Plusmode | De Yoek sale in de Yoek outlet tot 50% korting

youkoutlet

De Yoek sale in de Yoek outlet tot 50% korting
Onze online grote maten outlet is speciaal voor jou het hele jaar geopend. Shop trendy plus size kleding in de sale met hoge kortingen op de Yoek collecties.

Grote maten sale
In de Yoek outlet vind je moderne grote maten kleding voor vrouwen, van maat 38 tot en met maat 58. Van speciale aanbiedingen tot promoties: de Yoek mode met korting. De sale geldt op plus size broeken, grote maten jeans, warme jassen in grote maten en onze moderne jurken in grote maten. We hebben geweldige looks voor lage prijzen in onze outlet. Dress for less!

 Naar deze outlet

zaterdag, 01 oktober 2022 10:05

013 Poppodium | 013 Weekly: Ramkot, Kodaline, White Lies, De Unie en meer

Written by
Rate this item
(0 votes)

POPPODIUM TILBURG
a
S
RAMKOT
S
TICKETS

Denk Queens of the Stone Age, Soulwax en De Staat, terwijl je heupschuddend staat te headbangen op groovy rock. Dat is de ramrock van Ramkot!
ÁLVARO SOLER
KODALINE
DE UNIE
ELDER + PALLBEARER
KARSU
WHITE LIES
A
A
S
DEKENS EN SLAAPZAKKEN GEZOCHT
S
Duik in je kast, zolder en schuur! Vanaf afgelopen donderdag is 013 een van de tientallen inzamelpunten voor dekens en slaapzakken die naar Ter Apel gebracht worden. Dit doen we in samenwerking met MiGreat, die actief noodhulp verleent aan vluchtelingen en migranten in NL.

T/m donderdag 6 oktober kan je deze spullen inleveren bij onze Boxoffice aan de Veemarktstraat 44 in Tilburg. Deel de oproep en spreek je uit!

LEES MEER
MARC BROUSSARD
THREE DAYS GRACE
THE PRETTY RECKLESS
STEVE 'N' SEAGULLS
BEKIJK PROGRAMMA

WWW.013.NL
S
open
Read 145 times

Leave a comment

winkelbeter koopjeshoek

koopjeshoek

Al doende komen we bij het maken van Winkelbeter niet alleen aantrekkelijke aanbiedingen tegen, maar ook sites die zich specialiseren op de verkoop van producten tegen lagere prijzen. Het gaat dan om bijvoorbeeld gecontroleerde internetretouren , restpartijen en speciale aanbiedingen . Omdat het leven al duur genoeg is verzamelen we dat alles in onze speciale koopjeshoek. Doe er je voordeel mee!

Naar de winkelbeter koopjeshoek

 

N