HEMA 4 pak Taartvormpjes

HEMA 4-pak Taartvormpjes nu voor slechts €4,-. Set van 4 kleine taartvormpjes. Zelf taarten en cupcakes bakken is erg populair. Daarom komt HEMA het assortiment bakartikelen uitgebreid. Zo vind je bij ons heel veel bakblikken, handige koekvormpjes en leuke versiersels. Ook zijn er veel nieuwe artikelen die je helpen bij het modelleren van marsepein en fondant. En wat is er nou leuker dan jouw baksels te vervoeren of cadeau doen in je eigen speciale taartdoos?De producteigenschappen: diameter cm: 12. artikel nummer: 80854201.

€ 4.00

Lees verder

Koken en tafelen bakken bakvormen
Product
 

HEMA Quichevorm

HEMA Quichevorm nu voor slechts €7,5,-. Een metalen quichevorm met een diameter van 30 cm. Door de uitneembare bodem blijft de quiche beter intact bij het aansnijden en is de vorm ook makkelijker schoon te maken. De producteigenschappen: vaatwasserbestendig: ja. hoogte cm: 3. diameter cm: 30. artikel nummer: 80810169.

€ 7.50

Lees verder

Koken en tafelen bakken bakvormen
Product
 

HEMA 150 pak Mini Muffinvormpjes

HEMA 150-pak Mini Muffinvormpjes nu voor slechts €2,5,-. Een set van 150 papieren muffinvormpjes. De vormpjes zijn wit met gekleurde strepen of stippen. Zelf taarten en cupcakes bakken is erg populair. Daarom heeft HEMA het assortiment bakartikelen uitgebreid. Zo vind je bij ons heel veel bakblikken, handige koekvormpjes en leuke versiersels. En ook artikelen die je helpen bij het modelleren van marsepein en fondant.De producteigenschappen: vaatwasserbestendig: nee. diameter cm: 3. artikel nummer: 80810224.

€ 2.50

Lees verder

Koken en tafelen bakken bakvormen
Product
 

HEMA Muffin Cups 24 Stuks

HEMA Muffin Cups 24 Stuks nu voor slechts €1,75,-. Een set van 24 muffin cups, gemaakt van stevig papier. De witte vormpjes hebben zwarte strepen of stippen. Dit artikel is bestelbaar vanaf 2 stuks. De getoonde prijs is per stuk. Zelf taarten en cupcakes bakken is erg populair. Daarom heeft HEMA het assortiment bakartikelen uitgebreid. Zo vind je bij ons heel veel bakblikken, handige koekvormpjes en leuke versiersels. En ook artikelen die je helpen bij het modelleren van marsepein en fondant.De producteigenschappen: vaatwasserbestendig: nee. lengte cm: 6. breedte cm: 6. hoogte cm: 5. artikel nummer: 80810227.

€ 1.75

Lees verder

Koken en tafelen bakken bakvormen
Product
 

HEMA Brownies Bakvorm

HEMA Brownies Bakvorm nu voor slechts €7,5,-. Bakvorm voor 8 brownies, met anti-aanbaklaag. Afmeting is 29 x 19 x 4 Zelf taarten en cupcakes bakken is erg populair. Daarom komt HEMA het assortiment bakartikelen uitgebreid. Zo vind je bij ons heel veel bakblikken, handige koekvormpjes en leuke versiersels. Ook zijn er veel nieuwe artikelen die je helpen bij het modelleren van marsepein en fondant. En wat is er nou leuker dan jouw baksels te vervoeren of cadeau doen in je eigen speciale taartdoos?De producteigenschappen: vaatwasserbestendig: nee. lengte cm: 19. breedte cm: 29. hoogte cm: 4. artikel nummer: 80854206.

€ 7.50

Lees verder

Koken en tafelen bakken bakvormen
Product
 

HEMA Cakevorm Antikleef 25 Cm

HEMA Cakevorm Antikleef - 25 Cm nu voor slechts €5,-. Een donkergrijze cakevorm van 0.6 mm staal met een speciale antikleeflaag. Deze laag is dikker dan onze oude kwaliteit en daardoor krasbestendiger, vlekbestendiger en heeft een beter antikleef effect. De cake is na het bakken gemakkelijk uit de vorm te halen, wat zorgt voor een optimaal bakresultaat. Vergeet niet de cakevorm van te voren goed in te vetten. De cakevormen kunnen tot 230 graden in de oven en zijn geschikt voor alle taartrecepten! De producteigenschappen: materiaal samenstelling: metaal. vaatwasserbestendig: nee. lengte cm: 25. breedte cm: 11. hoogte cm: 7. artikel nummer: 80830001.

€ 5.00

Lees verder

Koken en tafelen bakken bakvormen
Product
 

HEMA Cakevorm Antikleef 30 Cm

HEMA Cakevorm Antikleef - 30 Cm nu voor slechts €6,5,-. Een donkergrijze cakevorm van 0.6 mm staal met een speciale antikleeflaag. Deze laag is dikker dan onze oude kwaliteit en daardoor krasbestendiger, vlekbestendiger en heeft een beter antikleef effect. De cake is na het bakken gemakkelijk uit de vorm te halen, wat zorgt voor een optimaal bakresultaat. Vergeet niet de cakevorm van te voren goed in te vetten. De cakevormen kunnen tot 230 graden in de oven en zijn geschikt voor alle taartrecepten! De producteigenschappen: materiaal samenstelling: metaal. vaatwasserbestendig: nee. lengte cm: 30. breedte cm: 11. hoogte cm: 7. artikel nummer: 80830002.

€ 6.50

Lees verder

Koken en tafelen bakken bakvormen
Product
 

HEMA Springvorm 22 Cm

HEMA Springvorm - 22 Cm nu voor slechts €5,5,-. Een donkergrijze springvorm van 0.6 mm staal met een speciale antikleeflaag. Deze laag is dikker dan onze oude kwaliteit en daardoor krasbestendiger, vlekbestendiger en heeft een beter antikleef effect. De taart is na het bakken gemakkelijk uit de vorm te halen, wat zorgt voor een optimaal bakresultaat. Vergeet niet de springvorm van te voren goed in te vetten. De springvormen kunnen tot 230 graden in de oven en zijn geschikt voor alle taartrecepten! De producteigenschappen: materiaal samenstelling: metaal. magnetronbestendig: nee. vaatwasserbestendig: nee. anti-aanbaklaag: gecoat. ovenbestendig: ja. hoogte cm: 6.5. diameter cm: 22. artikel nummer: 80830004.

€ 5.50

Lees verder

Koken en tafelen bakken bakvormen
Product
 

HEMA 150 pak Muffinvormpjes

HEMA 150-pak Muffinvormpjes nu voor slechts €3,-. Een set van 150 papieren muffinvormpjes. De vormpjes zijn wit met gekleurde strepen of stippen. Zelf taarten en cupcakes bakken is erg populair. Daarom heeft HEMA het assortiment bakartikelen uitgebreid. Zo vind je bij ons heel veel bakblikken, handige koekvormpjes en leuke versiersels. En ook artikelen die je helpen bij het modelleren van marsepein en fondant.De producteigenschappen: vaatwasserbestendig: nee. diameter cm: 5. artikel nummer: 80810225.

€ 3.00

Lees verder

Koken en tafelen bakken bakvormen
Product
 

HEMA Bak En Braadvorm

HEMA Bak- En Braadvorm nu voor slechts €8,-. Een bak- en braadvorm met een anti-aanbaklaag voor een optimaal bakresultaat. De producteigenschappen: vaatwasserbestendig: nee. lengte cm: 24. breedte cm: 35. hoogte cm: 5. artikel nummer: 80102050.

€ 8.00

Lees verder

Koken en tafelen bakken bakvormen
Product
 

HEMA Muffinvorm

HEMA Muffinvorm nu voor slechts €9,5,-. Siliconen muffinvormen voor het maken van 6 muffins. Afmetingen zijn 28 x 19. De producteigenschappen: vaatwasserbestendig: ja. lengte cm: 19. breedte cm: 28. artikel nummer: 80805011.

€ 9.50

Lees verder

Koken en tafelen bakken bakvormen
Product
 

HEMA Kinderbakset

HEMA Kinderbakset nu voor slechts €7,5,-. Deze kinderbakset bevat een springvorm, cakevorm en een deegroller van hout. Gebruik de springvorm en de cakevorm tot maximaal 180 graden in de oven. Zelf taarten en cupcakes bakken is erg populair. Daarom komt HEMA het assortiment bakartikelen uitgebreid. Zo vind je bij ons heel veel bakblikken, handige koekvormpjes en leuke versiersels. Ook zijn er veel nieuwe artikelen die je helpen bij het modelleren van marsepein en fondant. En wat is er nou leuker dan jouw baksels te vervoeren of cadeau doen in je eigen speciale taartdoos?De producteigenschappen: artikel nummer: 80842002.

€ 7.50

Lees verder

Koken en tafelen bakken bakvormen
Product
 

HEMA Koekjesvormen Pasen 4 Stuks

HEMA Koekjesvormen Pasen - 4 Stuks nu voor slechts €3,5,-. Set van vier verschillende uitdrukvormen voor koekjes in de vorm van een konijn, een wortel, een ei en een kuiken. De vormen zijn 7,5 of 10 cm lang. Samen met je kinderen genieten van de voorpret voor Pasen door koekjes of muffins te bakken, eieren te verven of met stickers te beplakken. Ze kunnen ook zelf aan de slag met het kleurboek, de stempelset of washitape.De producteigenschappen: vaatwasserbestendig: nee. hoogte cm: 2. artikel nummer: 25810118.

€ 3.50

Lees verder

Koken en tafelen bakken bakvormen
Product
 

HEMA Springvorm 15 Cm

HEMA Springvorm - 15 Cm nu voor slechts €4,5,-. Een donkergrijze springvorm van 0.6 mm staal met een speciale antikleeflaag. Deze laag is dikker dan onze oude kwaliteit en daardoor krasbestendiger, vlekbestendiger en heeft een beter antikleef effect. De taart is na het bakken gemakkelijk uit de vorm te halen, wat zorgt voor een optimaal bakresultaat. Vergeet niet de springvorm van te voren goed in te vetten. De springvormen kunnen tot 230 graden in de oven en zijn geschikt voor alle taartrecepten! De producteigenschappen: materiaal samenstelling: metaal. magnetronbestendig: nee. vaatwasserbestendig: nee. anti-aanbaklaag: gecoat. ovenbestendig: ja. hoogte cm: 4.5. diameter cm: 15. artikel nummer: 80830003.

€ 4.50

Lees verder

Koken en tafelen bakken bakvormen
Product
 

HEMA Muffinvormen Konijn Ø 7 Cm 6 Stuks

HEMA Muffinvormen Konijn Ø 7 Cm - 6 Stuks nu voor slechts €1,5,-. Set van zes witte papieren muffinvormen met een getekend konijnensnuitje. Leuk zijn de losse oren op een houten prikker die je in de muffin kunt steken. Samen met je kinderen genieten van de voorpret voor Pasen door koekjes of muffins te bakken, eieren te verven of met stickers te beplakken. Ze kunnen ook zelf aan de slag met het kleurboek, de stempelset of washitape.De producteigenschappen: *: FSC Mix, . hoogte cm: 5. diameter cm: 7. artikel nummer: 25810117.

€ 1.50

Lees verder

Koken en tafelen bakken bakvormen
Product
 

HEMA Cakevorm Konijn 25x18x4.5 Metaal

HEMA Cakevorm Konijn 25x18x4.5 Metaal nu voor slechts €6,-. Serveertip voor Pasen: zo'n heerlijke cake in de vorm van een konijn maak je met deze grijs metalen cakevorm. Eerst even afwassen voordat je hem gaat gebruiken en daarna invetten. Samen met je kinderen genieten van de voorpret voor Pasen door koekjes of muffins te bakken, eieren te verven of met stickers te beplakken. Ze kunnen ook zelf aan de slag met het kleurboek, de stempelset of washitape.De producteigenschappen: materiaal samenstelling: metaal. vaatwasserbestendig: nee. lengte cm: 25. breedte cm: 18. hoogte cm: 4.5. artikel nummer: 25810119.

€ 6.00

Lees verder

Koken en tafelen bakken bakvormen
Product
 

Agenda Brabant op Facebook

BeterBrabant op Facebook