Plusmode | De Yoek sale in de Yoek outlet tot 50% korting

youkoutlet

De Yoek sale in de Yoek outlet tot 50% korting
Onze online grote maten outlet is speciaal voor jou het hele jaar geopend. Shop trendy plus size kleding in de sale met hoge kortingen op de Yoek collecties.

Grote maten sale
In de Yoek outlet vind je moderne grote maten kleding voor vrouwen, van maat 38 tot en met maat 58. Van speciale aanbiedingen tot promoties: de Yoek mode met korting. De sale geldt op plus size broeken, grote maten jeans, warme jassen in grote maten en onze moderne jurken in grote maten. We hebben geweldige looks voor lage prijzen in onze outlet. Dress for less!

 Naar deze outlet

woensdag, 14 april 2021 08:14

Paradox nieuws - Livestream concert Mete Erker Trio +1

Written by
Rate this item
(0 votes)
16 april - Livestream concert Mete Erker Trio +1

Mete Erker
Mete Erker Trio +1 geeft op vrijdag 16 april een livestream concert vanuit Paradox.

VR 16 APRIL
Mete Erker Trio +1

Terug naar zijn muzikale roots, zo ziet saxofonist Mete Erker zijn allernieuwste groep Trio +1. Invloeden uit de vrije en spirituele jazz worden gecombineerd met avontuurlijke en pakkende composities. Zoals gangbaar was in de Tilburgse School waar hij als jonge muzikant deel van ging uitmaken.

Voor Trio +1 heeft Erker zich omringd met jonge en eigengereide jazzmuzikanten van de volgende generatie: Floris Kappeyne (piano), Tijs Klaassen (contrabas) en Wouter Kühne (drums). Op vrijdag 16 april spelen ze hun ‘free flow music’ tijdens een livestream concert vanuit Paradox. Het livestream concert begint om 20.30 uur en is te volgen is via deze link.

Roadburn Redux & Paradox present: AUTARKH III
Roadburn gaat deze festivaleditie online. Het concert van de groep AUTARKH III is opgenomen in Paradox en is op zaterdag 17 april om 18.10 uur live te zien via de website van Roadburn. Eerder dit jaar bracht AUTARKH – dat opereert vanuit de muziekateliers van Paradox – het album Form In Motion uit. Met AUTARKH III heeft de groep deze nummers bewerkt waarbij de metal-invloeden hebben plaatsgemaakt voor improvisaties en drones. AUTARKH III bestaat uit Michel Nienhuis (gitaar, zang), David Luiten (gitaar, zang) en Tijnn Verbruggen (live electronics),
Autarkh III

(OP)NIEUW IN DE AGENDA

za 4 SEP - Trygve Seim (NO) [tickets]

do 28 okt - Linda May Han Oh [US] (tickets)

vr 3 dec - Miquel Zenón Quartet (INT) (tickets)

vr 21 jan 2022 - Fergus McCreadie Trio [SCO] (tickets)

za 12 feb 2022 - Gilad Hekselman Trio [ISR/US] (tickets)

za 2 apr 2022 - Eyolf Dale Trio [NO] (tickets)

Eyolf Dale Trio
Linda May Han Oh

Read 1151 times

Leave a comment

winkelbeter koopjeshoek

koopjeshoek

Al doende komen we bij het maken van Winkelbeter niet alleen aantrekkelijke aanbiedingen tegen, maar ook sites die zich specialiseren op de verkoop van producten tegen lagere prijzen. Het gaat dan om bijvoorbeeld gecontroleerde internetretouren , restpartijen en speciale aanbiedingen . Omdat het leven al duur genoeg is verzamelen we dat alles in onze speciale koopjeshoek. Doe er je voordeel mee!

Naar de winkelbeter koopjeshoek

 

N