HEMA: Sale met korting tot wel 70%

Theater de Bussel Familie, liefde, ouder worden en meer

Familie, liefde, ouder worden en meer...

Geachte meneer/mevrouw,

U kunt er als toneelliefhebber voor gaan zitten, want dit voorjaar staan er weer verschillende leuke en mooie toneelvoorstellingen op de podia van Theater de Bussel. Wij brengen u graag op de hoogte van het prachtige programma van maart en april.

Het wachten wordt beloond
Nadat de voorstelling Wat Nou Oud? in november werd verzet, is het zover; op zondag 24 maart staan Bruun & Jan in Theater de Bussel op de bühne! Wat nou oud? is een nieuw tragikomisch toneelstuk over ouder worden in een snelle maat­schappij."Bruun Kuijt en Jan Elbertse schetsen in Wat nou oud? een ontroerend portret van een koppel waarvoor de ouderdom even onvermijdelijk als hinderlijk is.” - Theaterkrant

Een komedie op leven en dood
Je kunt op me rekenen is een toneelvoorsteling over zowel de liefde als de problemen binnen een familie. Het stuk vertelt het verhaal van drie zussen die net hun vader zijn verloren. Ze beseffen dat ze elkaar toch niet zo goed kennen. En dan is er nog een geheim. Wat gaan ze hiermee doen? Op zaterdag 6 april schitteren Margo Dames, Wivineke van Groningen en Lieneke Le Roux in dit prachtige toneelstuk. Misschien heeft u Lieneke Le Roux al eerder gezien in ons theater, ze was namelijk ook te zien in Echte Liefde, Powervrouwen en Zij Is De Baas.Roerige tijden van toen in een toneelbewerking van nu
De Hollywoodklassieker Casablanca in een nieuwe bewerking; een muziektheatervoorstelling over liefde en moraal in roerige tijden, toen en nu. Een liefdesverhaal met prachtige muziek van Helge Slikker.Regisseur Madeline Matzer vertelde het volgende over de voorstelling in een interview met het Brabants Dagblad: "Casablanca is uiterst actueel. (...) Het is een gespiegelde werkelijkheid. Het leek me mooi dat verhaal te vertellen"

Toneelgroep het Volk is terug!
Geen theaterseizoen bij De Bussel zonder Toneelgroep het Volk. Dit seizoen zijn ze te zien met de voorstelling Het vermoeden van Poincaré. Met humor en mededogen weet het Volk keer op keer 'mannelijk onvermogen' vorm te geven. Het wordt een bijzondere avond met onder meer een spontane pas de deux op mu­ziek, poëtische teksterupties en zang.Kaarten voor deze voorstellingen zijn te koop aan de balie, via onze website of telefonisch. Komt u ook naar een van deze prachtige toneelstukken?

Hartelijke groet,

Team Theater de Bussel

Login om te antwoorden

Agenda Brabant op Facebook

BeterBrabant op Facebook