Plusmode | De Yoek sale in de Yoek outlet tot 50% korting

youkoutlet

De Yoek sale in de Yoek outlet tot 50% korting
Onze online grote maten outlet is speciaal voor jou het hele jaar geopend. Shop trendy plus size kleding in de sale met hoge kortingen op de Yoek collecties.

Grote maten sale
In de Yoek outlet vind je moderne grote maten kleding voor vrouwen, van maat 38 tot en met maat 58. Van speciale aanbiedingen tot promoties: de Yoek mode met korting. De sale geldt op plus size broeken, grote maten jeans, warme jassen in grote maten en onze moderne jurken in grote maten. We hebben geweldige looks voor lage prijzen in onze outlet. Dress for less!

 Naar deze outlet

dinsdag, 15 november 2022 09:53

De Nieuwe Vorst | Jij bepaalt wat je betaalt in december

Written by
Rate this item
(0 votes)
De hele maand december bepaal je als bezoeker zelf wat je betaalt voor een theatervoorstelling. Je reserveert een kaartje via de site en betaalt pas na afloop van de voorstelling een bedrag waar jij je goed bij voelt.

We leven in steeds duurdere tijden: de gasprijzen stijgen en ook de inflatie is te voelen in onze winkelwagen. Voor veel mensen wordt de drempel om cultuur te bezoeken daarmee hoger.  Toch willen wij graag ons theater toegankelijk houden voor iedereen! Om die reden zijn alle zaalvoorstellingen die in december in De Nieuwe Vorst spelen ‘Pay What You Want’. 
 

Omdat iedereen opknapt van kunst!

Meer info
Ontdek wie je bent bij

The Hot Peaches


Welkom bij de Peach party vol schmink, glitter en glamour. Een wervelende voorstelling met muziek, dans, fashion en tekst waarmee de Toneelmakerij en DOX een safe space creëren waar iedereen zichzelf kan zijn.
Het markante drag-mime-performance gezelschap The Hot Peaches vormt de inspiratiebron voor deze nieuwe coming-of-age-productie. Deze voorstelling toont niet alleen de rolmodellen on-stage maar ook off-stage, zonder de grootse kostuums, make-up en spotlights. 
 

Er is geen tijd te verliezen, ontdek wie je bent. Because tomorrow you’ll be 80.

The Hot Peaches | di 22 nov
Agendaatje...
De Nieuwe Vorst
Willem II-straat 49 5038BD Tilburg
013 - 532 85 20
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Read 52 times

Leave a comment