Plusmode | De Yoek sale in de Yoek outlet tot 50% korting

youkoutlet

De Yoek sale in de Yoek outlet tot 50% korting
Onze online grote maten outlet is speciaal voor jou het hele jaar geopend. Shop trendy plus size kleding in de sale met hoge kortingen op de Yoek collecties.

Grote maten sale
In de Yoek outlet vind je moderne grote maten kleding voor vrouwen, van maat 38 tot en met maat 58. Van speciale aanbiedingen tot promoties: de Yoek mode met korting. De sale geldt op plus size broeken, grote maten jeans, warme jassen in grote maten en onze moderne jurken in grote maten. We hebben geweldige looks voor lage prijzen in onze outlet. Dress for less!

 Naar deze outlet

woensdag, 28 april 2021 07:57

Paradox nieuws - Livestream concert Guy Salamon Group & pianowonderkind naar Paradox

Written by
Rate this item
(0 votes)
30 april - Livestream concert Guy Salamon Group / Joey Alexander in november naar Paradox

Guy Salamon
Guy Salamon geeft met zijn 8-koppige groep op vrijdag 30 april een livestream concert vanuit Paradox.

GUY SALAMON GROUP - VR 30 APRIL

De 8-koppige formatie Guy Salamon Group bracht vorig jaar het debuutalbum 'Unfollow the Leader' uit. Een plaat vol zelfgeschreven composities en een originele crossover van verschillende stijlen. Het gezelschap doet bij vlagen denken aan groepen als het Willem Breuker Kollektief en Charlie Hadens Music Liberation Orchestra, maar integreert tegelijkertijd invloeden van Charles Mingus en Frank Zappa alsook folkmuziek uit de Balkan en Israël. Op vrijdag 30 april geeft de groep een livestream concert vanuit Paradox.

Bandleider is de Israëlische drummer en componist Guy Salamon. In zijn Group heeft hij de crème de la crème van de nieuwe generatie om zich heen verzameld met onder meer trompettist Alistair Payne en gitarist Ties Semey. Het concert begint om 20.30 uur en is te bekijken via deze link.

Joey Alexander Trio in Paradox
Hij bezit een techniek waar menig ervaren concertpianist jaloers op zal zijn en een gevoel voor timing en swing waar weinigen aan kunnen tippen. Waar norMan stervelingen decennia over doen, dat leerde deze zeventienjarige (!) jongen uit Bali zichzelf in een paar jaar tijd: meesterlijk jazz spelen. Joey Alexander mag met recht een wonderkind genoemd worden. Met zijn debuutalbum My Favorite Things sleepte hij direct twee Grammy-nominaties in de wacht. Op donderdag 18 november staat de pianist met zijn trio in Paradox.

Joey Alexander
Pianist Joey Alexander

(OP)NIEUW IN DE AGENDA

za 4 sep - Trygve Seim (NO) [tickets]

wo 22 sep - Rembrandt Frerichs Trio & Kayhan Kalhor (tickets)

do 28 okt - Linda May Han Oh (US) (tickets)

do 18 nov - Joey Alexander Trio (US) (tickets)

zo 21 nov - Alfredo Rodríguez Trio (CUB) (tickets)

vr 21 jan 2022 - Fergus McCreadie Trio [SCO] (tickets)

za 12 feb 2022 - Gilad Hekselman Trio [ISR/US] (tickets)

Read 456 times

Leave a comment

winkelbeter koopjeshoek

koopjeshoek

Al doende komen we bij het maken van Winkelbeter niet alleen aantrekkelijke aanbiedingen tegen, maar ook sites die zich specialiseren op de verkoop van producten tegen lagere prijzen. Het gaat dan om bijvoorbeeld gecontroleerde internetretouren , restpartijen en speciale aanbiedingen . Omdat het leven al duur genoeg is verzamelen we dat alles in onze speciale koopjeshoek. Doe er je voordeel mee!

Naar de winkelbeter koopjeshoek

 

N