Plusmode | De Yoek sale in de Yoek outlet tot 50% korting

youkoutlet

De Yoek sale in de Yoek outlet tot 50% korting
Onze online grote maten outlet is speciaal voor jou het hele jaar geopend. Shop trendy plus size kleding in de sale met hoge kortingen op de Yoek collecties.

Grote maten sale
In de Yoek outlet vind je moderne grote maten kleding voor vrouwen, van maat 38 tot en met maat 58. Van speciale aanbiedingen tot promoties: de Yoek mode met korting. De sale geldt op plus size broeken, grote maten jeans, warme jassen in grote maten en onze moderne jurken in grote maten. We hebben geweldige looks voor lage prijzen in onze outlet. Dress for less!

 Naar deze outlet

maandag, 23 januari 2023 15:03

Paradox nieuws - Flamenco Biënnale Nederland, Paradox Jazz Orchestra

Written by
Rate this item
(0 votes)
Deze week - Daniel García Diego Trio, Dani de Móron, Paradox Jazz Orchestra

Daniel Garcia
Daniel García Diego Trio treedt in het kader van de Flamenco Biënnale Nederland op in Paradox

Deze week twee jazzflamenco concerten en twee bigbands in Paradox. Dit weekend strijkt Flamenco Biënnale Nederland voor het eerst neer in Paradox. Op vrijdagavond is er een concert van de Spaanse jazzpianist Daniel García Diego met zijn trio [laatste kaarten]. Een dag later treedt de Spaanse gitarist Dani de Móron op met percussionist Agustín Diassera [uitverkocht].

Ook de bigbands zijn deze week goed vertegenwoordigd. Paradox Jazz Orchestra [uitverkocht] brengt een tribute aan trompettist Ack van Rooyen, terwijl Tilburg Big Band op zondagmiddag trompettist Koen Smits heeft uitgenodigd als 'special guest'.
Bekijk de concerten!

Nieuwe aflevering PodCast
Er is weer een gloednieuwe Paradox JazzCast. Dit maal met componist en bandleider Tijn Wybenga, een van de meest in het oogspringende jazzmuzikanten van de nieuwe generatie. Luister hier naar de PodCast.

Nieuwe data cursus The Story of Jazz
In maart en april gaat de uitverkochte vierdelige cursus The Story of Jazz van start, een samenwerking tussen Paradox en de LocHal. Vanwege de grote belangstelling zal de cursus, die wordt gehouden in de LocHal, in september / oktober nogmaals plaatsvinden. Interesse? Kijk hier voor meer informatie.

Weer een topgitarist naar Paradox: Marc Ribot
Gitaarliefhebbers opgelet! Naast Lionel Loueke (di 7 feb), Peter Bernstein (za 25 feb), Frank Gambale (za 11 mrt) en Julian Lage (za 6 mei) verwelkomen we dit jaar nog een gitarist van de buitencategorie: Marc Ribot. Veel mensen kennen hem van Tom Waits, Elvis Costello, John Zorn Bar Kokhba of van Ribots eigen bands Ceramic Dog en Los Cubanos Postizos. Op woensdag 19 april komt hij naar Paradox met The Jazz-Bins waar ook Hammondorganist Greg Lewis deel van uitmaakt. [http://example.com](https://paradoxtilburg.nl/programma/marc-ribot-jazz-bins/)">info]
Marc Ribot
Marc Ribot

Flamenco Biënnale Nederland - Daniel García Diego Trio (ES)

Flamenco Biënnale Nederland brengt tweejaarlijks een keur aan artiesten die de flamenco ver over de grenzen van het genre tillen. Tijdens deze 9e editie strijkt de Flamenco Biënnale Nederland voor het eerst neer in Paradox

‘Jazz en flamenco zijn broeders, ’aldus Daniel García Diego, een van de spannendste pianisten van de nieuwe generatie jazzmusici in Spanje. Voor zijn laatste albums Travesuras en Vía de la Plata dook hij diep in de muziek van zijn geboorteland. Hij combineerde flamenco met het vocabulaire van het moderne pianotrio, met buitengewone energie en virtuositeit. ‘Een heerlijk vrijzinnig album dat Spanje de eer bewijst als knooppunt van muziektradities’, aldus de Volkskrant.

vr 27 januari, 20.30 uur

De komende tijd in Paradox!

vr 03 feb - Benjamin Herman Quartet
Uberswing met als speciale gast de Japanse pianist Mayuko Katakura [info]

za 04 feb - Dans Dans (BE)
LAATSTE KAARTEN...[info]

di 07 feb - Lionel Loueke (BEN)
Fenomenale gitarist bekend van o.a. Herbie Hancock Group [info]

wo 08 feb - Songs of South Africa
Afrikaanse jazzcomposities door o.a. Rolf Delfos, Eric vd Westen en Pascal Vermeer [info]

vr 10 feb - Teis Semey Quintet
Avontuurlijke combi van jazz, indie-rock, Nordic en avant-garde [info]

za 11 feb - VAAGUE (BE) // Kotokid
Dubbelconcert met aanstekelijke mix van jazz en electronic grooves [info]

Lionel Loueke
Lionel Loueke

Read 46 times

Leave a comment

winkelbeter koopjeshoek

koopjeshoek

Al doende komen we bij het maken van Winkelbeter niet alleen aantrekkelijke aanbiedingen tegen, maar ook sites die zich specialiseren op de verkoop van producten tegen lagere prijzen. Het gaat dan om bijvoorbeeld gecontroleerde internetretouren , restpartijen en speciale aanbiedingen . Omdat het leven al duur genoeg is verzamelen we dat alles in onze speciale koopjeshoek. Doe er je voordeel mee!

Naar de winkelbeter koopjeshoek

 

N