maandag, 05 juli 2021 14:06

De Nieuwe Vorst | Volop DANS in de Zomer

Written by
Rate this item
(0 votes)

Last Resistance

Annemijn Rijk


Een duet tussen een mannelijk lichaam en een heldere, warme stem. Steeds opnieuw worden de berichten afgespeeld in een wanhopige poging om van de stem te horen hoe het lichaam verder moet, hoe het koude zweet op zijn lichaam te dragen zonder haar. 
Dat wat er is gebeurd is onbepaald, maar dat wat het met het lichaam doet is onvermijdelijk.

 
Heb je een We Are Public-pas? Dan kun je een week van tevoren je tickets reserveren!

Body of Art

het kunstplatform van Annemijn Rijk

Vanaf 2021 ondersteunt De Nieuwe Vorst samen met Chassé Theater de jonge choreografe Annemijn Rijk (1993). Middels de Nieuwe Makers Regeling van Fonds Podiumkunsten heeft Annemijn subsidie toegekend gekregen om haar platform Body of Art op zowel artistiek als zakelijk vlak te versterken en een zelfstandige organisatie op te richten.

Annemijn creëert met Body of Art artistiek hoogstaand en toch toegankelijk werk.Het is rauw en direct, zonder compromissen alsook vrouwelijk, eerlijk en hoopgevend. 
Last Resistance - Body of Art/ Annemijn Rijk - teaser 2021
Watch the Video
102 views
Interessante tip
Blijf na de voorstelling even om te reflecteren. Body of Art biedt nog een kort contextprogramma aan waar iedereen aan kan deelnemen. Aan de hand van een aantal vragen over een periode van zes weken meten we wat de impact en het residu van Last Resistance is op jou als bezoeker.
INFO EN TICKETS >
do 22 juli 20:30
Pilot PC
Connor Schumacher


Een enerverende zoektocht naar een nieuwe manier van bewegen. Hoe blijven we ondanks de maatregelen toch actief zonder de regels te overtreden?

Een dansvoorstelling geïnspireerd op de Video Vixen: een vrouwelijk model dat eind jaren 90 en begin 2000 verschijnt in hiphop videoclips.

De Nieuwe Vorst
Willem II-straat 49 5038BD Tilburg
013 - 532 85 20
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Facebook
Twitter
Instagram
Read 57 times

Leave a comment