De Weijer De kaartverkoop is weer gestart

 
deweijer

Beste gast,
 
je hebt al lang niets meer van De Weijer gehoord. Maar dat gaat nu veranderen! We gaan weer voorzichtig maar enthousiast van start.

Ieder van ons is in meer of mindere mate overvallen door de ongenode komst van het Corona virus. Voor De Weijer was de consequentie het faillissement van de horeca en het theater. Het was ondoenlijk om - gegeven de door de overheid opgelegde maatregelen en de onzekere toekomst – door te gaan. Een heel pijnlijke beslissing, maar noodzakelijk voor een particulier theater zonder reserves en zonder structurele subsidie.
 
Inmiddels is het faillissement nagenoeg afgerond en heeft een klein team het gebouw opengehouden. Een deel van de huurders heeft hun activiteiten stilgelegd, maar anderen, en met name de vaste huurders, zijn gebleven. Daardoor hebben we een basis-continuïteit weten vast te houden.
 
Er is een nieuwe organisatie opgericht en de hele inventaris is teruggekocht van de curator, inclusief theatertechniek, zodat een doorstart ten minste mogelijk is. Anders was het gebouw nu helemaal leeg geweest. Er wordt nu voorzichtig gekeken wat we aan culturele activiteiten kunnen opstarten in een veilige, Coronaproof omgeving en met minder dan de helft aan bezettingscapaciteit per voorstelling. 
 
Omdat zo ontzettend veel mensen aangeven dat ze De Weijer erg missen, gaat De Weijer vanaf september geleidelijk aan starten met culturele activiteiten. Als iedereen daadwerkelijk komt en de Corona-ontwikkelingen dat toestaan kunnen we hopelijk in de loop van 2021 de programmering opschalen.
 
Daarom is vanaf nu de kaartverkoop voor september tot en met december gestart. Kijk op www.deweijer.nl/agenda voor alle activiteiten.
 
Let op, als je voorheen een account had, zul je dit opnieuw moeten aanmaken.
 
‘Coronaproof’ heeft mede tot gevolg dat je voortaan voor elke activiteit vooraf een kaartje moet kopen, soms voor het symbolische bedrag van € 1,00. Maar daardoor weten we wie er komt en kunnen we in contact blijven met alle bezoekers.
 
Vind je het belangrijk dat De Weijer weer opkrabbelt en snak je naar cultuur in je eigen omgeving? Ga dan naar de website en boek een voorstelling. Dan kun je binnenkort weer genieten in je eigen stads-theater.
 
Graag tot ziens,
 
Team De Weijer
 

Copyright © 2020 De Weijer, alle rechten voorbehouden.

Stuur ons een e-mail op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. we horen graag van je!

Deze nieuwsbrief liever niet ontvangen? Jammer!
Je kan hier je voorkeuren doorgeven of uitschrijven
Twitter
Facebook
Instagram
YouTube
Copyright © 2020 De Weijer, All rights reserved.

Our mailing address is:
De Weijer
De Raetsingel 1
Boxmeer, Nb 5831 KC
Netherlands

Add us to your address book


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.
 
 
Login om te antwoorden

Theater en restaurant De Weijer stopt (met pijn in 't hart!)

weijerlogo

Beste Weijerfan, 

Helaas hebben we slecht nieuws: De Weijer stopt met haar culturele programma en restaurant. De maatregelen vanuit de overheid zijn natuurlijk begrijpelijk, maar ze hebben een enorme impact op onze organisatie en als particulier theater zonder structurele subsidie is dit niet te dragen.  

Dit betekent dat De Weijer deels failliet gaat en dat wij met pijn in het hart ook ons geweldige team moeten laten gaan. 

We begrijpen je teleurstelling (die voelen wij ook!), maar toch rekenen we ook nu op je steun en begrip. Dit is de enige manier waarop De Weijer een kans houdt op een doorstart. Al kunnen we daar niets in toezeggen, de toekomst is simpelweg te onzeker. 

Rest ons om jullie te bedanken voor het gestelde vertrouwen: grote DANK aan jullie en iedereen die hier in de afgelopen 7,5 jaar om welke reden dan ook is geweest. Om op te treden, om te genieten, om te werken, om verschil te maken. Al dat moois pakt niemand ons af. 

Zorg goed voor elkaar, heb lief, blijf lachen en vooral: blijf gezond. Daar gaat het om.

Namens team De Weijer, 

Peter-Paul Kissels
Stella Linders
Wieke Vrijhoef 

Twitter
Facebook
Instagram
YouTube
Login om te antwoorden

De Weijer Vanavond FUSE in het Muziekcafé • Leon's Comedy Club • De Gruffalo

weijerlogo

DO27FEB MUZIEKCAFE FUSE                                                           €16,00

Vanavond terug in het Muziekcafé: FUSE! Bekend als huisband van Podium Witteman. Met hun uiteenlopende achtergronden in klassiek, jazz, pop en improvisatie heeft het zestal zich zwaar bewezen en inmiddels een ijzersterke livereputatie.Denk Bartók, Zappa, Tom Trapp, Ellington of Coltrane. Denk strijkkwartet, contrabas en percussie.

Fuse neemt je in no-time mee in hun muzikale wereld waarvan je achteraf pas weet dat je er behoefte aan had. Het vonkt, het prikkelt en het schuurt bij deze topformatie met hun eigenwijze geluid.

"Fuse heeft dat geheimzinnige meer dat je niet kunt zien."
NRC

"Virtuoos, technisch begaafd en vooral tot op het merg muzikaal."
Haarlems Dagblad

WO04MRT MARLIES HEUER EN JAN KUIJKEN
VERHAAL VAN MYN DROEVIG LEEVEN                                         €20,50


Muziek, woord, beeld en dans lopen naadloos in elkaar over in deze prachtige voorstelling, gespeeld door topactrice Marlies Heuer (liefst tweemaal winnares van de Theo d’Or: dé grote Nederlands toneelprijzen) en Indra Cauwels (mime), begeleid door componist/cellist Jan Kuijken. 

Verhaal van myn droevig leeven: de biografie van de 18e-eeuwse Maria De Neufville laat je meevoeren in het leven van deze sterke, zelfstandige vrouw die ondanks tegenslag overleeft zonder hulp van buitenaf.

“Marlies Heuer geeft Maria de Neufville een stem, heel subtiel, heel breekbaar, en rijgt de woorden aan elkaar tot een kostbaar sieraad.”
De Volkskrant

“Marlies Heuer is adembenemend met breekbaar, ingetogen spel”
NRC

VR06MRT LEON'S COMEDY CLUB                                                 €16,50

Leon van der Zanden nodigt je uit voor ‘n avond rasechte, rauwe, rake, recht voor z’n rape stand-up comedy in onze theaterzaal. Of beter gezegd: theaterclub, want de setting is nonchalant, met mogelijkerwijs een drankje op tafel, zoals dat hoort bij stand-up comedy. 

Nu hebben we deze avond natuurlijk al hoge verwachtingen van ons Leon als gastheer, maar hij neemt ook nog drie comedy collega’s mee. Een mooie mix van bekende namen en knisperend talent, pas bekend te maken op de avond zelf. Want hé, het moet wel spannend blijven. 

NIEUWSCAFÉ 
DE GELDERLANDER
VR28FEB


Vaste prik op iedere laatste vrijdag van de maand: Gelderlander Nieuwscafé.
Het praatprogramma uit de regio.  

Journalist Herman Wissink zal wederom verschillende gasten aan de tand voelen over de laatste nieuwtjes uit onze regio.

Daarnaast blijft het natuurlijk óók het beste moment voor die welverdiende vrijdagmiddagborrel.

Elke editie wordt uitgezonden door Omroep Land van Cuijk. 

Meer info

CULTUUR & CAPPUCCINO
KLASSIEK OCHTENDCONCERT
ZO01MRT


Begin je zondag goed, met een heerlijke Cultuur & Cappuccino!
​Iedere eerste zondagochtend van de maand een prachtig, klassiek ochtendconcert op absoluut topniveau in de Weijer. De musici voor deze reeks worden zorgvuldig geselecteerd door Prof. Boguslaw Jan Strobel, verbonden als docent aan het conservatorium van Kleve. 

Het concert is gratis te bezoeken. Een vrije gift wordt warm gewaardeerd en komt direct ten goede aan de musicus van dienst. 

Meer info 

VELDHUIS&KEMPER
TRY-OUT
ZA07MRT


Veldhuis & Kemper gooiden bij het maken van hun vorige programma, Geloof ons nou maar, het roer om. En hoe!

Het resultaat? Prachtige recensies, uitverkochte zalen, lyrische reacties van het publiek en een schitterende nominatie voor de belangrijkste cabaretprijs De Poelifinario.

Zaterdag de 8e staan ze bij ons en de show is al maanden uitverkocht, MAAR! De wachtlijst is leeg, dus als je een mailtje stuurt naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dat graag je op de wachtlijst wilt, heb je toch kans om erbij te zijn.

Meer info

DE GRUFFALO 3+
MENEER MONSTER
ZO08MRT


Naar het bekende boek! 

Hij heeft oranje ogen, een tong zwart als drop en paarse stekels van zijn rug tot op zijn kop. Wie kent hem niet? De Gruffalo!

Een kleine muis loopt door het diepe donkere bos en wordt beslopen door drie dieren die niets liever willen dan hem opeten. Gelukkig weet de muis zijn fantasie te gebruiken en bedenkt hij een list. Maar wat gebeurt er als de muis opeens wordt geconfronteerd met zijn eigen verzinsels? 
Overwint de kleine muis zijn angsten voor die grote griezel?

Meer info

Twitter
Facebook
Instagram
YouTube
 
 
Login om te antwoorden

De Weijer Aanstormend talent van Cabaretfestival Cameretten, dat wordt keihard lachen!

deweijer

ZA15FEBCAMERETTEN FINALISTENTOURNEE         €17,50 incl. drankje

‘Keihard lachen’ is al jaren de lijfspreuk van Cameretten, het oudste cabaretfestival van Nederland. Finalisten Remy Evers, Tobi Kooiman en Henk Overdijk staan tot eind mei in theaters door het hele land en deze aanstormende talenten met hun prijswinnende show komen natuurlijk ook naar ons! 

Onder anderen Patrick Laureij, Daniël Arends, Brigitte Kaandorp, Ronald Goedemondt en Theo Maassen wonnen ooit Cameretten. Laat je dus verrassen door deze gloednieuwe finalisten: de topcabaretiers van morgen. 

DO20FEBIONA&RINEKE THEATERLEZING                              vrije entree

iona&rineke komen in februari weer een aantal dagen werken in de Weijer, ze zijn namelijk bezig met een nieuw project! De dames schrijven aan de tekst van hun nieuwe muziektheatervoorstelling die te zien zal zijn op de zomerfestivals Oerol en Over het IJ. 

Donderdag 20 februari om 19:00 openen zij de deuren van het theater om hun vorderingen met de theaterbezoekers uit Boxmeer te delen en met jullie in gesprek te gaan over hun onderwerp, een interessant kijkje in het maakproces en het onderzoek dat voorafgaat aan het maken van voorstelling (en daar kun je dus gewoon gratis bij zijn!).

DO27FEB MUZIEKCAFE FUSE                                                           €16,00

Terug in het Muziekcafé: FUSE! Bekend als huisband van Podium Witteman. Met hun uiteenlopende achtergronden in klassiek, jazz, pop en improvisatie heeft het zestal zich zwaar bewezen en inmiddels een ijzersterke livereputatie. Denk Bartók, Zappa, Tom Trapp, Ellington of Coltrane. Denk strijkkwartet, contrabas en percussie.

Fuse neemt je in no-time mee in hun muzikale wereld waarvan je achteraf pas weet dat je er behoefte aan had. Het vonkt, het prikkelt en het schuurt bij deze topformatie met hun eigenwijze geluid.

"Fuse heeft dat geheimzinnige meer dat je niet kunt zien."
NRC

"Virtuoos, technisch begaafd en vooral tot op het merg muzikaal."
Haarlems Dagblad

FILMHUIS
CAPHARNAÜM
DO13FEB

De nieuwe film van regisseur Nadine Labaki (Caramel) is een indringend portret over ouderschap en overleven in de armste wijken van Libanon, verteld door de ogen van een kind.
Een 12-jarige Syrische jongen staat voor de rechter. Rechter: 'Waarom klaag je je ouders aan?' Zain: 'Omdat ze me leven hebben gegeven.'

De site voor filmliefhebbers en critici www.imdb.com beoordeelt de film met een 8.4. Ook de krantenrecensies liegen er niet om:

''Met het knap geschreven Capharnaüm geeft regisseur Labaki de onderklasse in Beiroet een gezicht.''
De Volkskrant ★★★★

''Een drama met een boodschap dat weinig mensen onberoerd zal laten.''
Trouw ★★★★

Meer info

VALENTIJNSDINER
RESTAURANT
VR14FEB & ZA15FEB

Jawel, de meest romantische dag van het jaar is aanstaande:
14 februari is het Valentijnsdag! Wegens overweldigend succes zit het restaurant deze Valentijnsdag vol. Maar niet getreurd, op zaterdag kun je alsnog met je lief genieten van ons romantische verrassingsdiner voor 2!

Onze keuken heeft een mooi Valentijnsmenu samengesteld, we zorgen voor een romantische-roze-wolk-sfeer en schenken jullie een lekker glaasje bubbels van het huis.

Vanzelfsprekend kunnen we op wens ook een romantisch vegetarisch menu uitserveren. 

Reserveren voor zaterdag? Snappen wij! Via deze link gaat dat helemaal goed komen.


4 gangen voor € 50,- mét de bubbels en amuses.

Meer info (menu!)

Twitter
Facebook
Instagram
YouTube
Login om te antwoorden

De Weijer Improcabaret! Op Sterk Water • Tegenlicht Meet-up • Ligconcert Canto Ostinato

Van allerharte welkom in De Weijer! 
View this email in your browser
deweijer

ZA08FEBOP STERK WATER IN SPACE               €19,50 (met een drankje)

Zaterdag in Boxmeer: Op Sterk Water! Deze mannen zijn dé toonaangevende en grappigste improvisatiecabaretiers van Nederland. Hilarische en muzikale improvisaties volgen elkaar in rap tempo op. Geen avond is hetzelfde, altijd uniek en van hoog niveau. 

Hun nieuwe voorstelling ‘In Space’ belooft wederom een geweldig decor, vlot verzonnen liedjes en heel, heel hard lachen.  

“Verbale acrobatiek van het allerhoogste niveau" 
Theaterkrant ★★★★

“Alle improvisaties, die regelmatig ook gezongen worden, zijn van hoog niveau”
Scènes ​ ★★★★

WO05FEBTEGENLICHT MEET-UP                                               vrije entree

VPRO Tegenlicht... De Meet up! 

Deze avonden zijn gekoppeld aan één van de afleveringen van VPRO Tegenlicht en georganiseerd in samenwerking met Biblioplus. 

Nederland staat voor een paradoxale opgave: meer bouwen en minder uitstoten. Om de woningnood op te lossen moeten er in 2030 één miljoen woningen worden gebouwd, maar het huidige bouwen met beton overschrijdt de milieunormen. Is houtbouw de oplossing?

Onder leiding van moderator Michiel van Hardeveld wordt de uitzending Houtbouwers besproken met relevante gasten. Toegang is helemaal gratis en de uitzending is om 19:30 uur op het grote doek in De Weijer. Om 20:15 uur volgt het nagesprek met Bart van den Hork, Joris Boers en Erik Ronnes. 

ZO09FEBCANTO OSTINATO                               €18,50 (met een drankje)

Canto Ostinato van Simeon ten Holt, het bekendste modern-klassieke werk, wordt uitgevoerd op één vleugel door meesterpianist Jeroen van Veen. Beroemd om zijn toucher.

Een absoluut unieke ervaring, dit is namelijk een ligconcert. Voor het eerst vertoond in Boxmeer! Neem je eigen matje mee en zoek een plaatsje in de zaal. Je kan zelfs ónder de vleugel liggen. Mocht je het concert liever zittend ervaren, dan kan dat natuurlijk ook.  We zijn de moeilijksten niet. 

Laatste 14 tickets! 

FILMHUIS
CAPHARNAÜM
DO13FEB


De nieuwe film van regisseur Nadine Labaki (Caramel) is een indringend portret over ouderschap en overleven in de armste wijken van Libanon, verteld door de ogen van een kind.
Een 12-jarige jongen staat voor de rechter. Rechter: 'Waarom klaag je je ouders aan?' Zain: 'Omdat ze me leven hebben gegeven.'

Met het knap geschreven Capharnaüm geeft regisseur Labaki de onderklasse in Beiroet een gezicht.
De Volkskrant ★★★★

Een drama met een boodschap dat weinig mensen onberoerd zal laten.
Trouw ★★★★

Ontroerend 
NRC ★★★★

Meer info
VALENTIJNSDINER
RESTAURANT
VR14FEB


Jawel, de meest romantische dag van het jaar is aanstaande:
14 februari is het Valentijnsdag!

Nu is het natuurlijk belangrijk dat jij je liefje dan verrast en waar kan dat beter dan in ons restaurant?
Onze keuken heeft een mooi valentijnsmenu samengesteld, we zorgen voor een romantische-roze-wolk-sfeer en schenken jullie een lekker glaasje bubbels van het huis.

Vanzelfsprekend kunnen we op wens ook een romantisch vegetarisch menu uitserveren. 

Reserveren? Snappen wij. Via deze link gaat dat helemaal goedkomen. 

4 gangen voor € 50,- mét de bubbels en amuses.


Meer info (menu!)
Twitter
Facebook
Instagram
YouTube
 
 
Login om te antwoorden

De Weijer | Topcomedian Rayen Panday zaterdag! Laatste kaarten voor Wim Daniëls Boekt met Herman Koch en Tex de Wit.

deweijer

VR17JANBODIL DE LA PARRA                            €19,50 (met een drankje)

Wegens succes terug in het theater! In haar toneelmonoloog Het Verbrande Huis wekt Bodil de la Parra het huis en haar bijzondere Surinaamse familie weer tot leven. Een persoonlijk verhaal dat zijn licht laat schijnen op de Nederlands-Surinaamse geschiedenis.

Uit de pers: 

“In haar voorstelling is De la Parra bijna anderhalf uur continu aan het woord, maar het verveelt geen seconde. Haar tekst is prettig wispelturig, haar acteren spannend en levendig.”
De Volkskrant ★★★★★

“De la Parra’s ontwapenende eerlijkheid ontroert en verbaast.”
NRC 

“Gá, alstublieft, gá! Want zo’n prachtige voorstelling als deze, met zoveel kunde gespeeld, dat zie je niet elk seizoen…”
Theaterparadijs ★★★★★

“Relevant, urgent, prachtig verteld en mooi geregisseerd door Wimie Wilhelm”
Scènes

“Zeer de moeite waard”
Telegraaf

ZA18JANRAYEN PANDAY        €19,50 (met een drankje)

Van alle jonge comedians in Nederland is Rayen Panday degene met de natuurlijkste en meest ontspannen podiumprésence, waarmee hij zich schaart in de traditie van grote Amerikaanse komieken als Eddie Murphy en Jerry Seinfeld. Zaterdag de 18e staat hij bij ons met een try-out voor zijn nieuwe programma Trigger. 

Cabaretier Rayen Panday besluit tijdens zijn rechtenstudie mee te doen aan een open podium. Iets dat hij stiekem al heel lang wilde. Hij wordt gevraagd om mee te doen met het Groninger Studenten Cabaret Festival, waar hij de persoonlijkheidsprijs wint. Sindsdien is Rayen actief als stand-up comedian. Sinds 2016 is hij lid van Comedytrain. Zijn internationale succes werd nog groter toen hij als een van de drie comedians gevraagd werd om een eigen Netflix-special op te nemen. 

De pers over Fenomeen (vorige show):

“Panday overtuigt in comedy met hoge grapdichtheid” 
NRC ★★★★

“Want een talent is het. Een heel groot talent (…) Ongekende klasse. Scherp, snel en vaak zo herkenbaar.”
Theaterparadijs ★★★★★

ZO19JAN WIM DANIËLS BOEKT                                                           €9,50

Houd je van boeken? Dan wil je dit niet missen. Wim Daniëls Boekt is 'n middag met altijd een flinke dosis humor, altijd unieke gesprekken, altijd goede boeken en altijd live muziek. De inloop is vanaf 14:30 uur. 

Wim spreekt ditmaal met twee schrijver die vers in de verkoop zijn met hun nieuwste literaire werk en niet met de minste twee: Herman Koch en Tex de Wit. Kan niet anders dan een wel heel bijzondere editie worden! 

SCIENCE BATTLE
RENÉ BROEDERS E.A. 
WO22JAN


ScienceBattle! Jonge wetenschappers dagen elkaar uit op het podium. Ze leggen in tien minuten scherp en met humor uit hoe hun promotie-onderzoek in elkaar steekt en jij bepaalt wie dat het beste doet. Het is ten slotte een battle.
Een avond tjokvol wetenschapswaardigheden, humor en leuke feitjes, vertrouw daarvoor volledig op host René Broeders.

Gratis voor middelbare scholieren, mogelijk door sponsoring van Marel Poultry & De Industriële Kring Land van Cuijk en Noord-Limburg.

Check voor de onderwerpen:

Meer info
FILMHUIS 
DEN SKYLDIGE
DO23JAN


Dat je met beperkt budget een verpletterend speelfilmdebuut kunt maken, bewijst de Deense regisseur Gustav Möller. Voor The Guilty had hij niet meer nodig dan de meldkamer van 112, een rauwdouwer politieagent en de stem van een jonge moeder die beweert te zijn gekidnapt. De zenuwslopende thriller won de publieksprijs van het IFFR en het Sundance Film Festival.  
"... een droomdebuut... bewijst dat een getalenteerd acteur in combinatie met een slim en goed gefilmd script soms voldoende zijn om je 85 minuten de adem te laten inhouden..."
NRC ★★★★

Meer info
Twitter
Facebook
Instagram
YouTube
 
 
Login om te antwoorden

De Weijer | Aanstaande vrijdag: Leon's Comedy Club! • Herman Koch & Tex de Wit voor Wim Daniëls Boekt

deweijer

VR10JAN LEON'S COMEDY CLUB                                                       € 16,- 

De vorige keer was het helemaal uitverkocht, dus ben er gauw bij! Er zijn nog een stuk of wat tickets voor vrijdag. Het is namelijk weer tijd voor een avondje rasechte, rauwe, rake, recht voor z’n rape stand-up comedy met Leon van der Zanden in zijn comedyclub. De setting is nonchalant, met mogelijkerwijs een drankje op tafel, zoals dat hoort. 

Ons Leon neemt wederom drie comedy collega’s mee. Een mooie mix van bekende namen en knisperend talent, pas bekend te maken op de avond zelf. Want hé, het moet wel spannend blijven.

VR17JANBODIL DE LA PARRA                            €19,50 (met een drankje)

Wegens succes terug in het theater! In haar toneelmonoloog Het Verbrande Huis wekt Bodil de la Parra het huis en haar bijzondere Surinaamse familie weer tot leven. Een persoonlijk verhaal dat zijn licht laat schijnen op de Nederlands-Surinaamse geschiedenis.

Uit de pers: 

“In haar voorstelling is De la Parra bijna anderhalf uur continu aan het woord, maar het verveelt geen seconde. Haar tekst is prettig wispelturig, haar acteren spannend en levendig.”
De Volkskrant ★★★★★

“De la Parra’s ontwapenende eerlijkheid ontroert en verbaast.”
NRC 

“Gá, alstublieft, gá! Want zo’n prachtige voorstelling als deze, met zoveel kunde gespeeld, dat zie je niet elk seizoen…”
Theaterparadijs ★★★★★

“Relevant, urgent, prachtig verteld en mooi geregisseerd door Wimie Wilhelm”
Scènes

“Zeer de moeite waard”
Telegraaf

ZA18JANRAYEN PANDAY        €19,50 (met een drankje)

Van alle jonge comedians in Nederland is Rayen Panday degene met de natuurlijkste en meest ontspannen podiumprésence, waarmee hij zich schaart in de traditie van grote Amerikaanse komieken als Eddie Murphy en Jerry Seinfeld. Zaterdag de 18e staat hij bij ons met een try-out voor zijn nieuwe programma Trigger. 

Cabaretier Rayen Panday besluit tijdens zijn rechtenstudie mee te doen aan een open podium. Iets dat hij stiekem al heel lang wilde. Hij wordt gevraagd om mee te doen met het Groninger Studenten Cabaret Festival, waar hij de persoonlijkheidsprijs wint. Sindsdien is Rayen actief als stand-up comedian. Sinds 2016 is hij lid van Comedytrain. Zijn internationale succes werd nog groter toen hij als een van de drie comedians gevraagd werd om een eigen Netflix-special op te nemen. 

De pers over Fenomeen (vorige show):

“Panday overtuigt in comedy met hoge grapdichtheid” 
NRC ★★★★

“Want een talent is het. Een heel groot talent (…) Ongekende klasse. Scherp, snel en vaak zo herkenbaar.”
Theaterparadijs ★★★★★

ZO19JAN WIM DANIËLS BOEKT                                                           €9,50

Houd je van boeken? Dan wil je dit niet missen. Wim Daniëls Boekt is 'n middag met altijd een flinke dosis humor, altijd unieke gesprekken, altijd goede boeken en altijd live muziek. De inloop is vanaf 14:30 uur. 

Wim spreekt ditmaal met twee schrijver die vers in de verkoop zijn met hun nieuwste literaire werk en niet met de minste twee: Herman Koch en Tex de Wit. Kan niet anders dan een wel heel bijzondere editie worden! 

FILMHUIS
THE FAVOURITE
DO09JAN


In de nieuwe film van regisseur Yorgos Lanthimos draait het om de verveelde Queen Anne. Ze houdt van hofdame Sarah, die het op haar beurt vooral te doen lijkt om de politieke macht van de koningin, maar concurrentie krijgt van keukenmeid Abigail. 

"‘The Favourite’ is een heerlijk vileine en subversieve variant van een kostuumdrama."
NRC ★★★★

"The Favourite is verschrikkelijk grappig en oneindig tragisch."
De Volkskrant ★★★★★

Meer info
CULTUUR&CAPPUCCINO 
KLASSIEK CONCERT
ZO12JAN


Aanstaande zondag nodigen we je graag weer uit voor een heerlijke Cultuur en Cappuccino. 

Verwacht een prachtig, klassiek ochtendconcert op absoluut topniveau in De Weijer. Deze maand bespeelt de talentvolle pianiste Carmen Geutjes onze vleugel met repertoire van Bach, Mozart, Rachmaninov, Berio en Debussy. 

Het concert is gratis te bezoeken, een vrije gift wordt warm gewaardeerd en komt direct ten goede aan de musicus van dienst. 


Meer info
Twitter
Facebook
Instagram
YouTube
Login om te antwoorden

winkelen bij de hema

Agenda Brabant op Facebook

BeterBrabant op Facebook

xenos