman Quartet
Uberswing met als speciale gast de Japanse pianist Mayuko Katakura [info]

za 04 feb - Dans Dans (BE)
LAATSTE KAARTEN...[info]

di 07 feb - Lionel Loueke (BEN)
Fenomenale gitarist bekend van o.a. Herbie Hancock Group [info]

wo 08 feb - Songs of South Africa
Afrikaanse jazzcomposities door o.a. Rolf Delfos, Eric vd Westen en Pascal Vermeer [info]

vr 10 feb - Teis Semey Quintet
Avontuurlijke combi van jazz, indie-rock, Nordic en avant-garde [info]

za 11 feb - VAAGUE (BE) // Kotokid
Dubbelconcert met aanstekelijke mix van jazz en electronic grooves [info]

Lionel Loueke
Lionel Loueke

 
Read 49 times Last modified on maandag, 16 januari 2023 13:34

Leave a comment

winkelbeter koopjeshoek

koopjeshoek

Al doende komen we bij het maken van Winkelbeter niet alleen aantrekkelijke aanbiedingen tegen, maar ook sites die zich specialiseren op de verkoop van producten tegen lagere prijzen. Het gaat dan om bijvoorbeeld gecontroleerde internetretouren , restpartijen en speciale aanbiedingen . Omdat het leven al duur genoeg is verzamelen we dat alles in onze speciale koopjeshoek. Doe er je voordeel mee!

Naar de winkelbeter koopjeshoek

 

N