Rollercoaster van muziek in Theater de Bussel

Afdrukken
Rollercoaster van muziek in Theater de Bussel

Geachte meneer/mevrouw,

Het worden mooie muzikale maanden in Theater de Bussel, daarom hebben wij speciaal voor u, als muziekliefhebber, onderstaande pareltjes uitgelicht. Reis komende maanden mee in een rollercoaster van muziek.


Charly Luske - The Story of George Michael
Vrijdag 20 september | 20.15 uur | Grote zaal


Charly Luske en zijn steengoede live-band brengen de grootste hits en het verhaal van George Michael. De Brits popzanger, liedjesschrijver en muziekproducent was de meest succesvolle zanger uit de jaren '80 en '90. Met songs als Freedom, Faith en Careless Whisper en eerder materiaal van Wham! zal Theater de Bussel op zijn kop worden gezet. 


Frits Bayens Big Band - Sunday Sessions

Zondag 22 september | 11.00 uur | Foyer

De dag muzikaal starten? De afgelopen vier edities barstten van het talent en swingden de pan uit, een heerlijke manier om aan de zondag te beginnen. De Frits Bayens Big Band is een mix van volbloed niet-professionele muzikanten, autodidacten, conservatoriumstudenten en een enkele professional, aangevoerd door de gepassioneerde musical director Frits Bayens. Dit keer zijn altsaxofonist Johan Datema en vocalist Sem Rozendaal te gast. Kom genieten in de foyer van een van de beste niet-commerciele bigbands in Nederland!

Janke Dekker Producties - Generations

Vrijdag 4 oktober | 20.15 uur | Grote zaal

Moeder -Janke Dekker- en dochter -Amy Egbers- komen de Bussel verrassen met een wervelend theaterconcert met de mooiste musical en opera klassiekers. Janke is een echte musicalster en Amy is net afgestudeerd aan het Fontys conservatorium in klassieke zang en muziektheater, een veelbelovend koppel dus. Al zingend vinden ze de harmonie en vervaagt de generatiekoof, want mooie muziek is mooie muziek en dat gaan zij bewijzen!  

Koop nu uw kaartjes via onze website, telefonisch of aan onze balie. Hopelijk tot snel bij één van deze fantastische concerten!

Muzikale groet,

Team Theater de Bussel

Diverse grote concerten
Swing en reis mee naar de bakermat van de Jazz: New Orleans, laat u onderdompelen in een hartverwarmende Zuid-Afrikaanse belevenis of kom naar een voorstelling waar kamermuziek, literatuur en voordracht samensmelten; er staat een divers programma voor u klaar in onze grote zaal.
Lees meer
Muzikale zondagmiddag
Prachtig persoonlijke en herkenbare muziek waar u met uw neus bovenop zit.
Lees meer
Liever in de Kluiz dan Thuiz
Natuurlijk kunt u ook dit jaar weer iedere maand genieten van een heerlijk avondje jazz tijdens de Liever in de Kluiz dan Thuiz. En het programma van oktober en november is bekend...
Lees meer
Geschreven door Super User Super User
Categorie: West-Brabant West-Brabant
Gepubliceerd: 14 september 2019 14 september 2019
Hits: 174 174