HEMA Kant En Klaar Gordijn Met Ringen (antraciet)

HEMA Kant En Klaar Gordijn Met Ringen (antraciet) nu voor slechts €17,5,-. Een gordijn van stevige katoenen stof met een stoere uitstraling. Het kant en klare gordijn heeft van 8 ringen van 40 mm en kan worden opgehangen op een roede. De onderkant van het gordijn kun je eenvoudig zelf op maat maken met het meegeleverde instrijkbare zoomband en de instructie. De producteigenschappen: materiaal samenstelling: 100% katoen. wasvoorschriften: machinewasbaar tot 30°C, wassen met gelijke kleuren. bevestiging: ringen, . lengte cm: 270. breedte cm: 140. gewicht (gram): 1176. soort verduistering: lichtdoorlatend. artikel nummer: 7632122.

€ 17.50

Lees verder

Wonen en slapen gordijnen kant en klaar gordijnen
Product
 

HEMA Kant En Klaar Gordijn (ecru)

HEMA Kant En Klaar Gordijn (ecru) nu voor slechts €17,5,-. Een gordijn van stevige katoenen stof met een stoere uitstraling. Aan de bovenkant van het kant en klare gordijn zit een plooiband, waarmee je zelf eenvoudig, door middel van een koord, het gordijn kunt rimpelen of verwerken in enkele plooien. Met plooibandhaken kun je het gordijn bevestigen aan een rail of aan een roede met ringen. De onderkant van het gordijn kun je eenvoudig zelf op maat maken met het meegeleverde instrijkbare zoomband en de instructie. De producteigenschappen: materiaal samenstelling: 100% katoen. wasvoorschriften: machinewasbaar tot 30°C, wassen met gelijke kleuren. bevestiging: plooiband, . lengte cm: 270. breedte cm: 140. artikel nummer: 7632069.

€ 17.50

Lees verder

Wonen en slapen gordijnen kant en klaar gordijnen
Product
 

HEMA Plooibandhaken

HEMA Plooibandhaken nu voor slechts €2,5,-. 50 plooibandhaken metaal. De producteigenschappen: materiaal samenstelling: metaal. artikel nummer: 7578002.

€ 2.50

Lees verder

Wonen en slapen gordijnen kant en klaar gordijnen
Product
 

HEMA Kant En Klaar Gordijn Met Plooiband (antraciet)

HEMA Kant En Klaar Gordijn Met Plooiband (antraciet) nu voor slechts €17,5,-. Een gordijn van soepel vallende stof met een luxe uitstraling. Aan de bovenkant van het kant en klare gordijn zit een plooiband, waarmee je zelf eenvoudig, door middel van een koord, het gordijn kunt rimpelen of verwerken in enkele plooien. Met plooibandhaken kun je het gordijn bevestigen aan een rail of aan een roede met ringen. De onderkant van het gordijn kun je eenvoudig zelf op maat maken met het meegeleverde instrijkbare zoomband en de instructie. De producteigenschappen: materiaal samenstelling: 100% katoen. wasvoorschriften: machinewasbaar tot 30°C, wassen met gelijke kleuren. bevestiging: plooiband, . lengte cm: 270. breedte cm: 140. gewicht (gram): 1176. soort verduistering: lichtdoorlatend. artikel nummer: 7632123.

€ 17.50

Lees verder

Wonen en slapen gordijnen kant en klaar gordijnen
Product
 

HEMA Kant En Klaar Gordijn Met Plooiband (grijs)

HEMA Kant En Klaar Gordijn Met Plooiband (grijs) nu voor slechts €12,5,-. Een gordijn van soepel vallende stof met een luxe uitstraling. Aan de bovenkant van het kant en klare gordijn zit een plooiband, waarmee je zelf eenvoudig, door middel van een koord, het gordijn kunt rimpelen of verwerken in enkele plooien. Met plooibandhaken kun je het gordijn bevestigen aan een rail of aan een roede met ringen. De onderkant van het gordijn kun je eenvoudig zelf op maat maken met het meegeleverde instrijkbare zoomband en de instructie. De producteigenschappen: materiaal samenstelling: 52% polyester / 48% katoen. wasvoorschriften: machinewasbaar tot 30°C, wassen met gelijke kleuren. bevestiging: plooiband, . lengte cm: 270. breedte cm: 140. gewicht (gram): 799. soort verduistering: transparant. artikel nummer: 7632121.

€ 12.50

Lees verder

Wonen en slapen gordijnen kant en klaar gordijnen
Product
 

HEMA Kant En Klaar Gordijn Met Ringen (grijs)

HEMA Kant En Klaar Gordijn Met Ringen (grijs) nu voor slechts €17,5,-. Een gordijn van stevige katoenen stof met een stoere uitstraling. Aan de bovenkant van het kant en klare gordijn zit een plooiband, waarmee je zelf eenvoudig, door middel van een koord, het gordijn kunt rimpelen of verwerken in enkele plooien. Met plooibandhaken kun je het gordijn bevestigen aan een rail of aan een roede met ringen. De onderkant van het gordijn kun je eenvoudig zelf op maat maken met het meegeleverde instrijkbare zoomband en de instructie. De producteigenschappen: materiaal samenstelling: 100% katoen. wasvoorschriften: machinewasbaar tot 30°C, wassen met gelijke kleuren. bevestiging: ringen, . lengte cm: 270. breedte cm: 140. gewicht (gram): 1833. soort verduistering: lichtdoorlatend. artikel nummer: 7632118.

€ 17.50

Lees verder

Wonen en slapen gordijnen kant en klaar gordijnen
Product
 

HEMA Kant En Klaar Gordijn Met Plooiband (wit)

HEMA Kant En Klaar Gordijn Met Plooiband (wit) nu voor slechts €12,5,-. Een gordijn van soepel vallende stof met een luxe uitstraling. Aan de bovenkant zit een plooiband waarmee je zelf eenvoudig, door middel van een koord, het gordijn kunt rimpelen. Met plooibandhaken kun je het gordijn bevestigen aan een rail of aan een roede met ringen. De onderkant van het kant en klare gordijn kun je eenvoudig zelf op maat maken met het meegeleverde instrijkbare zoomband en de instructie. De producteigenschappen: materiaal samenstelling: 52% polyester / 48% katoen. wasvoorschriften: machinewasbaar tot 30°C, wassen met gelijke kleuren. bevestiging: plooiband, . lengte cm: 270. breedte cm: 140. soort verduistering: transparant. artikel nummer: 7632073.

€ 12.50

Lees verder

Wonen en slapen gordijnen kant en klaar gordijnen
Product
 

HEMA Kant En Klaar Gordijn Met Ringen (wit)

HEMA Kant En Klaar Gordijn Met Ringen (wit) nu voor slechts €17,5,-. Een gordijn van stevige katoenen stof met een stoere uitstraling. Het kant en klare gordijn heeft van 8 ringen van 40 mm en kan worden opgehangen op een roede. De onderkant van het gordijn kun je eenvoudig zelf op maat maken met het meegeleverde instrijkbare zoomband en de instructie. De producteigenschappen: materiaal samenstelling: 100% katoen. wasvoorschriften: machinewasbaar tot 30°C, wassen met gelijke kleuren. bevestiging: ringen, . lengte cm: 270. breedte cm: 140. gewicht (gram): 1833. soort verduistering: lichtdoorlatend. artikel nummer: 7632117.

€ 17.50

Lees verder

Wonen en slapen gordijnen kant en klaar gordijnen
Product
 

HEMA Kant En Klaar Gordijn Verduisterend (antraciet)

HEMA Kant En Klaar Gordijn - Verduisterend (antraciet) nu voor slechts €32,5,-. Een verduisterend gordijn van stevige katoenen stof met een stoere uitstraling. Aan de bovenkant van het kant en klare gordijn zit een plooiband waarmee je zelf eenvoudig, door middel van een koord, het gordijn kunt rimpelen of verwerken in enkele plooien. Met plooibandhaken kun je het gordijn bevestigen aan een rail of aan een roede met ringen. De onderkant van het gordijn kun je eenvoudig zelf op maat maken met de meegeleverde instrijkbare zoomband. De producteigenschappen: materiaal samenstelling: 100% katoen. wasvoorschriften: machinewasbaar tot 30°C, wassen met gelijke kleuren. bevestiging: plooiband, . lengte cm: 270. breedte cm: 140. gewicht (gram): 1490. soort verduistering: verduisterend. artikel nummer: 7632124.

€ 32.50

Lees verder

Wonen en slapen gordijnen kant en klaar gordijnen
Product
 

Agenda Brabant op Facebook

BeterBrabant op Facebook